Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.12.1989

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.04.2013

obiectiv

 

Imi doresc rezultate cat mai bune in pasii spre împlinirea profesionala si sa fac parte dintr-o echipa de antreprenori ce poarta visele catre realitate. Visul meu este sa devin un antreprenor de succes.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Recunoastere pe plan profesional, salariu decent.

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Turism / Hotel staff, Relatii clienti / Call center, Financiar / Contabilitate, Banci

Oras de lucru: Sibiu

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Asigurarea contactului cu clientul, preluare si derulare comenzi; Redactarea de oferte si oferirea de consultanţă clienţilor; Urmarirea comenzilor; Activităţi de marketing si susţinerea activităţii reprezentantului de vanzări; Întocmirea rapoartelor de activitate.

01.11.2015 - 31.08.2017

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Operator comercial. Emiterea documentelor fiscale: facturi şi bonuri fiscale; Emiterea de facturi pentru comenzile on-line ; Efectuarea tranzacţiilor de POS ; Întocmirea monetarului pentru numerarul existent în casierie şi verificarea corectitudinii acestuia cu documentele de numerar generate din sistemul informatic al magazinului, cât şi cu raportul Z al casei de marcat.

01.09.2014 - 31.10.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent vanzari- gestionar

Responsabilitati:

Asigura activitatea comerciala din cadrul magazinului; asigura vanzarea categoriilor de produse specifice; participa activ la receptia cantitativa si calitativaa marfii; cunoaste carcateristicile tehnice, modul de folosire si prezentare ale produselor; participa activ la programul administrativ zilnic stabilit de catre Directorul de magazin; Mentine legatura si informeaza Compartimentul de Service cu eventualele probleme ce apar si urmareste rezolvarea lor; cunoaste si respecta documentatia sistemului de managementul calitatii si face propuneri pentru imbunatatirea proceselor.
Mentin o buna relatie Client-Vanzator si asigur finalizarea cu succes a procesului de vanzare.

01.04.2013 - 30.11.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: lucrator comercial/casier

Responsabilitati:

Operator comercial. Aşezarea mărfii la raft conform cerinţelor şi planului de aşezare.Menţinerea ordinii şi disciplinei în magazin. Deservirea clienţilor. Predarea încasărilor la sfârşitul programului.

01.08.2012 - 31.10.2012

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator introducere date

01.08.2011 - 31.08.2012

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator calculator/casier

Responsabilitati:

Operator comercial. Întocmirea registrului de casă având la bază documentele de încasare şi plată. Întocmirea actelor de casă şi arhivarea lor. Efectuarea de plăţi şi încasări în baza documentelor justificative. Întocmirea biletelor de pariuri sportive în funcţie de preferinţele clienţilor. Încasarea şi plata biletelor de pariuri sportive, verificarea şi întocmirea gestiunii financiare.

studii

 

Facultati:

2008 - 2011 Facultate: Licenţă în Istorie. la Universitatea din Bucureşti. din Bucuresti. Facultatea de Istorie.
2008 - 2011 Facultate: Licenţă în Afaceri Internaţionale. la Universitatea Romano - Americană. din Bucuresti. Facultatea De Relaţii Economice Internaţionale.

Premii

Voluntariat
Jan 2014 - Jan 2014: Muzeul Naţional de Artă al României. Bucureşti.
departament marketing-relaţii publice.
Oct 2006 - Jul 2007: Voluntar: servicii sociale.
Centrul şcolar Special Breaza. Breaza, Prahova.
Traininguri
Nov 2013 - Dec 2013: Training de Agent relaţii clienţi Vodafone România

Oct 2012 - Oct 2012: Training de comunicare în cadrul companiei Office Depot, ClujNapoca

Certificari
Oct 2010 - Nov 2010: Certificate of Completion : "Managing Organization in the 3rd Millennium"

Hobby-uri
Cititul, Ceaiurile, Muntele, CalatoriilePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close