 |
Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau
daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina
este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera
candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de
potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un
format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai
detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.
Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de
mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul
catre aceasta pagina.
Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de
ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi
exprima acordul in acest sens.
| Curriculum Vitae |
|
informatii personale
|
|
 |
F 11.10.1985 Permis conducere: Cat.B, Data obtinerii:18.02.2004
|
|
obiectiv | |
|
Sunt o persoană dinamică, ambițioasă și implicată în tot cea ce fac.
Salariu: nespecificat Beneficii: Bonuri de masa.
Masina de serviciu. Tip job: Full time Departament: Vanzari, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Chimie / Biochimie, Controlul calitatii, Alimentatie / HoReCa, Audit / Consultanta, Management Oras de lucru: Cluj-Napoca Nivel Cariera: Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani) Disponibil: oricand | experienta profesionala | |
|
01.05.2017 - prezent Departament: inginerie Titlu Job: asistent manager Responsabilitati: Asigurarea desfășurării optime a activității de Manager.
Organizarea și prioritizarea activităților zilnice. |
|
01.09.2016 - 31.05.2017 Departament: controlul calitatii Titlu Job: responsabil calitate Responsabilitati: Asigurarea calității produselor în secțiile de gastronomie, carmangerie, cofetărie, patiserie și panificație.
Menținerea sistemului de management integrat ISO 9001, ISO 14001 și ISO 22000.
Coordonarea din punct de vederea a siguranței alimentului a 42 de locații.
Menținerea unei relații profesionale cu autoritățile locale.
Întocmirea documentației pentru reautorizarea unor locații noi.
Gestionarea reclamațiilor si a problemelor delicate, întâmpinate in procesul de fabricație si vânzare a produselor alimentare.
Operare in sistemul de gestiune SAP.
Efectuarea analizelor fizico chimice ale fainii.
Gestionarea cu succes a auditurilor interne și externe.
|
|
01.09.2015 - 31.08.2016 Departament: vanzari Titlu Job: adjunct sef de magazin Responsabilitati: Gestionarea activităților zilnice pentru a asigura buna funcționare a turei de lucru. Emiterea comenzilor, gestionarea pierderilor, inventare, închideri de zi, pontaje, etc. |
|
01.12.2011 - 31.08.2015 Departament: vanzari Titlu Job: store category manager Responsabilitati: Gestionare departament Processed meat & delicatesen.
Optimizare comenzi, stocuri.
Asigurarea menținerii sistemului de siguranță al alimentului si a condițiilor de igienă. |
|
06.01.2011 - 30.11.2011 Departament: vanzari Titlu Job: responsabil haccp, calitate Responsabilitati: Asigurarea calității și menținerea funcționării sistemului de siguranță a alimentului ISO 22000:2005.
|
|
20.10.2006 - 31.01.2011 Departament: controlul calitatii Titlu Job: laborant calitate Responsabilitati: Efectuarea analizelor fizico-chimice.
Asigurarea calității și menținerea funcționării sistemului de siguranță a alimentului ISO 22000:2005.
Am participat la implementarea, respectiv certificarea pe sistemul de siguranță alimentară ISO 22000:2005.
|
| studii | |
|
Facultati: 2009 - 2011 Facultate: Controlul şi expertiza produselor de origine animală. la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Veterinară, specializare: Controlul şi expertiza produselor de origine animală. Masterat. din Cluj Napoca.
2004 - 2009 Facultate: Cl la Universitatea Babes Bolyai, Facultatea de chimie si Inginerie chimica, Sectia Inginerie biochimica din Cluj Napoca.
2000 - 2004 Liceu / Școală profesională: Chimie biologie la Colegiul National "David Prodan" Cugir din Cugir.
Premii 15 aprilie 2008 – Audituri Interne ale Sistemului de Management al Siguranţei Alimentelor conform HACCP (SC. ConsAct Consulting S.R.L.)
17-19 septembrie 2008 – Sistemul de Management al Siguranţei Alimentelor. Cerinţele Standardului SR EN ISO 22000:2005 (SC. ConsAct Consulting S.R.L.)
2008 – Radiophysics course (Prof.Hans J. Hein)
|
| | aptitudini | |
|
Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit): franceză(mediu,mediu,mediu) |
|
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
|
|