Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.12.1985

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:10.11.2006

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Stabilitate profesionala si siguranta financiara!

Salariu: 2.200,00 USD / luna

Beneficii: - conditii de dezvoltare profesionala.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Juridic, Resurse umane / Psihologie, Administrativ / Logistica, Functii publice, Turism / Hotel staff, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Buftea

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

09.01.2011 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: asistent juridic

Responsabilitati:

Asigurarea asistentei juridice sefului direct si intregului sistem din cadrul Consiliului, urmarirea aparitiei actelor normative si aducerea la cunostinta conducerii a obligatiilor ce revin Consiliului Judetean, exercitarea indatoririlor in mod independent, cu supraveghere minima, indeplinirea atributiilor administrative, inclusiv crearea si pregatirea materialelor de rutina, corectura, verificarea, editarea tuturor materialelor cu precizie si claritate, detinerea si manevrarea informatiilor confidentiale in concordanta cu politicile legale si etice, sprijinirea procesului de gestionare a documentelor, crearea de diverse rapoarte pentru audit si / sau intalniri interne, desfasurarea activitatilor de cercetare si de sprijin pentru asistarea avocatilor.

Realizari:

Am contribuit la mai buna functionarea a departamentului juridic, mi-am insusit un bogat bagaj de cunostinte din domeniul juridic si am descoperit satisfactia personala de a lucra in acest domeniu al dreptului, fapt care m-a determinat sa ma inscriu la Facultatea De Drept.

01.03.2008 - 09.01.2011

Departament: functii publice

Titlu Job: inspector urbanism si amenajarea teritoriului

Responsabilitati:

Urmarirea indeplinirii in termen a masurilor dispuse de Primar prin procesul-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor, posibilitatea de a fi delegat pentru a face parte ca membru din comisiile de receptie la lucrarile de constructii autorizate, la terminarea lucrarilor acestora, sesizarea Directiei Juridice pentru impunerea dupa caz, prin mijloace administrative sau juridice, a masurilor dispuse de Primar, participarea la actiunile de control de specialitate organizate de alte organisme abilitate, la solicitarea conducerii, constatarea si solutionarea aspectelor de disciplina a constructiilor sesizate de cetateni sau institutii si agenti economici, prin petitii si scrisori si intocmirea raspunsurilor catre acestia in termenul legal, colaborare cu directiile si serviciile Primariei pentru rezolvarea problemelor legate de disciplina in constructii.

Realizari:

Insusirea unei conduite de lucru, castigarea respectului si aprecierilor sefilor, oferirea posibilitatii de a lucra in cadrul departamentului juridic al Consiliului Judetean Ilfov, conform optiunilor mele profesionale.

02.05.2006 - 10.02.2008

Departament: crewing / casino / entertainment

Titlu Job: asistent de platou

Responsabilitati:

- planificarea orarului pentru toti actorii invitati in Romania, de la sosire pana la plecare;
- mentinerea unei comunicari fructuoase intre actori si echipa de productie, bineinteles in engleza;
- asigurarea tuturor necesitatilor actorilor pe durata sederii in Romania;
- organizarea de petreceri si activitati de entertainment;
- insotirea echipei de filmare in orice loc si la orice ora;

Realizari:

- S-a dovedit a fi o experienta placuta si benefica vietii mele sociale si cumva potrivita varstei mele inca adolescentina pe atunci;

studii

 

Facultati:

2011 - 2015 Facultate: Drept la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti.
2004 - 2008 Facultate: Stiinte Sociale si Administrative la Universitatea nicolae Titulescu din Bucuresti.

Premii

- Mai 2006: Certificat de Competente Profesionale Avansate in Limba Engleza
- Aprilie 2007: Certificat de Compentente Profesionale Avansate in utilizarea calculatorului
- Iulie 2010: Absolvirea Scolii de Contabilitate International Computer School Bucuresti- Diploma de ContabilPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close