Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 18.11.1982

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Doresc sa aplic pentru o pozitie in domeniile educatie (profesor/trainer de limba engleza si germana), traduceri si interpretariat, turism (ghid pentru cele doua limbi pe care le cunosc foarte bine) si/sau administratie, dar si in alte domenii compatibile cu educatia si experienta mea profesionala, care sa implice cunoasterea si utilizarea limbilor engleza si/sau germana.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Cercetare - dezvoltare, Traduceri

Oras de lucru: Bucuresti, Constanta

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2013 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: asistent de cercetare in filologie

Responsabilitati:

Activitatile mele includ traduceri de lucrari si documente si interpretariat in special in limba engleza (in domeniul informaticii, dar nu numai), corecturi, reprezentarea biroului in contextul unor intruniri si al altor evenimente (e.g. participare la seminarul de training in informatica organizat de Ministerul Societatii Informationale, in zilele de 29 noiembrie si 2 decembrie 2013, la Workshop-ul "Propuneri ProQuest destinate cresterii vizibilitatii cercetarii din Romania") etc..

01.08.2012 - 01.01.2013

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent universitar (limba engleza) si reprezentant al departamentului de relatii internationale al universitatii

Responsabilitati:

Am predat limba engleza studentilor de la Facultatea de Economie si de la Facultatea de Ingineria Mediului, in paralel am avut o activitate sustinuta si in cadrul International Exchange Office al Universitatii din Jinan, ca reprezentant al Departamentului omolog din cadrul Universitatii "Ovidius" din Constanta.
Perioada de activitate in China a fost un mare pas in dezvoltarea mea profesionala si persoanala, ajutandu-ma sa imi imbogatesc experienta culturala si didactica.

01.10.2009 - 01.02.2011

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent universitar (limba engleza), part-time

Responsabilitati:

Am predat Engleza maritima la Facultatile de Navigatie si Electromecanica, m-am implicat si legat de organizarea testului anual de limba engleza pentru studentii anului I.

01.05.2008 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: referent relatii internationale

Responsabilitati:

Activitatile mele includ consilierea studentilor straini, mentinerea unui contact permanent cu institutiile partenere, initierea de acorduri de cooperare si perpetuarea lor, pregatirea corespondentei si implicarea directa in organizarea unor simpozioane si conferinte (in cadrul carora indeplineam si rolul de rolul de traducator si intrepret pentru limba engleza si/sau germana), lucrul la viitorul site al Departamentului, in html. etc.

01.07.2007 - 01.11.2007

Departament: traduceri

Titlu Job: traducator-interpret

Responsabilitati:

Activitatea mea implica realizarea de traduceri in domeniile economic, juridic, tehnic, medical etc. in si din limbile engleza si germana.
Activitatea mea la Factor Traduceri m-a ajutat sa imi imbogatesc experienta acumulata deja in traduceri la nivelul mai multor domenii.

01.10.2006 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: meditator la limbile engleza si germana

Responsabilitati:

Am meditat copii de toate varstele (prescolari, elevi de scoala primara, scoala gimnaziala si liceu) si studenti, la limbile engleza si germana.

01.10.2006 - prezent

Departament: traduceri

Titlu Job: traducator si interpret engleza si germana

Responsabilitati:

Incepand din octombrie 2006, am lucrat in domeniul traducerilor, in cea mai mare parte a timpului ca traducator independent. Am realizat multe traduceri in si din limbile engleza si germana in domeniile economic, juridic, medical, tehnic (inclusiv maritim), traduceri si interpretariat cu ocazia unor evenimente academice. Am realizat, in plus, traduceri de carte (literatura motivationala, beletristica, domeniul economic) in colaborare cu editura ACT SI POLITON SRL din Bucuresti.

01.10.2006 - 01.06.2007

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent universitar (limba engleza), part-time

Responsabilitati:

Am predat limba engleza in cadrul Facultatii de Arte (Arte Plastice, Pedagogie Muzicala si Actorie), adaptand activitatea de predare specificului domeniilor de studiu.

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 Masterat: Studii Culturale, literatura, incluzand un curs de arte plastice si unul de muzica. la Universitatea "Ovidius" din Constanta.
2001 - 2006 Facultate: Litere, limba si literatura engleza si germana la Universitatea din Constanta. Pe durata facultatii, am obtinut o bursa Erasmus de studii la Universitatea din Bielefeld, Germania (sept. 2003-oct.2004), studiile mele fiind axate in principal pe limba si literatura germana.
1997 - 2001 Liceu / Școală profesională: Istorie-Filologie-Limbi Straine la Colegiul National Pedagogic “Constantin Bratescu” din Constanta.

Facultati in straiatate

In anul universitar 2003-2004 am beneficiat de o bursa Erasmus-Socrates, axata in principal pe limba si literatura germana, in cadrul Universitatii din Bielefeld, Germania.

Premii

Proiecte
Sep 2012 - Jan 2013: Certificat privind calitatea activitatii profesionale
Ulterior activitatii mele la Universitatea din Jinan (R.P. China), am primit din partea International Exchange Office al institutiei un certificat privind calitatea activitatii desfasurate ca asistent universitar si reprezentant al Departamentului de Relatii Internationale al Universitatii "Ovidius".
Lucrari publicate
Mar 2007: Lucrarea mea de licenta, cu titlul

Certificari
Aug 2006: Autorizatie de traducator si interpret pentru limbile engleza si germana

Traininguri
Mar 2006: AIESEC - Centrul de Training
In anul universitar 2005-2006 am participat la seminare de training axate pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare, organizate de filiala asociatiei A.I.E.S.E.C. din cadrul Universitatii “Ovidius” din Constanta.
Sep 2003 - Aug 2004: Bursa Erasmus-Socrates la Universitatea din Bielefeld, Germania.
Programul meu de studii, in urma caruia am obtinut rezultate foarte bune, s-a axat in principal pe limba si literatura germana.
Hobby-uri
muzica,literatura,arte plastice,calatoriiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close