Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 25.08.1988

obiectiv

 

Punerea in practica a aptitudinilor si cunostintelor mele in scopul atingerii obiectivelor pe care angajatorul si le-a propus. Lucrul intr-un mediu dinamic, profesional, care sa-mi permita utilizarea si dezvoltarea cunostintelor profesionale. Locul de munca sa reprezinte o provocare continua si sa imi ofere posibilitatea aplicarii de idei si metode noi de rezolvare a problemelor.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Altele, Publicitate, Functii publice, Inginerie, Chimie / Biochimie

Oras de lucru: Arad, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Piatra Neamt, Mioveni, Falticeni

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.09.2019 - 30.11.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator comercial

Responsabilitati:

Inregistrarea si verificarea facturilor/ chitantelor, monetar, registru de casa.

01.07.2017 - 31.12.2019

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent de cercetare

Responsabilitati:

Cercetator Stiintific pentru implementarea activitatilor proiectului de cercetare nr. 31PCE/2017, cod PN-III-P4-ID-PCE- 2016-0508 cu titlul: “Filme azo-polimerice nanostructurate utilizate drept suport în culturi celulare” – responsabil de proiect HURDUC NICOLAE.
Cunoştinţe fundamentale in domeniul polimerilor, azo-derivatilor, mecanisme de nanostructurare, nanostructurarea azo-polimerilor, dezvoltarea culturilor celulare pe suprafete azo-polimerice plane si nanostructurate; metode de sinteza si purificare a compusulor organici; metode complexe de caracterizare – structurala (1H-NMR, UV/VIS, FTIR, spectroscopia de fluorescență, microscopie de fluorescență, AFM); proprietăţi fizice: metode termice de analiză: TG, DTG, DTA; DSC; - proprietăți de suprafață: unghi de contact, foto-izomerizare, iradiere laser a filmelor polimerice; cunostinte operare PC si cunostinte temeinice de limba engleza.

01.01.2017 - 31.03.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: proiectant inginer mecanic

Responsabilitati:

Obiectivul postului a fost acela de a atesta conformitatea configurarii avioanelor A350.

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Inginerie Chimica; Materiale macromoleculare inalt performante la Universitatea Tehnica " Gheorghe Asachi" din IASI. Am absolvit cursurile ciclului II - studii universitare de masterat, in limba romana, la Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului, domeniul Inginerie Chimica, program de studii Materiale macromoleculare inalt performante.
Am promovat examenul de disertatie in sesiunea iunie 2013, cu media 10 (zece si 0%).
2007 - 2011 Facultate: Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului; Stiinta si Ingineria Polimerilor la Univ. Tehnica " Gheorghe Asachi" din IASI. Am absolvit cursurile ciclului I - studii universitare de licenta, in limba romana, la Facultatea de Inginerie
Chimica si Protectia Mediului, domeniul Inginerie chimica , program de studii Stiinta si Ingineria Polimerilor
Am promovat examenul de licenta in sesiunea iulie 2011, cu media 9.00 ( noua si 0%)..

Premii

Proiecte
Sep 2017 - Sep 2018: ,, Filme azo-polimerice nanostructurate utilizate drept suport in culturi celulare,,
Asistent cercetare, activitatea de cercetare se desfasoara la Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului ,,Cristofor Simionescu,,Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close