Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 02.01.1991

obiectiv

 

Vreau să ajung expertă în domeniul meu, să pot oferi servicii de cea mai înaltă calitate pentru a-i ajuta pe ceilalți în dezvoltarea proprie.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Cercetare - dezvoltare, Protectia mediului, Controlul calitatii

Oras de lucru: Cluj-Napoca, Sibiu, Tirgu-Mures, Sfantu Gheorghe, Sighisoara

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 01.10.2017

experienta profesionala

 

01.03.2016 - 31.03.2018

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent de cercetare

Responsabilitati:

Proiectarea și realizarea experimentelor asupra materialelor pe bază de ciment utilizând diferite tehnici experimentale, în mod special Rezonanță Magnetică Nucleară în câmpuri joase. Interpretarea datelor și redactarea lucrărilor științifice. Prezentarea rezultatelor la conferințe și workshop-uri.

studii

 

Facultati:

2014 - prezent Doctorat: Ingineria Materialelor și a Mediului la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca din Cluj-Napoca. Studiul RMN al materialelor pe bază de ciment cu adaos de nanoparticule de SiO2
2012 - 2014 Masterat: Procedee Avansate în Protecția Mediului la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca din Cluj-Napoca. Procedee avansate în protecția solului, apelor, aerului, Modelarea proceselor ecotehnologice, Managementul mediului, calității și siguranței
2009 - 2012 Facultate: Ştiinţa Mediului la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Subiecte abordate: geografia, fizica, chimia, biologia mediului, ecologie, biofizică, hidrologie, meteorologie, geologie, biogeografie, GIS (Geographical Informational Systems), biofizică, toxicologie, evaluarea impactului asupra mediului, legislaţie de mediu.
2005 - 2009 Liceu: Matematică-informatică bilingv la Colegiul Național Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe.

Facultati in straiatate

Ianuarie 2012 - Martie 2012
Participantă la proiectul Engage in Conservation
Academia Dekeyser&Friends - Hamburg, Germania
Subiecte abordate: general - educaţie pentru dezvoltarea durabilă, stil de viaţă prietenos cu mediul, educaţie la exterior (outdoor) şi educaţie aplicată; specific: abilităţi media (creare şi editare foto, audio şi video), planificare strategică, management de proiecte, coordonare de proiect, tehnici de comunicare şi prezentare, marketing şi branding.

Iunie 2010 - August 2010
Participantă la programul CEEPUS II
Universitatea de Ştiinţe ale Mediului şi ale Vieţii din Wroclaw - Facultatea de Ştiinţa Alimentelor - Departamentul de tehnologii ale produselor animale - Wroclaw - Polonia
Subiecte abordate: general - utilizarea aparaturii de laborator, cercetări online şi offline; specific: analize pe ouă, extracţii chimice ale fosfolipidelor şi proteinelor din ou, analize GC-MS.

Premii

Lucrari publicate
Dec 2015: The effect of silanized SiO2 nanoparticles on the hydration of Portland cement paste – Studiul efectelor nanoparticulelor de SiO2 silanizate asupra hidratării pastei de ciment Portland

Nov 2015: Monitoring the Influence of Aminosilane on Cement Hydration Via Low-field NMR Relaxometry

Oct 2015: The influence of silanized nano-SiO2 on the hydration of cement paste: NMR investigations

Premii si Distinctii
Oct 2014: Premiu de excelență în cadrul proiectului ”Practica mea”

Oct 2013: Dreammaker Award - DO School Hamburg

Proiecte
Feb 2013: Grădina cu fluturi
Proiectul Grădina cu fluturi a început în 2012, dar a fost lansat cu identitate proprie la început de 2013. Cuprinde tutoriale și ateliere de reciclare creativă a materialelor textile (și nu numai) prin tehnici ușor de învățat. Am creat un website și o comunitate online pentru împărtășirea acestor tehnici și susțin ateliere pentru a le transmite prin viu grai și exemplu. Detaliile sunt accesibile pe http://gradinacufluturi.ro.
Voluntariat
Nov 2007: Diverse
Am lucrat ca voluntar începând din liceu, în cadrul Asociației pentru Comunitate (Sfântu Gheorghe), în timpul facultății (Asociația Ecouri Verzi, Clujul Pedalează, BEST Cluj-Napoca, maratoane internaționale, festivalurile TIFF, Comedy Cluj, Electric Castle, Peninsula) și din 2013 organizez ateliere gratuite pentru comunitate în diverse orașe din țară, în special în Cluj-Napoca.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close