Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.06.1993

obiectiv

 

Salariu: 2.100,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Timisoara

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2016 - 31.07.2016

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: asistent contabil

Responsabilitati:

Sarcini și atribuții de serviciu: - înregistrarea cronologică a documentelor primare; - elaborarea balanței de verificare finală; - întocmirea registrului ​jurnal, registrului inventar, jurnalelor de TVA și cartea mare; - contabilitate de gestiune; - întocmirea și depunerea bilanțului contabil; - întocmirea și depunerea declarațiilor privind taxele și impozitele; - obținere certificate fiscale, certificate constatatoare; întocmirea și depunerea statelor de plată a salariilor; - întocmirea și depunerea declarațiilor privind obligațiile aferente drepturilor de personal;

studii

 

Facultati:

2013 - prezent Facultate / Colegiu: Contabilitate si informatica de gestiune la ”Universitatea din Craiova” din Craiova.
2008 - 2012 Liceu: Administratie publica la Colegiul Economic "Virgil Madgearu'' din Tirgu Jiu.

Premii

Certificari
Mar 2013 - Mar 2013: S.C. SIVECO România S​.A.
Ocupația: Competențe informatice
Competențe profesionale dobândite: Competențe informatice
Sep 2012 - Dec 2012: S.C. CENTRU DE CALCUL S​.A.
Ocupația: Asistent de gestiune
Competențe profesionale dobândite: comunicare interpersonală, lucrul în echipă, dezvoltarea profesională, planificarea activității, gestionarea și arhivarea documentelor, utilizarea computerului, întocmirea/ completarea documentelor primare, contarea operațiunilir patrimoniale, completarea registrelor contabile, efectuarea de calcule specifice, evaluarea patrimonială, întocmirea bilanțului contabil, transmiterea documentelor specifice.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close