Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 25.05.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:16.09.2006

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Sa ocup un post de conducere peste 5 ani.

Salariu: nespecificat

Beneficii: negociabil

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Educatie / Training / Arte, Internet / e-Commerce, Productie, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Protectia mediului, IT Software, IT Hardware, Auto / Echipamente, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Bucuresti, Ploiesti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2010 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: asistent cercetare

Responsabilitati:

Asigurarea asistentei stiintifice a cercetatorilor in cadrul proiectelor de cercetare - dezvoltare, activitati de cercetare stiintifica multidisciplinara, activitati de cercetare fundamentala si aplicativa in domeniul materialelor, implicarea in stabilirea unor noi teme de cercetare/propuneri de contracte de cercetare in domeniul materialelor, folosirea unor tehnici de analiza pentru a imbunatati procese existente si pentru a dezvolta (inova) noi tehnologii in domeniul materialelor etc.

01.03.2009 - 01.03.2010

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: redactor revista market

Responsabilitati:

Redactarea de articole din domeniile management / marketing / economic / retail & FMCG pentru revista Market, o publicatie B2B dedicata segmentelor retail si bunuri de larg consum.

01.03.2009 - 01.03.2010

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: corector / proofreader

Responsabilitati:

Corectura / proofreading de texte format .doc si .pdf pentru publicatiile Frame Media Communications.

01.01.2009 - prezent

Departament: it software

Titlu Job: inginer de sistem / administrator baze de date

Responsabilitati:

Responsabil de asigurarea suportului tehnic (intretinere hardware, software) in cadrul departamentului si al Facultatii de Stiinta si Ingineria Materialelor din Universitatea Politehnica Bucuresti, identificarea problemelor hardware, depanari hardware si software, asamblarea P.C.-urilor, instalari de sisteme de operare, configurari de calculatoare pentru comunicarea in retea, devirusari, administrarea/intretinerea bazelor de date cu studenti si cursuri si a site-urilor web aferente facultatii amintite.

01.09.2007 - prezent

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: asistent universitar

Responsabilitati:

1.) Activitate didactica; desfasurarea activitatilor de laborator si seminar corespunzatoare disciplinelor aferente specializarii Ingineria procesarii materialelor - Prelucrari plastice (Forjare, matritare, extruziune);
2.) Activitate de cercetare; desfasurarea de activitati de cercetare fundamentala si aplicativa in domeniul materialelor.

01.09.2007 - 28.08.2008

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: inginer proiectant (inginer metalurg)

Responsabilitati:

Activitati de cercetare si consultanta in domeniul stiintei materialelor.

01.09.2007 - 15.06.2008

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: redactor colaborator revista ambition!

Responsabilitati:

Redactare materiale publicistice cu frecventa lunara pentru rubricile Stiinta, Tehnica si Inginerie.

01.10.2005 - 15.06.2007

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: colaborator

Responsabilitati:

Unitate de cercetare stiintifica multidisciplinara si de invatamant superior avansat din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti; desfasurarea de activitati de cercetare fundamentala si aplicativa in domeniul materialelor.

studii

 

Facultati in straiatate

Studii in strainatate: 01.03 - 01.08.2007 - Politecnico di Torino; Italia, desfasurarea de activitati de cercetare in vederea intocmirii proiectului de diploma cu titlul: Studii si cercetari privind frecarea exterioara si consecintele sale in cazul matritarii materialelor metalice, in cadrul unui program Erasmus.

Activitati extracurriculare

Domenii de competenta:
- Procedee conventionale si neconventionale de prelucrare plastica a materialelor metalice feroase si neferoase;
- Tratamente termice aplicate produselor prelucrate plastic prin forjare, matritare si extruziune;
- Modelarea proceselor de prelucrare plastica.

Indrumarea studentilor - activitati de pregatire a lucrarilor de licenta si a lucrarilor prezentate in cadrul sesiunilor de comunicari stiintifice studentesti.

Membru al colectivelor de cercetare din cadrul a 9 programe/proiecte de cercetare stiintifica.

Participarea in cadrul a 8 manifestari stiintifice internationale (din care 4 cotate ISI) si 3 manifestari nationale; 2 lucrari prezentate la comunicari stiintifice (nepublicate).

Activitate de elaborare si publicare:
- lucrari stiintifice: teza de doctorat intitulata: Cercetari privind influenta parametrilor termici si mecanici asupra curgerii materialului la extrudarea metalelor si aliajelor - in curs de elaborare, 22 articole (din care 11 in reviste de specialitate (cotate ISI), 8 in volumele manifestarilor stiintifice internationale (din care 4 cotate ISI) si 3 in volumele manifestarilor nationale); 2 lucrari prezentate la comunicari stiintifice (nepublicate).

Premii

- Certificat de competenta lingvistica pentru limba franceza;
- Certificat de competente profesionale in specializarea: Programator (analist) - ajutor - operator tehnica de calcul - nivelul 2 de calificare;
- Certificat de absolvire a Departamentului pentru pregatirea personalului didactic din cadrul UPB - iunie 2007.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close