Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.07.1993

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.12.2011

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Entuziast si motivat de dorinta de a evolua continuu, urmaresc un parteneriat pe termen lung in care sa aducem valoare reciproca astfel incat sa contribuie la succesul ambelor parti.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Administrativ / Logistica, Transport / Distributie, Achizitii, Merchandising / Promoteri, Controlul calitatii, IT Software, Management

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2018 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: broker in asigurari

Responsabilitati:

Abilitati de comunicare si negociere bine dezvoltate prin interactiunea zilnica cu noi clienti; gestionarea portofoliului de clienti si mentinerea unei legaturi constante cu acestia; participarea la cursuri de formare si dezvoltare profesioanala in mod constant.

Analiza si prospectarea pietei in mod regulat cu scopul identificarii si calificarii potentialilor clienti;

Asigurarea suportului si consilierea clientilor in cazul activarii unor clauze contractuale;

Preluarea feedback-ului de la clienti si transmiterea mai departe catre parteneri, pentru optimizarea solutiilor si produselor in functie de nevoile si cerintele reale ale acestora;

Crearea raportelor perioadice de analiza a volumelor de vanzari si de optimizare a acestora in functie de obietivele stabilite;

Adaptarea la reglementarile si normele legislative impuse de CSA si respectarea procedurilor interne referitoare la documentele cu regin special (GDPR);

Participarea in mod regulat la traininguri de specialitate in domeniul asigurarilor, la cursuri de vanzari si managament.

01.07.2017 - 30.06.2020

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: office administrator

Responsabilitati:

Preluarea sarcinilor managerului in lipsa acestuia prin incheierea contractelor, negocierea clauzelor, promovarea valorilor companiei catre client si responsabilitatea pentru nevoile acestuia;

Identificarea si implementerea de proceduri care ajuta la opimizarea proceselor de lucru precum: reducerea timpilor de lucru, monitorizarea performantelor angajatilor si cresterea satisfactiei acestora la locul de munca, cresterea credibilitatii brandului pe piata de profil.

Crearea programului de lucru al personalului, informarea si instruirea constanta cu privire la normele si procedurile companiei si asistarea intr-un mod eficient in cazul unor nelamuriri venite din partea acestora;

Administrarea parcului auto prin obtinerea celor mai bune oferte de pret pentru componentele necesare de la furnizorii externi, programarea autovehiculelor pentru mentenanta, reparatii sau daune survenite pe politele RCA sau CASCO, mentinerea controlului asupra normelor de curatenie si intretinere ale acestora conform standardelor companiei;

Responsabil direct de departamentul administrativ ce implica mentinerea legaturii cu furnizorii externi, gestionarea contractelor cu clientii si furnizorii, transmiterea si receptionarea corespondentei atat fizic si electronic.

01.07.2016 - 30.09.2016

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: asistent bucatar

Responsabilitati:

Adaptabilitate rapida in noul context intercultural si intr-un mediu de lucru solicitant;

Comunicare eficienta cu Head Chief si cu restul echipei, respectarea temenelor limita si luarea initiativei la nevoie;

Capacitatea de gestionare a presiunii prin prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp in momente aglomerate;

Pregatirea ingredientelor conform retetelor si cantitatilor specifice;

Respectarea standardelor de calitate a preparatelor realizate, termenelor de executie a acestora, normelor de igiena si securitate a muncii.

studii

 

Facultati:

2015 - 2017 Masterat: Achizitii-Distributie-Logistica la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi. Masterul Achiziții-Distribuțit-Logistică (ADL) este un program de formare superioară specializată pe cele trei domenii conținute în denumirea sa. Este un program de Master acreditat de ARACIS, pe baza dosarului depus de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”.
2012 - 2015 Facultate: Management la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi. Domeniul managementului este unul esențial în începerea și bunul mers al unei afaceri.
Pentru a putea să analizezi și să îmbunătățești toate procesele care au loc în interiorul unei companii, pentru a spori productivitatea angajaților și calitatea produselor finite, este nevoie de un specialist bun în management. Această specializare se axează pe oferirea de informații generale economice, cu accent pe cele despre management.
2008 - 2012 Liceu / Școală profesională: Matematica-Informatica/Intensiv informatica la Colegiul Tehnic de Cai Ferate "Unirea" Pascani din Pascani.

Premii

Premii si Distinctii
Sep 2016: Outstanding Service Award RecognizingPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close