Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 05.07.1985

obiectiv

 

Dorinta de a aprofunda lucruri noi si intentia de a le aplica in vederea succesului meu personal si profesional.

Beneficii: In functie de salariul oferit, accept si bonuri de masa sau decontarea abonamentului de metrou / RATB

Tip job: Part time, Full time, Internship / Voluntariat, Proiect / Sezonier

Departament: Resurse umane / Psihologie, Marketing, Educatie / Training / Arte, ONG / Voluntariat, Internet / e-Commerce, Cercetare - dezvoltare, Tipografii / Edituri, Controlul calitatii, IT Software, IT Hardware

Oras de lucru: Bucuresti, Bacau

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 01.06.2010

experienta profesionala

 

02.11.2010 - prezent

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: asistent social

05.06.2010 - prezent

Departament: ong / voluntariat

Titlu Job: vountar call center

Responsabilitati:

Preluare sesizari call-center, intocmire fise si inregistrarea acestora, colaborare cu IGPR, managerii de proiect, precum si cu familia / rudele beneficiarului, realizarea de pliante si afise, monitorizarea cazurilor, implicarea in campanii de informare si prevenire, intocmirea de rapoarte saptamanale.

26.09.2008 - 25.01.2010

Departament: it hardware

Titlu Job: asistent manager - departamentul de suport tehnic

Responsabilitati:

Jobul meu din cadrul departamentului de Suport Tehnic al firmei consta in realizarea de comenzi diverse, contracte, contabilitate si evidenta, precum si facilitarea asigurarii suportului tehnic pentru problemele ivite atat in cadrul firmei cat si clientilor acesteia. De asemenea, ma ocupam de planificarea lucrarilor pe care deparamentul le realiza atat in ceea ce priveste proiectele de mentenanta hardware IT cat si instalarea si asigurarea functionarii corecte a lucrarilor de Acces si Monitorizare Video catre clientii externi. Practic, realizam ofertele, incheiam contractele, achizitionam tot ce era necesar pentru desfasurarea lucrarilor, planificam deplasarile si demersurile lucrarilor, inchiderea lor cu procese verbale de predare-primire si acceptanta si apoi monitorizarea contractelor de mentenanta cu toate interventiile necesare.

04.07.2008 - 08.09.2008

Departament: it software

Titlu Job: operator pc

15.05.2008 - 01.07.2008

Departament: it software

Titlu Job: operator pc

05.11.2007 - prezent

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: editare si checking chestionare

Responsabilitati:

Editare, corectare si verificare chestionare inclusiv prin telefon.

28.09.2005 - 16.11.2005

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: introducere chestionare

03.06.2005 - 10.09.2005

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: operator de interviuri

15.10.2004 - 07.02.2005

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: operator teren

studii

 

Activitati extracurriculare

Voluntariat in programul "Salvati copiii";
Practica compacta in cadrul fundatiilor Equilibre si C.R.E.D.; D.G.S.P.A.C. sectorul 2, penitenciarul Rahova - Bucuresti, penitenciarul - Ploiesti, sectia de dezintoxicare a spitalului psihiatric "Alexandru Obregia".

Sunt sociabila, empatica, asertiva, cu abilitati foarte bune de comunicare. Sunt foarte bine organizata, prompta in realizarea sarcinilor, ma descurc foarte bine in ceea ce priveste coordonarea si administrarea oamenilor precum si a sarcinilor aferente. Capacitati mari de analiza si sinteza. Ma descurc foarte bine in ceea ce priveste tehnoredactarea.

Premii

Lucrarea de Licenta din cadrul Facultatii de Asistenta Sociala, Universitatea Bucuresti se intituleaza "Circuitul terapeutic in toxicodependenta.Esecul reintegrarii in societate".

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

franceză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close