Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.11.1985

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:23.01.2015

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obtinerea unei pozitii in cadrul departamentului IT/Marketing/Administrare/Vanzari al unei companii in plina dezvoltare, care sa-mi permita acumularea de cunostinte si experienta pe care sa le folosesc ulterior in evolutia companiei si a evolutiei mele in cadrul companiei. Punerea in practica a experientei acumulate si acordarea unui aport propriu substantial pentru cresterea cifrei de afaceri a companiei angajatorului. Experienta 7 ani in domeniul vanzarilor si al gestionarii produselor, management, in operatiuni si proiecte IT, si in intretinerea si extinderea sistemelor de calcul. Foarte bune cunostinte ale programelor Microsoft Office: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, cunostinte Hardware si Software. Bun administrator, bun organizator, bun coordonator, dinamism, initiativa, seriozitate, disponibilitate pentru program prelungit, capabil sa-si asume si sa atinga obiectivele stabilite, abilitati de comunicare.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Bonuri de masa, Asigurare medicala

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Marketing, Altele, Publicitate, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Achizitii, IT Hardware, Service / Reparatii, Management

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - 31.03.2016

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: asistent manager restaurant

Responsabilitati:

Responsabilitati:

Coordonarea bucatariei, metode de scadere a costurilor, respectarea standardelor privind retetele, a timpilor de productie / livrare, verificarea stocului de marfa, a necesarului de aprovizionat, identificarea de furnizori cu potential mai bun, metode de depozitare, inventariere, urmarirea solicitarilor clientilor si atendintelor de piata, urmarirea permanenta a cresterii rentabilitatii restaurantului, respectarea normelor de igiena si sanitar -veterinare, supravegherea, instruirea si coordonarea personalului, comunicarea cu clientii, impartirea sarcinilor de lucru intre angajati, implementarea de strategii de marketing, supervizarea si pregatirea noilor angajati.

01.08.2014 - 31.03.2015

Departament: it hardware

Titlu Job: it network administrator & system administrator & helpdesk

Responsabilitati:

IT Network Administrator & Helpdesk; System Administrator; Intretinere / Extindere retea calculatoare (Windows XP/ Vista si Win 7), administrare servere (Win Server 2008); Instalare, configurare si administrare retea de comunicatii voce-date, Instalare/configurare statii de lucru, Instalarea diverselor echipamente IT; Depanarea si mentenanta echipamentelor IT; Helpdesk, suport tehnic pt utilizatori

01.03.2009 - 01.07.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Responsabilitati: Principala ocupatie in cadrul magazinului este cea de gestionar, calitate in care detine gestiunea colectiva, impreuna cu ceilalti angajati ai punctului de lucru, asupra produselor electronice si electrocasnice comercializate in cadrul magazinului.
Organizeaza si supervizeaza activitatea gestionarilor de pe raionul de care se ocupa, si se implica activ in rezolvarea problemelor de orice natura, care pot apare in raionul respectiv.
Asigura activitatea comerciala (vanzari) din cadrul magazinului.
Urmareste si raspunde de atingerea targetelor de vanzari lunare.
Face receptia cantitativa si calitativa a marfii si urmareste si se asigura ca produsele din gestiune sa nu paraseasca gestiunea fizica a magazinului fara documente justificative de scadere a gestiunii.

01.10.2007 - 28.02.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: asistent vanzari

Responsabilitati:

Asigurarea si vanzarea produselor si serviciilor oferite de catre companie;
Cunoasterea si oferirea informatiilor despre caracteristicile tehnice si modul de folosire ale produselor;
Identificarea nevoile clientilor si oferirea consultantei in alegerea produselor;
Realizarea target-ului lunar de vanzari.

01.03.2007 - 01.06.2007

Departament: vanzari

Titlu Job: agent publicitar

Responsabilitati:

Agent publicitar
Gestionarea si distribuirea produselor publicitare, pliante, reviste in diferite locatii.
Asigurarea transportului

01.06.2005 - 01.10.2005

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: voluntar

Responsabilitati:

Colectarea si actualizarea datelor necesare realizarii bazei de date;
Evaluarea si selectarea beneficiarilor directi ai proiectului;
Informarea si consilierea beneficiarilor;
Realizarea managementului de caz;
Implicarea in elaborarea materialelor publicitare si de informare;
Realizarea rapoartelor de activitate periodice.

studii

 

Facultati:

2005 - 2008 Facultate: Facultatea de Stiinte - Informatica la Universitatea "1 Decembrie 1918" Alba Iulia din Alba Iulia.
2000 - 2004 Liceu / Școală profesională: Matematica - Informatica la Colegiul National "Avram Iancu" din Brad.

Premii

Traininguri
Jun 2012 - Jun 2012: Selling Mac Notebooks
Apple Sales Training Online
Jun 2012 - Jun 2012: Selling iPad in Business
Apple Sales Training Online
Certificari
Mar 2012 - Apr 2012: Retail Sales Booster
Pluri Consultants and Altex Romania.
Hobby-uri
Sport, Fotbal, Baschet, Jocuri video, Filme, Jogging

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close