Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.09.1997

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:09.06.2016

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Mă numesc Mihailov Iurie, și sunt absolvent a specializării Ingineria și Managementul Calității, Facultății de Mine din cadrul Universității din Petroșani, România. Scopul meu este de a mă forma profesional în domeniul managementului calității și ingineriei industriale pe piața națională, obținând deja o experiență pe piața internațională europeană, în urma mai multor stagii de practică Erasmus+, în țări precum Spania și Cehia, și domenii precum: managementul calității, logistică, imobiliar, achiziții, resurse umane. Căpătând un interes aparte față de aceste domenii, aș dori să mi se ofere șansa de a-mi manifesta abilitățile obținute pe parcursul anilor de licență, cât și în cadrul Internship-urilor realizate, pentru a mă dezvolta pe o treaptă mai înaltă a carierei proprii, cât și de a aduce beneficii, idei de proiecte și aport întru dezvoltarea companiei. Curiozitatea, determinarea, dorința de dezvoltare continuă atât personal, cât și profesional, sunt doar câteva dintre punctele mele forte. Sunt o persoană responsabilă, comunicabilă, punctuală, atentă la detalii, și focusată pe dezvoltare continuă. Tind să mă îmbunătățesc continuu în orice lucru îl încep, până nu ating perfecționismul.

Salariu: 2.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Imobiliare, Vanzari, Administrativ / Logistica, Functii publice, Transport / Distributie, Achizitii, Inginerie, Import - export, Controlul calitatii, Management

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2020 - 31.07.2020

Departament: management

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Mobilitate de practică Erasmus+ la Valencia, Spania în cadrul departamentului de Management / Mnagementul Calității.

01.07.2019 - 30.09.2019

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: asistent resurse umane

Responsabilitati:

Mobilitate de practică Erasmus+ la Ostrava, Cehia în cadrul departamentului de Resurse Umane.

01.02.2019 - 31.01.2020

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: barman/ospatar

01.06.2018 - 30.09.2018

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: front office

Responsabilitati:

Am făcut parte din programul Work & Travel USA, având un job în cadrul hotelului Baymont Inn and Suites din orașul Wisconsin Dells, statul Wisconsin, în departamentul de Front Office, ca Recepționer.

01.04.2018 - 31.05.2018

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: organizator / participant

Responsabilitati:

Simpozionul Național Studențesc "Geoecologia".
Am fost organizator și participant în cadrul Simpozionului Național Studențesc "Geoecologia". În calitate de participant la acest simpozion, am pregătit și am prezentat către juriu lucrarea cu tema "Strategii și tehnici de îmbunătățire continuă a calității din filozofia Kaizen, aplicate în industria auto", în urma căreia am obținut locul 3.

01.07.2017 - 30.09.2017

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Am beneficiat de un stagiu de practică Erasmus+ la Girona, Spania, pe o perioadă de 3 luni în cadrul unei companii imobiliare.

studii

 

Facultati:

2020 - prezent Masterat: Ingineria și Managementul Proiectelor la Universitatea din Petroșani din Petroșani.
2016 - 2020 Facultate: Ingineria și Managementul Calității la Universitatea din Petroșani din Petroșani.
2013 - 2016 Liceu / Școală profesională: Profil: Real la Liceul Teoretic "Bogdan Petriceicu Hasdeu" din municipiul Bălți, Republica Moldova.

Premii

Voluntariat
May 2019 - May 2020: Asociația Studenților Basarabeni din Petroșani (ASBP)
- Coordonator al Departamentului de Fundraising.
Sep 2016 - Jul 2020: Asociația Studenților Basarabeni din Petroșani (ASBP)
- Membru activ pe parcursul celor 4 ani de facultate.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close