Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

09.06.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.09.2018

obiectiv

 

𝘼𝙗𝙞𝙡𝙞𝙩𝙖̆𝙩̦𝙞 𝙙𝙚 𝙘𝙤𝙢𝙪𝙣𝙞𝙘𝙖𝙧𝙚 Lucrând în domeniul fotografiei am dobândit o excelentă abilitate de comunicare, mai presus de toate, încurajată în atenția clientului și alegerii ulterioare a produselor oferite de firmă. Prietenos și colaborativ sunt adjectivele care mă descriu în timp ce lucrez. 𝘼𝙗𝙞𝙡𝙞𝙩𝙖̆𝙩̦𝙞 𝙤𝙧𝙜𝙖𝙣𝙞𝙯𝙖𝙩̦𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚 𝙨̦𝙞 𝙢𝙖𝙣𝙖𝙜𝙚𝙧𝙞𝙖𝙡𝙚 În îndeplinirea diferitelor sarcini am dezvoltat o abilitate foarte bună de rezolvare a problemelor la care am adăugat o importantă atenție asupra clienților pentru succesul echipei în care am lucrat. 𝘼𝙗𝙞𝙡𝙞𝙩𝙖̆𝙩̦𝙞 𝙥𝙧𝙤𝙛𝙚𝙨𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡𝙚 Programarea roboților Comau, sudarea componentelor electronice, utilizarea excelentă a echipamentului fotografic și programele de editare respective pentru fotografii (suit Adobe). Cunoașterea instrumentelor tehnice (tăietor industrial, ciocan pneumatic Bosch, demolare industrială), lucrări pe mașini industriale de curățat podele (Gansow CT40)

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Publicitate, Relatii clienti / Call center, IT Hardware

Oras de lucru: Suceava

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2016 - 31.10.2019

Departament: specialisti / tehnicieni

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

construcții generale, lucrător, decorator, curățenie industrială,
asistent manager de site

01.01.2016 - 31.12.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: fotograf

Responsabilitati:

O fotografie dacă nu se vindea, rămanea doar o poza in aparat și ziua de munca nu avea rost. Aceasta a fost principala motivație de fiecare zii in acest job de fotogra/vănzator.

01.09.2015 - 31.01.2016

Departament: grafica / webdesign / dtp

Titlu Job: fotograf

Responsabilitati:

Fotograf, dezvoltarea de noi idei de marketing, pregătirea studiourilor de artă, 𝗶̂𝗻𝗴𝗿𝗶𝗷𝗶𝗿𝗲𝗮 𝗰𝗹𝗶𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗹𝗼𝗿

studii

 

Facultati:

2017 - 2018 Colegiu / Studii postliceale: Contabilitate Generala la Immaginazione e lavor din Torino, Italia. Durata cursului: 800 h din care: 480 h teorie și 320 ore de stage în cadrul companiei.

Titlul: Calificarea specializării

Abilități:
• Proceduri contabile
• facturare
• întocmirea situațiilor financiare
• Excel
• Calitatea și siguranța la locul de muncă
• Principiile comunicării
• Legislație în domeniul economic.
• Principiile managementului afacerilor
2012 - 2018 Liceu / Școală profesională: Tecnic electrician la ITIS Pininfarina din Torino Italia.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20