Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 03.11.1995

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2018 - prezent

Departament: juridic

Titlu Job: asistent manager

01.07.2014 - 31.10.2014

Departament: vanzari

Titlu Job: vanzatoare

Responsabilitati:

Efectuarea vanzarii marfurilor si servirea clientelei, incasarea platilor

studii

 

Facultati:

2017 - prezent Masterat: Calitatea Mediului si Surse Energetice la Facultatea de Stiinta si Ingineria Mediului din Cluj-Napoca.
2014 - 2017 Facultate: Stiinta Mediului la Facultatea de Stiinta si Ingineria Mediului din Cluj-Napoca.
2010 - 2014 Liceu / Școală profesională: Resurse Naturale si Protectia Mediului/Tehnician Ecolog si Protectia Calitatii Mediului la Colegiul Tehnic Ana Aslan din Cluj-Napoca.

Premii

Voluntariat
Jul 2018 - Jul 2018: S. C. Rosal Grup S.A.
Conventie cadru privind efectuare stagiului de practica in cadrul programelor de studii universitare de master.
Am participat la o dezbatere cu populatia din Cluj-Napoca despre gestiunea deseurilor in municipiu.
May 2017 - Sep 2017: PROIECT DE COLABORARE PRIVIND REABILITAREA ÎN SUCCESIUNE NATURALĂ DE VEGETAȚIE A CARIEREI DE CALCAR SĂNDULEŞTI, JUDEȚUL CLUJ.
între:
S.C. Holcim (România) S.A si Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Știința și Ingineria Mediului.

S.C. HOLCIM (ROMANIA) S.A., conform certificatului de înregistrare, are ca activitate principală “fabricarea cimentului”. Una dintre responsabilitățile majore asumate de Holcim S.A. este cea de refacere/renaturare/redare a funcţionalităţii mediului afectat în urma exploatării resurselor utilizate în procesul tehnologic de obținere a cimentului. În acest sens, în cadrul carierei de la Sănduleşti (județul Cluj), rezultată în urma exploatării calcarului, s-a urmarit reabilitarea mediului afectat de exploatare printr-o metodă de “reabilitare în succesiune naturală de vegetație”.
Proiectul a urmarit :
- Realizarea structurilor de bază ale acestor habitate în perimetrul carierei, pornind de la puncte de populare (cuiburi de dispersie) cu specii caracteristice fiecărui habitat.
- Speciile caracteristice tuturor habitatelor care au fost instalate au fost transplantate din areale de habitat natural din imediata vecinătate a amplasamentului (pentru a se evita amestecul genetic artificial al unor populații naturale).
- A fost realizata o monitorizare lunară a stării indivizilor plantați în cuiburile de dispersie și, datorita lipsei de precipitatii, s-au organizat acțiuni pentru întreținera lor prin udare.
- La nivelul cuiburilor de dispersie și a carierei au fost realizate monitorizari ai unor parametri microclimatici și de sol.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close