Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 07.11.1992

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:10.10.2012

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Îmi doresc să lucrez într-un mediu profesional, dinamic care să-mi permită folosirea cunoştinţelor acumulate şi oportunităţi de avansare în cadrul institutiei.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Financiar / Contabilitate, Audit / Consultanta, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: transport / distributie

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

- Responsabil pentru planificarea, organizarea si controlul activitatilor de logistica.
- Responsabil pentru optimizarea costurilor legate de transport.
- Responsabil pentru realizarea rapoartelor de activitatea si prognozarea cheltuielilor aferente departamentului.
- Responsabil pentru primirea si confirmarea comenzilor de transport.
- Responsabil pentru coordonarea echipei care intocmeste documentația si obtine toate actele necesare pentru circulatia legala pe drumurile publice.01.08.2017 - 30.11.2017

Departament: banci

Titlu Job: consultant financiar

Responsabilitati:

- Aveam obligatia adoptarii unei atitudini profesionale adaptate procesului de vanzare, orientata catre clienti in scopul cresterii portofoliului de clienti si a profitabilitatii Bancii.
- Asiguram activitati de promovare a serviciilor si produselor oferite de Banca prin identificarea nevoilor clientilor si in stransa corelatie cu conditiile aplicate fiecarui tip de produs.
- Eram responsabil de a ma informa continuu asupra potentialului pietei, activitatii concurentei, situatiei economice a zonei in care imi desfasuram activitatea.
- Aveam obligatia indeplinirii obiectivelor de vanzare alocate individual atat ca urmare a distribuirii periodice a tintelor de vanzare cat si a celor stabilite in cadrul campaniilor derulate.
- Asiguram consultanta in completarea formularelor aferente produselor si serviciilor oferite de Banca, urmarind ca formularele sa fie in conformitate cu prevederile normelor interne.
- Verificam documentatia primita de la client.
- Aveam obligatia de a informa clientul dupa aprobarea/respingerea facilitatii de credit, in legatura cu oferta si conditiile de aprobare/respingere(valoare, termen, costuri, garantii, asigurari).


01.10.2016 - 31.08.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari

Responsabilitati:

- Respectarea si aplicarea intocmai a tuturor procedurilor de lucru ale societatii si a tuturor normelor care guverneaza activitatea de creditare.
- Informarea clientilor privind conditiile de creditare ale companiei: bunuri, nevoi personale, carduri de credit.
- Efectuarea activitatilor de credit (preluarea si verificarea actelor pentru dosarul de credit, in vederea respectarii criteriilor minime de selectie a clientilor).
- Introducerea datelor clientilor in charisma, verificarea biroului de credit si transmiterea la Departamentul Operatiuni in forma scanata pentru analiza si transmiterea dosarelor la plata si informarea clientilor privind starea dosarului, listarea contractului de credit si semnarea lui.
- Contactarea potentialilor clienti parteneri, prezentarea ofertei de finantare TBI Credit si intocmirea documentelor specifice.
- Monitorizarea permanenta a pietei si a concurentei, raportarea catre superiorul direct a oricarei noutati legate de parteneri, promotii efectuate de acestia sau de concurenta.
- Desfasurarea activitatilor ce tin de servisarea contractelor de credit raspunzand tuturor solicitarilor clientilor: fise de varsamant aferent platilor anticipate, cereri de lichidare in avans, predarea adeverintelor de sold zero, predarea cardurilor si a pinurilor.
- Direct responsabil de realizarea targetului de vanzari din zona alocata.
- Implicarea in contactarea telefonica a clientilor restantieri alocati, in vederea diminuarii soldului restant.
- Centralizarea rapoartelor zilnice de activitate (credite de bunuri, nevoi personale si carduri) din zona alocata si transmiterea superiorului ierarhic.

01.10.2014 - 31.03.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari

studii

 

Facultati:

2012 - 2015 Facultate: Pedagogie la Universitatea din Craiova din Craiova.
2012 - 2015 Facultate: Management la Universitatea din Craiova din Craiova. Nota licenta: 8.20 (opt douazeci)
2008 - 2012 Liceu / Școală profesională: Liceul teoretic Mihai Viteazul la Biologie-chimie din Caracal.

Premii

Voluntariat
Jan 2015 - Feb 2015: Auchan Craiovita
Managementul productiei
Jan 2015 - Feb 2015: Liceul tehnic Matei Basarab Craiova
Profesor Contabilitate
Sep 2014 - Feb 2015: SIMPRACT
Manager in cadrul intreprinderilor simulate
Sep 2014 - Feb 2015: Analiza economica in cadrul Universitatii din Craiova
Analiza economica in cadrul Universitatii din Craiova
Hobby-uri
Fitness, Baschet, Citit, Inot, CalatoriePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close