Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 04.07.1995

Permis conducere:  Cat.B,, Data obtinerii:01.09.2013

obiectiv

 

- Abilităţi de citire, de scriere şi de calcul. - Abilităţi de învăţare eficientă. - Abilităţi bune de comunicare, inclusiv de ascultare şi de vorbire. - Stabilirea obiectivelor şi determinarea priorităţilor. - Abilităţi de dezvoltare personală şi de dezvoltare a carierei. - Dezvoltarea relaţiilor interumane, abilităţi de negociere şi de muncă în echipă.

Salariu: 6.000,00 USD / luna

Departament: Functii publice

Oras de lucru: Bacau

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2021 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: asistent manager

01.10.2018 - prezent

Departament: marketing

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

TX- Rețea de Magazine

-stabilesc relațiile de colaborare pe termen lung cu partenerii, clienții și fondatorii proiectului;
-coordonez toate activitățile stabilite la cele mai înalte standarde;
-asigur rezolvarea problemelor apărute și comunicarea lor echipei mele;
-efectuarea zilnica a NIR-urilor;
-arhivez corespunzător toată documentația;
-particip la conferințele anuale de vânzări.


Abilitați dobândite

Postul de manager in cadrul unei companii m-a ajutat foarte mult in a pune bazele unei cariere in managementul de echipa. Aici am dobândit abilitați de comunicare și negociere. Prin faptul ca am avut contact cu numeroși furnizori dar și clienți, am invatat sa fac o analiza corecta a informațiilor, sa înțeleg ce înseamnă responsabilitatea deciziilor luate dar și ce consecințe pot avea acestea in cadrul unui business.

01.08.2016 - prezent

Departament: publicitate

Titlu Job: team leader backup

Responsabilitati:

- Urmaream zilnic activitatea personalului, ma asigur ca oamenii din echipa mea isi îndeplinesc toate obiectivele și respectarea standardelor de calitate stabilite de către companie.
- Organizam personalul din subordine in locațiile atribuite.
- Monitorizam activitatea zilnica a echipei conform planului si planificării stabilite. Ofeream sprijin in calitate de lider de echipa, ori de cate ori era nevoie.Abilitați dobândite

Jobul de Team Leader mi-a oferit șansa de a îmi perfecționa noțiunile teoretice in ceea ce privește coordonarea unei echipe. Odată cu acest job, am reușit sa creez și relații profesionale de lunga durata care m-au ajutat ulterior in dezvoltarea profesională.
01.08.2015 - prezent

Departament: publicitate

Titlu Job: hostess evenimente

Responsabilitati:

- Promovarea produselor.
- Promovarea imaginii firmei.
- Stimularea vanzarilor.
- In cazul unui târg sau expoziții aveam rolul de a atrage vizitatorii.
- Prezentarea produselor.
- Promovarea imaginii firmei.

01.05.2015 - prezent

Departament: publicitate

Titlu Job: brand ambasador

Responsabilitati:

- Promovarea produselor din tutun.
- Sa asigur prezentarea și vanzarea produselor din tutun.
- In cadrul companiei am participat la training-uri de produs și de publicitate.


Abilitați dobândite

Ca Brand Ambasador, am reușit sa îmi pun in evidentă dar și sa îmi dezvolt abilitățile de comunicare. Pentru realizarea obiectivelor de vânzări era necesară o foarte buna organizare dar și disciplină.


01.08.2014 - 30.04.2015

Departament: altele

Titlu Job: agent vânzări

Responsabilitati:

- Vânzarea produselor din magazin
- Gestionarea mărfii
- Realizarea inventarului semestrial
- Aranjarea mărfii
- Aranjarea FIFOAbilitați dobândite

Ca prim job, Întâlnirile și discuțiile repetate cu clienții m-au ajutat nu numai in ceea ce privește comunicarea dar mai ales in dezvoltarea abilitaților de prezentare a portofoliului, a înțelegerii nevoilor clienților și ofertarea acestora in funcție de caz


studii

 

Facultati:

2015 - prezent Facultate: Comunicare și Relații Publice in cadrul Facultății de Litere la Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau.
2010 - 2014 Colegiu / Studii postliceale: Profil uman, ramura Științe Sociale intensiv engleză la Colegiul Național “Vasile Alecsandri” din Bacau.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close