Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 18.10.1982

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:02.09.2001

obiectiv

 

Ca absolventa a Facultatii de Limbi Moderne Aplicate din Baia Mare si in calitate de traducator autorizat stapanesc foarte bine limbile engleza si franceza. Am avut ocazia sa-mi folosesc aceste cunostinte pe posturile de Secretara si Asistent manager. Acestea au contribuit la dezvoltarea mea personala prin dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare cu ceilalti si dezvoltarea spiritului organizatoric. Fiind o fire empatica si intuitiva, postul de Referent Resurse Umane mi-a permis sa invat lucruri noi si sa abordez relatia cu ceilalti dintr-un alt punct de vedere, cel al participarii la interviuri si asigurarea inductiei in cadrul firmei pentru noii angajati. Cel mai bun mediu profesional pentru mine este unul in care pot sa imi folosesc abilitatile empatice, de comunicare si diplomatie pentru a-i motiva pe ceilalti sa isi dezvolte si ei inteligenta emotionala, intrucat, pe langa cunostintele profesionale dobandite, relationarea cu colegii la locul de munca este la fel de importanta si fiecare poate contribui astfel la un climat profesional agreabil.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Telefon de serviciu Tichete de masa Decontare transport

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie

Oras de lucru: Baia Mare

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2019 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: operator validare introducere date

Responsabilitati:

Preluarea comenzilor din partea clientilor si transmiterea acestora la Depozitul Central.
Emiterea de FF si avize de insotire pentru marfa livrata.
Gestionarea corespondentei electronice si scrise.

01.04.2019 - 31.12.2019

Departament: prelucrarea lemnului / pvc

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Consilierea clientilor privind alegerea celei mai bune solutii tehnice pentru produsul dorit.
Realizarea ofertelor tehnice in programul Fenestra si prezentarea acestora clientilor.
Incasarea avansului si urmarirea stadiului lucrarii pana la livrarea acesteia clientului.

01.12.2008 - 30.09.2009

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: referent resurse umane

Responsabilitati:

Gestionarea proceselor de selectie si recrutare personal;
Intocmirea fiselor de post;
Redactarea regulamentelor interne si procedurilor de recrutare si selectie de personal;
Asigurarea procesului de inductie pentru noii angajati in cadrul firmei.
Acest post mi-a permis sa-mi dezvolt abilitatile de comunicare, inter relationare si diplomatie prin asigurarea unei bune integrari a noilor persoane angajate in cadrul firmei.

01.07.2006 - 31.08.2011

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Asigurarea suportului administrativ pentru Managerul General
Traducerea documentelor necesare pentru companie, interpretarea conferințelor
Asigurarea suportului administrativ pentru toate compartimentele firmei
Gestionarea corespondenței electronice și scrise, preluarea și direcționarea apelurilor telefonice
Gestionarea activității de protocol, efectuarea de rezervări hoteliere, bilete avion pentru administrație și terți
Asigurarea interfeței dintre organizație și clienții acesteia
Începând cu luna septembrie 2009 am preluat activitatea de secretariat, arhivare și gestiune din cadrul firmei Inserv, cu următoarele responsabilități: gestionarea arhivei întregului grup de firme, asigurarea activității de gestiune pentru partea de birotică, protocol, aparatură și echipamente IT, produse de curățenie pentru firma Inserv

01.11.2005 - 31.07.2006

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: secretara

Responsabilitati:

Asigurarea interfetei dintre organizatie si clientii acesteia;
Asigurarea fluxului de comunicatie intre compartimentele organizatiei;
Traducerea documentelor necesare pentru organizatie si interpretarea conferintelor dintre conducere si clientii organizatiei.

studii

 

Facultati:

2001 - 2005 Facultate: Facultatea de Limbi Moderne Aplicate la Universitatea de Nord din Baia Mare. In cadrul acestei forme de invatamant am aprofundat limbile engleza si franceza, teoria si practica traducerii, iar la absolvire am primit diploma de Interpret Conferinte-Traducator.
1997 - 2001 Liceu / Școală profesională: Filologie la Liceul Teoretic din Zalau. In cadrul acestei scoli am aprofundat materiile umaniste: Limba Romana, Limba Engleza, Limba Franceza, Istoria.

Premii

Voluntariat
Jun 2018 - Jul 2018: PLUS CREATIV
Pe perioada vacantelor scolare, am participat la taberele de limba engleza organizate de catre Plus Creativ, in cadrul carora am coordonat elevii participanti sa-si dezvolte cunostintele de limba engleza prin discutii tematice si fise educative, sa confectioneze diverse materiale in cadrul atelierelor creative.
Nov 2013 - Feb 2014: SC DYMOTEC SRL
La solicitarea managerului, am predat limba engleza nivel incepator unui numar de 21 angajati ai companiei in vederea imbunatatirii cunostintelor de limba straina.
Nov 2011 - Apr 2012: Asociația pentru Autism Baia Mare
Ca voluntar în cadrul asociatiei am contribuit la realizarea de obiecte decorative care au fost ulterior valorificate in cadrul unor expozitii cu vanzare cu scopul adunarii de fonduri pentru asociatie.
Sep 2011 - Oct 2011: Team 4 Youth si Europejskie Forum Młodzieży
In cadrul proiectului „Release your creativity through EVS” desfasurat in Polonia, in lunile septembrie-octombrie, am oferit suport pentru elevii polonezi de liceu si gimnaziu în pregătirea prezentărilor, dezbaterilor, om contribuit la organizarea de activități recreative și stimulatoare ale creativității individuale. Datorita mediului multicultural in care a avut loc, care a reunit voluntari din toate colturile lumii, aceasta experienta mi-a permis sa-mi dezvolt latura interpersonala si abilitatile de comunicare, sa-mi valorific cunostintele de limbi straine, sa ma adaptez la un mediu complet nou si sa fiu mai flexibila.
Aug 2011 - Aug 2011: Biblioteca Județeană „Petre Dulfu”
In cadrul proiectului "Valorifică-ți timpul" am oferit ajutor bibliotecarilor în organizarea, distribuirea cărților la raft si recondiționarea lor.
May 2005 - May 2005: Consiliul Local si Primaria Municipiului Baia Mare
In cadrul proiectului "Campania pentru conservarea vederii" am acordat asistenta voluntara de interpretariat din/în limbile engleză și franceză pentru medici canadieni si americani cu ocazia consultatiilor oftalmologice gratuite oferite cetatenilor din Baia Mare.
Certificari
Oct 2016 - Mar 2017: Modul Pedagogic Comasat
In cadrul acestui modul am studiat arii disciplinare precum Psihologia educatiei si teoria instruirii, Introducere in Pedagogie in cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare
Apr 2012 - May 2012: Competente antreprenoriale
In cadrul acestui curs, am studiat notiuni generale legate de management, contabilitate primară, engleză nivel de bază, competențe TIC. Cursul a avut loc la Baia Mare si a fost organizat de S.C. SYNTHESIS MANAGEMENT-SMC S.R.L.
Mar 2012 - Apr 2012: Lucrator prin arte combinate
In calitate de voluntar al Asociatiei pentru Autism Baia Mare am participat la seminarul organizat de Fundatia de Sprijin comunitar Bacau in cadrul caruia am avut oportunitatea de a aprofunda urmatoarele: comunicare interpersonală, stimulare/dezvoltare prin mișcare, artă vizuală, muzică, joc.
Calificari
Nov 2008: Autorizatie de traducator si interpret
Autorizatie de traducator si interpret pentru limbile engleza si franceza. Autorizatia a fost obtinuta in anul 2005, dupa absolvirea Facultatii de Limbi Moderne Aplicate. In anul 2008 a fost emisa alta, in urma schimbarii numelui de familie ca urmare a casatoriei.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close