Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.12.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:13.01.2010

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Marketing, Publicitate

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2019 - 31.03.2021

Departament: medicina umana

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

- cunoștințe bune operare PC: MS Office, WORD, EXCEL, navigare internet - limba engleză scris/vorbit - capacitate de organizare a timpului, sarcinilor și locului de muncă - capacitatea de a se concentra pe realizarea mai multor sarcini în același timp - capacitate de a respecta termene limită - atenție către detalii - plăcere și abilitate de a învăța lucruri noi - responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate - îndeplinirea activităților zilnice de secretariat - preluarea și direcționarea apelurilor telefonice - primirea vizitatorilor și anunțarea persoanelor de contact din clinica - asigurarea transmiterii documentelor prin poștă, fax, e-mail - actualizarea bazei de date documente - elaborarea și redactarea documentelor și situațiilor cerute de management - asigurarea suportului administrativ pentru toate departamentele firmei

01.07.2018 - 31.10.2019

Departament: marketing

Titlu Job: marketing specialist

Responsabilitati:

medierea de conflicte și consilierea negocierilor crearea unei liste cu persoane de contact din mass media, furnizori și colaboratori și actualizarea ei în permanență gestionarea relațiilor organizației cu mass-media în calitate de purtător de cuvânt sau funcționar în cadrul biroului de presă monitorizarea aparițiilor în presă și a comunicării online redactarea mesajelor scrise și audiovizuale organizarea de evenimente mediatice activități de birou: convorbiri telefonice, e-mailuri, faxuri, preluări de acte și redactare documente implementare proiecte social media la nivel national. Community Manager 7 locatii din tara. Verificarea rapoartelor de activitate zilnice ale locatiilor. Stabiliea noilor obiective pentru fiecare saptamana. Planificarea strategiei Social Media pentru locatii. Administrarea si coordonarea echipelor de training, suport si marketing. Training sustinut pentru noii angajati. Participarea la diverse conferinte sau training-uri.

01.02.2018 - 31.07.2018

Departament: publicitate

Titlu Job: pr account executive ( project bases)

Responsabilitati:

Discutarea despre produse, servicii si cerinte de publicitate pentru fiecare client; Stabilirea de intalniri cu clientii sau alt personal din interiorul agentiei. Delegarea muncii celorlati membri ai echipei; rezumarea media, implicarea in munca de creatie si cercetare, formularea de strategii de marketing; actionarea precum o legatura intre client si agentia de publicitate prin intretinerea contactului permanent intre acestea si comunicarea eficienta; verificarea starii campaniilor; negocierea cu clienti si personalul agentiei despre detaliile campaniilor; prezentarea planurilor de campanie clientilor pentru aprobare; respectarea termenelor limita si indeplinirea sarcinilor; gestiunea bugetelor si a resurselor; intocmirea de rapoarte; gasirea si intretinerea de noi contracte; asumarea de sarcini administrative; gestionarea profitabilitatii conturilor; in unele cazuri gestionarea personalului; monitorizarea eficientei campaniilor.

01.09.2017 - prezent

Departament: publicitate

Titlu Job: junior pr account executive

Responsabilitati:

munca de cercetare medierea de conflicte și consilierea negocierilor crearea unei liste cu persoane de contact din mass media, furnizori și colaboratori și actualizarea ei în permanență gestionarea relațiilor organizației cu mass-media în calitate de purtător de cuvânt sau funcționar în cadrul biroului de presă monitorizarea aparițiilor în presă și a comunicării online redactarea mesajelor scrise și audiovizuale organizarea de evenimente mediatice activități de birou: convorbiri telefonice, e-mailuri, faxuri, preluări de acte și redactare documente comunicarea cu celelalte departamente ale companiei, instituției sau organizației elaborarea de statistici, bilanțuri, rapoarte și evaluări participarea la ședințe de management elaborarea strategiei generale de comunicare elaborarea și gestionarea planurilor pentru situațiile de criză

01.03.2017 - 30.09.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: raion manager

01.06.2015 - 31.03.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: shop manager

01.11.2013 - 31.03.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: reprezentant magazin

studii

 

Facultati:

2020 - prezent Facultate: Jurnalism la Universitatea Bucuresti din Bucuresti.
2010 - 2015 Facultate: Drept la Universitatea Romano Americana din Bucuresti.

Premii

Proiecte
Sep 2017 - Jun 2018: Dentiful.Doctors of beautiful
a) Social media campaign: calendar postari/ concursuri
b) Organizare sedinta foto pentru client
c) Realizare si prezentare strategie social media
d) Relationare cu jurnalistii
e) Suport client si contact direct
3. Dental Smile
a) Realizare strategie social media
b) Implementare strategie social media
c) Realizare filmare in cabinet
d) Suport client si contact direct
4. Clinica Florin Balanica
a) Suport social media
b) Suport PR activities
Aug 2017 - Oct 2017: KARPATIA HORSE SHOW
1. Karpatia horse show
Pozitie: specialist social media & PR
a) Social media campaign: postari pe Fb si Instagram inainte si in timpul evenimentului
b) Relationare cu jurnalistii invitati la eveniment
c) Suport in zona de VIP
d) Selectare poze pentru comunicat si album foto social media
e) Suport management PR in cadrul event-ului
Hobby-uri
FOTBAL, LECTURA, CINEFIL, FOTOGRAFIE, GATIT, JOCURI DE SOCIETATEPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close