Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 03.03.1984

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.01.2005

obiectiv

 

Un loc de munca care sa corespunda abilitatilor si domeniului de specializare,acumularea de experienta de munca concomitent cu aplicarea cunostintelor in domeniu.

Salariu: 4.000,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2019 - prezent

Departament: productie

Titlu Job: asistent manager

01.06.2013 - prezent

Departament: import - export

Titlu Job: manager

Responsabilitati:

Reprezint societatea in relatiile cu terte persoane fizice sau juridice in conformitate cu imputernicirea acordata de A.G.A.; Inchei actele juridice in numele si pe seama societatii, conform imputernicirii acordate de catre A.G.A.;
Corelez obiectivele stabilite la nivel macroeconomic cu cele specifice societatii;
Reprezentarea societatii in fata salariatilor si a autoritatilor competente (inclusiv Inspectoratul Teritorial de Munca), in vederea incheierii contractelor individuale de munca, a actelor aditionale si a deciziilor de incetare a contractelor de munca.
Reprezentarea societatii in fata Organelor de Control Financiar, putand pune la dispozitia acestora registrele si corespondenta societatii, documentele justificative, bilanturile contabile si orice alte documente necesare controlului.
Reprezentarea societatii cu puteri depline si nelimitate in fata furnizorilor de utilitati si a clientilor in vederea incheierii, modificarii sau rezilierii de contracte comerciale.
Raportarea diferitelor situatii in Germania.
Emiterea facturiilor,contabilitate primara.

01.01.2008 - 01.05.2011

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: consilier economist

Responsabilitati:

Inregistrare documente primare, intocmire jurnale de furnizori/ clienti, intocmire registru jurnal, intocmire jurnal pentru operatiuni de casa si banca, intocmire jurnale de decontari cu clientii/ furnizorii, responsabilitate fata de documentele aflate in gestiune, si ingrijeste intregul patrimoniu aferent societatii, respecta normele privind diciplina in munca. Reprezentarea firmei in relatia cu clientii, monitorizarea activitatii societatii, stabilirea parteneriatelor strategie, evaluarea potentialului clientilor Raportari specifice,intocmirea dosarelor de personal pentru fiecare angajat al societatii,alte atributii specifice profesiunii si postului.
.

03.10.2005 - 20.12.2007

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: receptioner

Responsabilitati:

-tinerea evidentei primare a actelor si intocmirea orice fel de raportari solicitate de conducere;
-repartizarea camerelor disponibile in functie de cerintele si solicitarile clientilor;
-informarea clientiilor despre conditiile de cazare,purtarea conversatiilor in limbi straine;
-intocmirea facturilor

Realizari:

-conducerea unei echipe de 3 oameni,fiind avansata in postul de receptioner-sef.

studii

 

Facultati:

2008 - 2010 Masterat: Relatii Economice Internationale la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Facultatii Tibiscus din Timisoara.
2005 - 2008 Facultate: Relatii Economice Internationale la Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Facultatii Tibiscus din Timisoara.
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: Stiinte umane la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Timisoara.

Premii

Atestat Profesional in Limba Germana-2003
Certificat de Calificare Profesional-Receptioner Hotel-2004
Ghid de Turism si Specializarea Categoria "National"-2004

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

germană(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close