Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.10.1974

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:07.09.2006

obiectiv

 

-angajare intr-un domeniu de actualitate si de perspectiva; - dobandirea de noi cunostinte tehnice si optima lor conjugare cu aptitudinile personale.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Marketing, Altele, Transport / Distributie, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Import - export, Traduceri

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

10.10.2012 - prezent

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: asistent director general, traducator si interpret

Responsabilitati:

Asistenta sedinte de lucru si intalniri de afaceri, redactarea si traducerea documentelor (engleza si rusa), centralizare, actualizare si difuzare normele interne, proceduri si regulamente, etc.

15.10.2010 - 14.07.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier marketing, project manager

Responsabilitati:

Negocierea si incheierea contractelor de prestari servicii/aprovizionare si urmarirea derularii acestora, corespondenta comerciala cu beneficiari si furnizori, prospectii de piata, elaborari oferte, achizitii si aprovizionare de materiale, intocmirea documentelor de livrare, intocmirea si actualizarea bazelor de date cu furnizori si beneficiari, raportari de activitate, etc.
Atributiuni de Project Manager pentru activitatea de plasare a fortei de munca in tara si strainatate (recrutare si selectie de personal, obtinere documente necesare detasarii in strainatate, corespondenta profesionala cu clientii externi etc.)

28.04.2009 - 15.09.2010

Departament: marketing

Titlu Job: consilier marketing

Responsabilitati:

Studii si prospectii de piata, promovarea serviciilor si produselor, campanii de publicitate si promovare, elaborarea materialelor publicitare, elaborarea si realizarea site-ului, participare la targuri internationale, elaborarea si transmiterea ofertelor, activitatea de desfacere, contabilitate primara, intocmirea rapoartelor de activitate, etc.

16.10.2008 - 28.04.2009

Departament: productie

Titlu Job: sef compartiment productie

Responsabilitati:

Organizarea, planificarea şi conducerea activitatii personalului din subordine, pontaje, cercetari disciplinare, recrutare, intervievare si testare candidati pentru posturile vacante, calculul consumurilor de materiale pe proiecte, organizarea activitatii de productie, stabilirea si urmarirea tremenelor de executie a lucrarilor, livrare piese finite, rapoarte de productie, elaborari si urmariri grafice de productie, elaborarea si avizarea documentaţiei specifice pentru lucrarile executate in cadrul atelierului, etc.

03.01.2006 - 17.10.2008

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: sef punct de lucru

Responsabilitati:

Promovarea firmei si utilizarea integrala a capacitatii de lucru a acesteia, prin identificarea de noi clienti si contractarea de proiecte, gestionarea resurselor materiale si umane a societatii,negocierea si administrarea contractelor cu partenerii cheie ai companiei (furnizori, clienti), elaborari planuri, proceduri si politici interne, supervizarea pregatirii si administrarii bugetului, participarea la procesul de recrutare, integrare, instruire si evaluare a performantelor pentru personalul in subordine, etc.

Intocmirea dosarelor si efectuarea tuturor demersurilor la autoritatile romane in vederea obtinerii permiselor de munca, autorizatiilor de munca si permiselor de sedere pentru cetateni straini angajati in cadrul societatii, obtinerea vizelor la ambasada Ucrainei si pregatirea actelor pentru personalul societatii detasat in strainatate (Ucraina), etc.

28.07.2005 - 03.01.2006

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: inspector resurse umane

Responsabilitati:

Intocmirea formelor de angajare si desfacere a contractelor individuale de munca, operare in program de gestiune personal, intocmire fise de post, completarea fiselor de SSM si PSI, decizii interne, arhivare dosare personal, eliberare adeverinte, operare inscrisuri in carnete de munca, completarea registrului de evidenta a salariatilor, recrutarea, intervievarea si selectia angajatilor pentru posturile vacante, evaluarea performantelor salariatilor etc.

05.09.2004 - 28.07.2005

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: referent resurse umane

Responsabilitati:

Intocmirea formelor de angajare si desfacere a contractelor individuale de munca, operare in program de gestiune personal, intocmire fise de post, decizii interne, arhivare dosare personal, eliberare adeverinte, operare inscrisuri in carnete de munca, completarea registrului de evidenta a salariatilor, recrutarea, intervievarea si selectia angajatilor pentru posturile vacante, evaluarea performantelor salariatilor etc.

14.08.2002 - 04.09.2004

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: office manager

Responsabilitati:

Actualizarea bazelor de date, corespondenta comerciala, redactarea documentatiei comerciale, raportari, lucrari de traducere, programari interviuri, procese verbale de receptie lucrari si facturare, stocuri de materiale, activitate de resurse umane etc.

studii

 

Facultati:

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara - Bucuresti. Studii de doctorat. Specializare - Ingineria mediului, 2001.

Facultati in straiatate

Universitatea de Stat, Facultatea de biologie si pedologie, 1996.
Universitatea de Stat, Facultatea de drept. Specializarea - drept constitutional si administrativ, 2004.

Activitati extracurriculare

Bune abilitati de comunicare si negociere, abilitati de a stabili relatii cu oamenii, de analiza si planificare, muncitoare, rezistenta la stress, bune abilitati de lucru in echipa, creativa, dinamica, energica, atenta la detalii.

Premii

Curs de calificare si formare - Inspector Resurse Umane
Autorizatie de traducator/interpret limba rusa eliberata de Ministerul Justitiei
Agent de asigurari cu experienta

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,incepator,incepator)

franceză(mediu,mediu,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close