Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 09.04.1994

obiectiv

 

Găsirea unui mediu de lucru armonios, care să-mi ofere oportunitatea de a munci în cadrul unei echipe prietenoase, cu un potențial mare. Îmi doresc să mă dezvolt pe plan profesional și personal și să-mi găsesc un post care mă va caracteriza din toate punctele de vedere.

Salariu: 1,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Resurse umane / Psihologie, Marketing, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Productie, Achizitii, Confectii / Design vestimentar, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2017 - 31.01.2018

Departament: management

Titlu Job: referent în management

Responsabilitati:

Am făcut parte din Campionatul de Management în cadrul companiei Lidl.
Am acumulat, asimilat și aplicat tot know-how-ul pe partea de vânzări la nivel de magazin, depozit, apoi pe partea strategică la oficiul central Lidl România.

01.10.2016 - prezent

Departament: arhitectura / design interior

Titlu Job: artist/pictor

01.01.2015 - 31.01.2016

Departament: vanzari

Titlu Job: vice președinte relații externe/ vânzări

Responsabilitati:

Fiind liderul echipei de vânzări, am contribuit considerabil la valorificarea proiectelor AIESEC și a potențialului uman din cadrul organizației. Am avut drept realizări: atragerea și crearea unei legături de lungă durată cu stakeholderii AIESEC în Suceava, semnarea contractelor de parteneriat, asigurarea resurselor materiale pentru conferințe, training-uri, work-shop-uri, sesiuni de dezvoltare personală etc. Am organizat simulări de vânzări, am livrat diverse training-uri de dezvoltare a membrilor.

01.10.2013 - 31.10.2015

Departament: cercetare - dezvoltare

Titlu Job: membru

Responsabilitati:

Fiind voluntar în cadrul CCOC, mi-am desfășurat activitatea în proiecte de cercetare, work-shopuri, training-uri, diverse sesiuni de dezvoltare personală.

studii

 

Facultati:

2016 - 2018 Masterat: Managementul afacerilor prin proiecte la Academia de Studii Economice din Bucharest. În cadrul programului de masterat "Managementul afacerilor prin proiecte", mi-am dezvoltat abilitățile manageriale, am acumulat know-how-ul necesar pentru crearea unei afaceri de la zero, mi-am format o viziune cu privire la situația economică a țării și nu numai.
2013 - 2016 Facultate: Management la Universitatea "Ștefan cel Mare" din Suceava. Pe parcursul a 3 ani de facultate mi-am format o viziune asupra situației micro și macro economice.
2010 - 2013 Liceu / Școală profesională: la din Căușeni, Republic of Moldova.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Teatru/Actorie la Școala de Arte din Căușeni, Republic of Moldova. În cadrul Școlii de Arte, am învățat să stăpânesc arta vorbirii în contextul pieselor de teatru, am dat dovadă de o bună mișcare scenică și am studiat cu multă pasiune Istoria Teatrului. Toate piesele în care mi-am jucat rolul, s-au bucurat de un mare succes în rândul celor care apreciază arta.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Arte Vizuale la Școala de Arte din Căușeni, Republic of Moldova. Pe parcursul a celor 4 ani de studii în domeniul artei, am avut ocazia să experimentez mai multe genuri și tehnici de Arte Vizuale. Datorită acestei experiențe mi-am dezvoltat și mai mult spiritul creativ. Pentru mine arta înseamnă extrem de mult. La acest moment totul are nevoie de un pic de culoare pentru a nu păli în fața celorlalte lucruri.

Premii

Proiecte
Oct 2014 - Feb 2015: Global Village
Am făcut parte din echipa de organizare a evenimentului "Global Village" care reprezintă un proiect multicultural, cu participarea a unor reprezentanți din mai multe țări. Scopul acestui proiect este de a promova multiculturalitatea prin momente artistice specifice anumitor țări, gastronomie, vestimentație, obiceiuri etc.
Premii si Distinctii
Feb 2013: Medalie de Aur la concursul național de limbă și literatură română "Grigore Vieru"

Certificari
Sep 2009 - Sep 2013: Școală de Arte/ Teatru
Certificat pentru absolvirea Școlii de Arte , secțiunea Tetru. Am strudiat și pus în practică timp de 4 ani istoria teatrului, mișcare scenică, măiestria actorului, arta vorbirii etc.
Sep 2006 - Sep 2016: Școală de Arte, Arte Vizuale
Certificat de absolventă a Școlii de Arte, Căușeni unde am studiat timp de 4 ani arte vizuale (pictură, desen, compoziție, sculptură etc.)
Hobby-uri
Pictură, Muzică, Arte Vizuale, CompozițiePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close