Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.08.1975

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:03.07.1997

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Implicarea proactiva in proiectele si strategia de dezvoltare ale companiei reprezentate, focusarea pe atingerea si depasirea obiectivelor urmarite, continuarea dezvoltarii propriei cariere profesionale.

Salariu: nespecificat

Beneficii: Bonuri de masa, masina de serviciu, telefon, laptop, servicii medicale.

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Agricultura

Oras de lucru: Braila, Buzau, Constanta, Focsani, Galati, Tulcea, Slobozia

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2012 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: area sales manager

Responsabilitati:

- dezvoltarea afacerii Agricover Grup in judetul Galati, cresterea vanzarilor produselor din portofoliul Agricover Distributie Inputuri (seminte, pesticide, ingrasaminte si motorina), atingerea obiectivelor si depasirea bugetelor alocate, propunerea si implementarea de strategii si solutii noi de crestere sanatoasa a business-lui (cresterea distributiei numerice, a distributiei ponderate/fermier, parteneriate cu finantari complete, etc), negocierea, incheierea si urmarirea contractelor de vanzare, incasarea soldurilor in termenul stabilit, promovarea si mentinerea pozitiva in piata a imaginii companiei, implicarea in dezvoltarea relatiilor dintre diviziile companiei si fermieri.

Realizari:

- in 2012 am reusit sa triplez business-ul Agricover Distributie Inputuri 2012 vs 2011 pe zona Galati, am realizat o CA de 142% vs targetul total anual bugetat, am dublat numarul de clienti-parteneri cu Agricover (76 vs 37 in 2011), am depasit cu 10% obiectivul de distributie targetat pe clientii KA (66 vs 60 clienti), am contribuit la cresterea parteneriatelor cu fermierii prin finantare IFN, dezvoltand cifre de afaceri importante pe aceasta cale, am imbunatatit si extins relatiile cu clientii importanti din zona, am contribuit la dezvoltarea si mentinerea pozitiva a imaginii companiei in piata.

01.09.2009 - 01.01.2012

Departament: vanzari

Titlu Job: sales supervisor

Responsabilitati:

- dezvoltarea afacerii Bergenbier SA in judetul Ialomita prin coordonarea vanzarilor si a activitatii echipelor de vanzari Bergenbier si Dancle Distribution pentru atingerea obiectivelor de volum, de distributie, de relationare si de executie in piata;
- setarea si urmarirea obiectivelor pe termen scurt si mediu, implementarea si respectarea standardelor de activitate si de imagine ale companiei, identificarea de noi oportunitati de crestere a vanzarilor, negocierea si incheierea de contracte de colaborare exclusiva cu clientii de top volum, monitorizarea performantei comerciale proprii si a concurentei, alocarea si plasarea eficienta la clienti a materialelor de vanzare.

Realizari:

- am contribuit la cresterea vanzarilor, redresarea distributiei si imbunatatirea imaginii Bergenbier in judetul Ialomita prin actiunile si investitiile facute, la dezvoltarea si consolidarea relatiilor de parteneriat cu clientii si cu distribuitorul local;
- am indeplinit obiectivele de volum si distributie Bergenbier 2010-2011 prin: mentinerea volumelor sub scaderea pietei, cresterea ponderii IL vs CL in realizarea targetelor de volum comune (de la 40.5% la 43.5%), cresterea distributiei numerice de la 66% la 78% 2009 vs 2011 (de la 950 la 1125 clienti activi), imbunatatirea cotei de piata Bergenbier SA de la 20% la 24% (MEMRB, august 2011);
- am dezvoltat relatii eficiente de colaborare cu clientii de top din Ialomita crescand investitiile Bergenbier in noi parteneriate exclusive de volume si de imagine (de la 17 la 31 contracte exclusive pe canalul horeca, cu 3 contracte in top 15 rentabilitate pe tara in 2011, si de la 3 la 10 noi contracte poc-dressing pe canalul food);
- m-am implicat in dezvoltarea profesionala a echipelor de vanzari Bergenbier (3 agenti) si Dancle (8 agenti) prin motivare, feedback, training si coaching, am eficientizat pe criterii de performanta alocarea si plasarea la clienti a materialelor de vanzare (vitrine, dozatoare, display-uri, mobilier, s.a.).

16.07.2006 - 31.08.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: sales representative

Responsabilitati:

- cresterea vanzarilor InBev in judetul Braila prin dezvoltarea relatiilor de colaborare cu distribuitorul local, Carul cu Bere, si cu piata;
- cresterea distributiilor numerice si ponderate, implementarea eficienta a investitiilor si actiunilor de trade marketing, asigurarea mercantizarii produselor, identificarea unor noi oportunitati de vanzare, negocierea si incheierea de contracte de colaborare exclusiva cu clientii cei mai importanti, training si coaching pe teren cu agentii distribuitorului, alocarea si plasarea eficienta la clienti a echipamentelor de vanzare.

Realizari:

- am contribuit la atingerea market share InBev 57% in judetul Braila in 2009 prin: implicare in sustinerea vanzarilor, mentinerea distributiei numerice la 85% acoperire piata (peste 100 de clienti noi castigati personal), dezvoltarea relatiilor de colaborare preferentiala cu InBev si Carul cu Bere a clientilor de top volum (in sezon, la evenimente si festivaluri locale sau in alegerea unui partener de incredere), incheierea a 13 contracte de colaborare exclusiva cu InBev pe canalele food si horeca;
- in martie 2009, in urma rezultatelor obtinute si a contributiei avute la dezvoltarea business-ului companiei in judetul Braila, am primit premiul ”Cel Mai Bun Reprezentant de Vanzari Inbev Romania in anul 2008”.

01.11.2004 - 15.07.2006

Departament: vanzari

Titlu Job: business developer

Responsabilitati:

- cresterea vanzarilor si dezvoltarea relatiilor cu clientii pe zona alocata in orasul Braila prin implementarea optima a strategiilor de distributie, identificarea si exploatarea de noi oportunitati de vanzare, implementarea eficienta a investitiilor si actiunilor de trade marketing, impunerea standardelor de mercantizare, pret si prezenta a produselor companiei.

Realizari:

- am crescut vanzarile cu peste 20%, ridicand zona alocata de pe ultima pe pozitia 4/7, am crescut distributia numerica de la 125 la 155 clienti activi, identificand noi oportunitati de vanzare, am imbunatatit relatiile de colaborare fructuoasa cu clientii, am crescut prezenta produselor companiei la clienti, vizibilitatea si disponibilitatea lor printr-o mercantizare riguroasa, plasarea eficienta a materialelor de vanzare (display-uri, rafturi, vitrine, s.a.) in locatii.

01.12.2003 - 31.10.2004

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari braila-galati

Responsabilitati:

Am activat pe divizia Philip-Morris avand ca responsabilitati principale cresterea vanzarilor, relationarea excelenta cu clientii, realizarea targetelor de volum, distributie, prezenta gama produse si incasari.


01.08.2002 - 30.11.2003

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari braila-galati

Responsabilitati:

Am avut in portofoliu toate produsele companiilor mai sus mentionate, avand ca responsabilitati principale dezvoltarea pietei, a vanzarilor si a relatiilor cu clientii specifici, realizarea targetelor de volum, distributie, mercantizare produse si incasari.

01.01.2000 - 31.07.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: coordonator vanzari

Responsabilitati:

M-am ocupat de dezvoltarea pietei, a vanzarilor si a relatiilor cu clientii in judetele Braila si Galati, am contribuit personal la conceperea si realizarea de diverse materiale didactice de geografie si limba franceza (harti, pliante, brosuri).

Realizari:

Am dezvoltat o retea de peste 100 de colaboratori de vanzare a produselor companiei, realizand cresteri importante ale vanzarilor.

01.09.1999 - 31.07.2002

Departament: educatie / training / arte

Titlu Job: profesor de geografie si limba franceza

studii

 

Activitati extracurriculare

- spirit de initiativa, proactivitate, perseverenta, entuziasm
- creativitate, flexibilitate, seriozitate, mentalitate de invingator
- orientare catre rezultate si performanta
- abilitati excelente de comunicare, relationare si negociere
- abilitati excelente de planificare, organizare si coordonare
- abilitati excelente de lucru in echipa

Premii

Academia Agricover - cursuri de instruire agrotehnica
Vanzarea Centrata pe Client-descifrarea procesului de decizie al Fermierului - Agricover
Aptitudini de Negociere Comerciala - Agricover
Dimensions of Professional Selling - Coca-Cola HBC Romania
Field Sales Management - InBev Romania
PDCA - Bergenbier SA
People Management - Bergenbier SA
Leadership.Coaching - Bergenbier SA
Negocierea. Personalitate si Comportament - Bergenbier SA
Management Basics - "StarBev Management Elementary" - Bergenbier SA

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

franceză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close