Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.10.1991

obiectiv

 

Obiectivul meu este de a lucra intr-un mediu care imi ofera oportunitatea de imi dezvolta abilitatile si care imi stimuleaza in mod continuu dorinta de a evolua si de a integra lucruri noi. Studiile pe care le-am urmat demonstreaza interesul pentru limbile straine, pentru descoperirea si intelegerea unor culturi diferite, precum si pentru gestionarea de activitati la nivel international. Experienta intr-un mediu multicultural in domeniul financiar imi completeaza abilitatile castigate prin intermediul studiilor, precum si prin practica din perioada anilor de studiu si ma recomanda drept o persoana care poate gestiona usor provocarile care apar in mod curent intr-o companie multinationala.

Salariu: 3.500,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Turism / Hotel staff, Internet / e-Commerce, Tipografii / Edituri, Relatii clienti / Call center, Traduceri, Financiar / Contabilitate

Oras de lucru: Iasi

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2019 - prezent

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: senior compliance associate with german

01.06.2019 - 31.10.2019

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: analist financiar

Responsabilitati:

- oferirea de feedback echipelor de vanzari pe parcursul fazei de creare a pachetului de solutii cu privire la impactul anumitor factori, precum volumul sau inflatia;
- consultarea echipelor de vanzari in privinta anumitor considerente comerciale;
- intocmirea de planuri de afaceri viabile luand in considerare factorii esentiali;
- evaluarea planurilor de afaceri impreuna cu echipa si managementul in vederea asigurarii aprobarii.

01.12.2016 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: referent specialitate financiar-contabilitate

Responsabilitati:

Jobul presupune furnizarea de suport operational proceselor de business prin procesarea tranzactiilor care fac obiectul serviciilor efectuate de Bank Austria, utilizand aplicatii informatice specifice puse la dispozitie de Grupul UniCredit. Activitatile efectuate sunt:
- introducerea de date;
- controlul/verificarea datelor;
- investigatii asupra datelor;
- comunicarea cu bancile din interiorul companiei.

01.07.2016 - 31.10.2016

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: front office/ food & beverages trainee

Responsabilitati:

Printre atribuții s-au numărat: întâmpinarea clienților și conducerea lor în camere, efecturarea check-in-urilor și check-out-urilor, oferirea de informații și rezolvarea eventualelor probleme ale clienților de pe postul de recepționistă, precum și servirea clienților de pe postul de chelneriță.

01.06.2015 - 31.10.2015

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: food & beverages trainee/ hostess

Responsabilitati:

Printre atribuții s-au numărat servirea clienților de pe postul de chelneriță și întâmpinarea și conducerea clienților la mese de pe postul de hostess.

01.05.2015 - 31.05.2015

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: intern relații internaționale

Responsabilitati:

Printre atribuții se numără: alcătuirea și actualizarea constantă a unor baze de date ale clienților (studenți și profesori universitari); informarea corectă și completă a clienților; arhivarea și îndosarierea documentelor; întocmirea unor răspunsuri în baza documentării prealabile, prezentarea la semnat a corespondenței cu materialul de bază; pregătirea corespondenței pentru expediere, predarea la registratură sau expedierea directă, după caz, asigurarea transportului corespondenței.

studii

 

Facultati:

2014 - 2016 Masterat: Afaceri Internaționale și Strategii Interculturale la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.
2010 - 2013 Facultate / Colegiu: Limba și Literatura Engleză - Limba și Literatura Germană la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.
2006 - 2010 Liceu: Științe Sociale - Intensiv Limba Engleză la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Suceava.

Premii

Certificari
Oct 2013 - Jul 2014: Goethe Zertifikat B1
Cursuri de limbă germană la Institutul Cultural German din IașiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close