Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 11.09.1995

Permis conducere:  Cat.

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dorinta de dezvoltare profesionala in domeniul financiar. Pregatirea teoretica si aplicata, in cadrul universitar, reprezinta un element important in luarea acestei decizii, urmata de experienta acumulata pe plan profesional.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Office / Back-office / Secretariat, Financiar / Contabilitate, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2019 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: analist financiar

Responsabilitati:

-realizarea activitatilor de facturare, buget, forecast si inchidere de luna;
-participarea la sedinte pentru a discuta despre situatia proiectelor in curs de desfasurare, cat si viitoare, cu echipele care livreaza serviciile specifice catre client;
-responsabil de un portofoliu de proiecte (de tip Pret fix si Time and Material) din industria bancara, cat si de capital, cu un P&L de 5M+ USD;
-crearea si modificarea elementelor de Master Data la nivel de regiune (WBS code, Profit/Cost Centers, Client & Contract ID's), impreuna cu diverse echipe pentru a duce la bun sfarsit treaba;
-folosirea diverselor instrumente de raportare pentru activitati financiare, dar si de Master Data (P&L, Labor, GSAP, SAP Compass, SAP Netweaver).

01.10.2018 - 30.11.2019

Departament: audit / consultanta

Titlu Job: audit analist 2

Responsabilitati:

-efectuarea activitatilor de audit in ceea ce priveste livrarea serviciilor de inalta calitate catre clienti; -procesarea datelor si verificarea documentelor; -utilizarea de template-uri in functie de sarcina atribuita pentru a sustine echipa de audit (derularea activelor, cheltuieli, analizarea situatiilor financiare etc); -participarea la diverse traininguri (curs de limba engleza avansata, utilizare software, template-uri, e-learnings etc); -comunicarea si lucrul in echipa pentru eficienta maxima si calitate sporita; -instruirea membrilor nou-veniti; verificarea sarcinilor atribuite acestora.

01.01.2018 - 31.07.2018

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: operator calculator

Responsabilitati:

-emiterea de facturi, avize de insotire a marfii, declaratii de conformitate; realizarea notelor de credit si a borderourilor;
-inregistrarea si verificarea actelor în baze de date specifice (nume produs, delegat, data expeditiei si primirii in gestiune, cantitate produse, preturi etc.);
-introducerea comenzilor, convorbire telefonica cu clientii.

01.03.2016 - 31.03.2016

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: asistent contabil

Responsabilitati:

Practica privind familiarizarea cu elemente de contabilitate primara (stabilirea registrului de casă, a notei de recepţie, al raportului de gestiune zilnic cât și a facturilor).

01.10.2015 - 31.10.2015

Departament: turism / hotel staff

Titlu Job: recepționer

Responsabilitati:

Perioada de practică în ceea ce privește verificarea oaspeților (Check-in și check-out), efectuarea unei rezervări, efectuarea facturilor.

01.06.2015 - 31.05.2016

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: operator interviu

Responsabilitati:

-convorbirea telefonica cu un anumit esantion de clienti (persoana fizica autorizata si entitati), in functie de studiul de piata realizat;
-colectarea informatiilor necesare si introducerea lor in baza de date.

studii

 

Facultati:

2014 - 2018 Facultate: Economie Teoretică și aplicată cu specializare în economie și comunicare economică în afaceri la Academia de Studii Economice din București.
2010 - 2014 Liceu / Școală profesională: Real/ Matematica-informatica la Liceul Tehnologic Dumitru Dumitrescu din Buftea.

Premii

Traininguri
Jul 2019: ACCA (Association of Chartered Certified Accountants)
Foundations
Jan 2019 - Jul 2019: Eucom Business Language
Limba Engleza B2Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close