Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 03.02.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:25.01.2009

obiectiv

 

Persoana dinamica, organizata cu o vasta experienta in vanzari, negociere si comunicare, doresc sa imi dezvolt o cariera care sa imi permita utilizarea tuturor cunostintelor contabile dobindite prin perfectionare activa si continua si prin expertiza acumulata la locurile de munca anterioare.

Salariu: 1,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Relatii publice, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Functii publice, Internet / e-Commerce, Achizitii, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2017 - prezent

Departament: achizitii

Titlu Job: analist cumparari

Responsabilitati:

- Contact-cheie pentru dezvoltarea și menținerea unei bune legături de comunicare între departamentul de achiziții indirecte Ford din România și organizațiile externe multifuncționale (Europa + America de Nord + America de Sud + Asia).
- Sprijinirea activității echipei locale de achiziționare a materialelor industriale, prin gestionarea codului cumpărătorului și redistribuirea comenzilor pierdute în sistem către cumpărătorul corect, în conformitate cu procedura oficială aprobată (numărul piesei, codul de mărfuri, furnizorul agreat)
- Descărcarea, procesarea și distribuirea rapoartelor lunare de aprovizionare FoE: Cheltuieli de comandă, revizuirea planului de afaceri, cheltuieli și economii (rapoarte finalizate în timp util în fiecare lună pentru a susține întâlnirile de conducere ale departamentului de achiziții).
- Stabilirea, urmărirea și realizarea obiectivelor anuale.
- Suport și participare la evenimente comunitare și de diversitate.
- Pregatirea, parcurgerea si intretinerea cererilor de oferte pentru departamentul de achizitii;
- Centralizarea informatiilor primite si completarea de comparatii de oferte;
- Intocmirea si completarea de rapoarte in vederea mentinerii evidentei activitatii;
- Clarificari cu departamentele interne precum si cu furnizorii;
- Utilizarea sistemelor si soft-urilor interne si externe folosite in cadrul Departamentului de cumparari: SAP Ariba, CPARS, WEB-Quote, Web-ex, DollVol;
- Verificarea si clarificarea facturilor cu diferente de pret.

Dezvoltare personala :
Elaborarea și implementarea unui plan de formare pentru a asigura o creștere și o evoluție adecvată.
Informarea constanta privind tendințele industriei și noile evoluții ale sistemelor și proceselor din cadrul achizițiilor.

01.03.2017 - 31.10.2017

Departament: productie

Titlu Job: operator linie de productie

Responsabilitati:

Asamblarea in linia de productie a pieselor pe masina asigurand volumul de productie in conditii perfecte de calitate cat si in normele de timp cerute (SQDCPME Ford).
Initierea noilor operatori in echipa, urmarirea trainingului si progresului fiecaruia si oferirea de suport constant.

01.02.2014 - 28.02.2017

Departament: productie

Titlu Job: operator masini unelte - semiautomate si automate

Responsabilitati:

Asigurarea volumului de productie in conditii perfecte de calitate cat si in normele de timp cerute.
Suport constant pentru indeplinirea obiectivelor lunare si anuale.
Participarea la trainiguri de implementare si imbunatarire continua.

01.03.2012 - 28.02.2013

Departament: productie

Titlu Job: operator calitate flux

Responsabilitati:

Analizarea pieselor in vederea identificarii eventualelor defecte cat si retusarea acestora respectand standardele de calitate in limitele impuse.
Organizarea fluxului de productie in mod corect si conform procedurilor de lucru.
Initierea noilor operatori in echipa, urmarirea trainingului si progresului fiecaruia, oferirea de suport constant pentru indeplinirea obiectivelor lunare si anuale.
Participarea cat si initierea de audituri in vederea certificarii controlului calitatii pieselor.

01.10.2008 - 31.10.2010

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: asistent manager

Responsabilitati:

Contact cheie in vederea incheierii contractelor de prestari servicii, vanzare de tip business to business.
Realizarea activitatilor de secretariat si protocol (e-mail, fax, telefon, inregistrare si arhivare documente, asistenta in cadrul intalnirilor de afaceri etc.)
Mentinerea si imbunatatirea continua a relatiei cu clientii, cat si dezvoltarea portofoliului de clienti prin prospectarea pietei si stabilirea de noi contacte.
Colectarea, introducerea, prelucrarea, analizarea si sintetizarea informatiile necesare pentru intocmirea unor situaţii şi rapoarte specifice activităţii manageriale cat si inregistrarea tuturor documentelor intrate si iesite din firma si asigurarea fluxului intern al acestora.
Utilizarea avansata a calculatorului (in special Microsoft Office)

01.02.2006 - 30.09.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Realizarea procesului de vanzare a produselor din magazin avand in vedere fidelizarea clientilor, participarea directa la negocieri, intocmirea contractelor cu furnizorii, monitorizarea derularii si incheierii acestora.
Participarea la efectuarea inventarelor periodice a stocurilor de marfa din magazin.
Realizarea targetului lunar de vanzari si depasirea acestuia in lunile decembrie, martie.
Activitati de contabilitate primara si administrative (facturare, rapoarte de vanzari lunare, inventare).

01.04.2004 - 30.11.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: coordonator echipa vanzari

Responsabilitati:

Sustinerea trainigurilor de specializare pentru cunoasterea produselor cosmetice cat si tehnici de vanzare si consiliere a clientilor.
Mentinerea si imbunatatirea continua a relatiei cu clientii, cat si dezvoltarea portofoliului prin racolarea noilor agenti de vanzari.
Coordonarea si motivarea echipei pentru a-si depasi targetului de vanzari prin seminarii, cursuri de machiaj, tratament cosmetic si manichiura.

studii

 

Facultati:

2008 - 2010 Masterat: Administratie publica la Universitatea din Craiova Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din Craiova.
2005 - 2008 Facultate: - Asistenta manageriala si secretariat la Facultatea de Drept si Stiinte administrative din Craiova.

Premii

Certificari
Mar 2013 - Sep 2013: Certificat de calificare profesionala Lucrator pentru estetica si igiena corpului omenesc, emis de S.C. Extreme Training S.R.L., Bucuresti

Aug 2011 - Nov 2011: Certificat de pregatire profesionala Secretar stenodactilograf operator birotica, emis de Asociatia Sanse Egale pentru fiecare, Craiova

Oct 2006 - Nov 2006: Certificat de competenta profesionala Agent de vanzari in telecomunicatii, emis de TelemobilS.A. Bucuresti
Basic Selling Skills
Jan 2005 - May 2008: Certificat de competenta profesionala Tehnician in activitati financiare si comerciale

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(incepator,mediu,mediu)

franceză(incepator,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close