Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.11.1977

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:31.01.2004

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Deschis la noi oportunitati in cariera.

Salariu: 1,00 USD / luna

Tip job: Full time

Departament: Productie, Inginerie

Oras de lucru: Iasi, Pascani

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2020 - 31.12.2020

Departament: controlul calitatii

Titlu Job: analist calitate

Responsabilitati:

Responsabil de urmarirea trasabilitatii proceselor din productie si verificarea formularelor specifice.
Realizarea planurilor de personal/materii prime pe diverse locatii si pregatirea dosarelor necesare pentru DSP si DSV.
Responsabil cu urmarirea modificarilor proceselor/retetelor din diverse sectoare iar la modificarea unor ingrediente responsabil cu urmarirea aparitiei sau disparitiei diversilor alegeni specifici.
Realizat rapoarte complexe in excel - statistica pentru locatiile firmei.
In perioada 25-26,11,2020 am urmat cursul IFS Food versiunea 7 pentru începători - cu detalierea cerințelor organizat de inaq.

01.03.2016 - 30.06.2020

Departament: auto / echipamente

Titlu Job: sef parc auto

Responsabilitati:

Realizarea si punerea in aplicare a sistemului complet de management al parcului auto – asigurari, revizii/reparatii(corective si daune) – cu monitorizarile si raportarile specifice.
Efectuarea tuturor formalitatile necesare pentru masinile din parcul societatii – incepand cu completarea primelor acte din dosarele de leasing si pana la radierea lor din circulatie – ca urmare a vanzarii in calitate de proprietar sau a unei daune totale.
Impreuna cu echipa de IT, participant la crearea si testarea softului specific si implementarea acestuia in companie.
Realizarea matricii proceselor specifice departamentului parc auto.

01.05.2008 - 31.03.2016

Departament: achizitii

Titlu Job: sef parc auto

Responsabilitati:

Furnizarea nevoilor de transport ale companiei (materii prime și mărfuri - la temperatura de control) cu camioanele companiei sau cu alte companii.
Întreținerea flotei companiei – capuri tractoare cu remorci frigorifice si cisterne auto, precum și mașinile mici (revizie, piese de schimb, asigurări, taxe rutiere, inspecții periodice, dosare de dauna, etc), instruirea personalului din subordine pe linie de pmsi psi, realizarea rapoartelor specifice flotei (indicatori de performanță – cresterea gradului de externalizare, etc), inventarii lunare și anuale în diferite departamente.
Urmarirea efectuarii reparatiilor in garajul propriu si managerierea propriei magazii de piese de schimb si a tancului de stocare motorina.
Internal auditor - iso 14001 - participare activa la auditurile interne si externe

01.12.2002 - 31.05.2008

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: inginer mecanic

Responsabilitati:

Participant activ la implementarea ISO 14001: 2005, ISO 9001: 2000 și HACCP – pregătirea procedurile de întreținere, instrucțiunile de lucru și formularele tipizate. Participant periodic la audituri interne.
Responsabil de întreținerea zilnică,corectiva si proactivă (preventivă și predictivă) a echipamentelor instalațiilor specifice liniilor de fabricatie: pompe (centrifuge, pneumatice, produse vâscoase), sisteme de curățare rotative, separatoare centrifuge, schimbătoare de căldură (placi, tubulare), compresoare și sisteme pneumatice, mașini de ambalat, filtre rotative . Luarea măsurilor adecvate pentru a corecta orice defecțiune. Monitorizarea lucrărilor de reparații si asigurarea calității acestora. Participant la punerea in functiunilor a echipamentelor dupa reparatii/revizziile efectuate cu respectarea normelor pm si psi.
Participant în proiectele tehnologice de intretinere si imbunatatire, în colaborare cu toate departamentele implicate (producție, centrala termica, compresoare, laborator, achiziții, etc) cu termene stricte pentru a nu crea disfunctionalitatii în procesul tehnologic.
Efectuarea de teste ISCIR(rezervoare și țevi sub presiune).
Furnizarea stocului de piese de schimb și menținerea sub control a propriei magazii de piese de schimb.
Efectuarea de Instruiri periodice a personalului din subordine, realizat rapoarte specifice întreținerii (indicatori de performanță, etc). Participant activ la efectuarea inventarierilor lunare și anuale în diferite departamente.

04.11.2001 - 04.09.2002

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer proiectant

Responsabilitati:

proiectare si urmarire a pieselor proiectate in productie

studii

 

Facultati:

2006 - 2008 MBA: Management of business and administration la Univ Th Gh Asachi din iasi.
2001 - 2002 Masterat: la din iasi.
1996 - 2001 Facultate: la din iasi.

Premii

Calificari
Apr 2021: TQM - Curs Manager calitate - ISO 9001:2015

Nov 2020: IFS Food versiunea 7 pentru începători

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close