Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.04.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.11.2009

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt hotarat sa muncesc pe termen lung in cadrul institutiei dumneavoastra, sa imi utilizez cunostintele teoretice si practice , pentru a aduce un plus companiei si pentru a ma dezvolta pe plan profesional cat si ca individ.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Administrativ / Logistica, Functii publice, Internet / e-Commerce, Achizitii, IT Software, IT Hardware, Banci, Audit / Consultanta, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: analist suport vanzari

Responsabilitati:

-Efectuează în sistemul informatic toate operaţiunile necesare, pentru fiecare client în parte, astfel încât să fie asigurate premizele necesare procesului de instalare contor şi facturare consum, respectiv facturare soluţii
-Răspunde solicitărilor clienţilor prin canale de comunicare adecvate fiecărei situaţii
-Consiliază clienţii interni din perspectiva corectitudinii, completitudinii şi conformităţii documentelor şi informaţiilor necesare pentru încheierea contractelor de furnizare energie electrică, gaze naturale şi soluţii
-Colaborează cu Departamentul Juridic şi /sau Operatorul de distribuţie în vederea soluţionării aspectelor deosebite din perspectiva corectitudinii documentelor care stau la baza încheierii contractelor de furnizare

01.08.2017 - 31.12.2018

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: agent acces la sistemul de distributie

Responsabilitati:

Asigură relaţionarea cu clienţii existenţi sau potenţiali pentru facilitarea accesului acestora la sistemul de distribuţie, oferă informaţii relevante pentru proces, preia şi procesează documentaţii tehnice şi reprezintă clientul în relaţia cu compania de distribuţie în baza mandatului de reprezentare, dezvoltă portofoliul de clienţi şi asigură îndeplinirea obiectivelor diviziei şi respectarea strategiei şi obiectivelor comerciale ale companie

01.03.2017 - 31.05.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: key account manager

studii

 

Facultati:

2012 - 2015 Facultate / Colegiu: Relatii Internationale si Studii Europene la Universitatea Petru Maior, Targu-Mures din Targu-Mures.
2005 - 2009 Liceu: Filologie la Electromures din Targu-Mures.

Premii

Proiecte
Feb 2018 - Aug 2019: Implementari-Dezvoltari
1) Am implementat un soft cu putere considerabile de recunoastere optica a caracterelor(OCR), pentru a usura munca colegilor, acestia nemaifiind nevoiti sa copieze litere cu litere, cifra cu cifra de pe facturi anumite informatii pentru a fii introduse in CRM (Customer Relationship Managament). Astfel incat softul transforma din imagine ,text/scanat in caractere orice zona este selectata (selectia se face printr-un click) de catre utilizator. (Exemplu: Se selecteaza zona de pe factura scanata(imagine) spre ex: codul de abonat/cod loc consum si softul identifică textul din ansamblul de pixeli si il transforma in siruri de caractere acesta putand fii copiat si introdus unde se doreste)

Pentru transmiterea si prelucrarea in masa a scrisorilor in format PDF am implementat o serie de softuri care minimizeaza considerabil timpul de procesare a acestui task, dupa cum urmeaza:

2) Am implementat un soft care redenumeste in masa in functie de continutul PDF-ului (Exemplu: Daca un fisier PDF are in continut o serie de caractere, o data, nume, numar, softul redeumeste fisierul PDF in mod automat in functie de ce regula ii sa da-din interiorul pdf-ului/textului).

3) Am implementat un soft care redenumeste in masa orice fisier in functie de ce valori se doresc (Exemplu: Sterge , redenumeste in masa caracterele dintr-un fisier: pdf,word,foldere, de asemenea adauga in masa ce caractere se doresc, litere, cifre etc.)

4) Am implementat un soft care split-uieste 1 fisier PDF care contine un “n” numar de scrisori, in functie de cate scrisori se doreste sa contina PDF-ul ( Exemplu: daca avem 1 fisier PDF cu 999 de scrisori, softul splituieste tot la al treilea PDF, rezultand 333 de fisiere PDF care contin 3 scrisori)

De mentionat ca toate aceste operatiuni inainte se faceau manual de catre utilizatori.
Voluntariat
Jun 2012 - Oct 2012: Livada Orphan CarePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close