Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.04.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:06.11.2009

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt hotarat sa muncesc pe termen lung in cadrul institutiei dumneavoastra, sa imi utilizez cunostintele teoretice si practice , pentru a aduce un plus companiei si pentru a ma dezvolta pe plan profesional cat si ca individ.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Administrativ / Logistica, Functii publice, Internet / e-Commerce, Achizitii, IT Software, IT Hardware, Banci, Audit / Consultanta, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Tirgu-Mures

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2018 - prezent

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: analist suport vanzari

Responsabilitati:

-Suport IT
-Testare functionalitati CRM ( Jira/Confluence)
-Instalarea/Configurarea diferitelor programe IT
-Configurarea diferitelor Retele IT/ Imprimante/ Scannere etc
-Mentenanta diferitelor echipamente IT (pe partea de software)
-Instalare,configurare Token fizic/virtual
-Efectuez în sistemul informatic toate operaţiunile necesare, pentru fiecare client în parte, astfel încât să fie asigurate premizele necesare procesului de instalare contor şi facturare consum, respectiv facturare soluţii
-Răspund solicitărilor clienţilor prin canale de comunicare adecvate fiecărei situaţii
-Consiliez clienţii interni din perspectiva corectitudinii, completitudinii şi conformităţii documentelor şi informaţiilor necesare pentru încheierea contractelor de furnizare energie electrică, gaze naturale şi soluţii
-Colaborez cu Departamentul Juridic şi /sau Operatorul de distribuţie în vederea soluţionării aspectelor deosebite din perspectiva corectitudinii documentelor care stau la baza încheierii contractelor de furnizare

01.08.2017 - 31.12.2018

Departament: petrol / gaze

Titlu Job: agent acces la sistemul de distributie

Responsabilitati:

Asigură relaţionarea cu clienţii existenţi sau potenţiali pentru facilitarea accesului acestora la sistemul de distribuţie, oferă informaţii relevante pentru proces, preia şi procesează documentaţii tehnice şi reprezintă clientul în relaţia cu compania de distribuţie în baza mandatului de reprezentare, dezvoltă portofoliul de clienţi şi asigură îndeplinirea obiectivelor diviziei şi respectarea strategiei şi obiectivelor comerciale ale companie

01.03.2017 - 31.05.2017

Departament: vanzari

Titlu Job: key account manager

studii

 

Facultati:

2012 - 2015 Facultate: Relatii Internationale si Studii Europene la Universitatea Petru Maior, Targu-Mures din Targu-Mures.
2005 - 2009 Liceu / Școală profesională: Filologie la Electromures din Targu-Mures.

Premii

Premii si Distinctii
Jan 2020: Problem Solving Competition-Business Unit Finalist (E.ON)

Oct 2019: Semifinala Customer Service Locul 2 (E.ON)

Proiecte
Jan 2020 - Feb 2020: Testare Functionalitati CRM -E.ON (Jira/Confluence)
Am ajutat departamentul IT/CRM la solicitarea acestora la testarea diferitelor functionalitati care au fost implementate in CRM cu ajutorul instrumentele de urmarire a erorilor/gestionarea a proiectelor agile: Jira/Confluence.
Nov 2017 - Apr 2018: E.ON Flash, un nou furnizor de energie 100% digital
Acest proiect presupunea digitalizarea procesului de schimbare furnizor a gazelor naturale si a energiei electrice. (procesul de schimbare furnzior fiind desfasurat online). Impreuna cu alti 3 colegi m-am ocupat de training-ul in ceea ce priveste platforma pe care o foloseam cat si soft-urile care trebuia sa le utilizam pentru ca procesul de schimbare furnizor care era startat de catre client pe site sa fie finalizat de catre colegii nostrii care erau backoffice-ul si care analizau documentele si efectuau în sistemul informatic toate operaţiunile necesare pentru ca, clientul sa intre in portofoliul firmei.
Voluntariat
Jun 2012 - Oct 2012: Livada Orphan CarePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close