Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 24.08.1994

obiectiv

 

Sunt o persoana dinamica(avand dexteritate in miscare),responsabila,ce lucreaza cu atentie sub presiune,capabila de a lucra in echipa dar si individual in functie de cerintele job-ului sau in conformitate cu task-urile ce imi sunt alocate. Scopul meu este sa evoluez in cadrul unei companii serioase in plina dezvoltare si imi doresc un loc de munca cat mai primitor astfel incat productivitatea mea sa fie la un nivel cat mai ridicat,iar sub aspect profesional caut ca motivatia mea sa fie dezvoltata in cadrul unui mediu provocator de munca.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Grafica / Webdesign / DTP, Administrativ / Logistica, Functii publice, Petrol / Gaze, Financiar / Contabilitate, Banci, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Fara experienta

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2020 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: analist servicii clienti

Responsabilitati:

Realizează înregistrările în Oracle ale tuturor documentelor aferente contractului, precum și a datelor solicitate de către managerul de proiect; Emite pentru fiecare contract necesarul de materiale, echipamente etc., conform graficului prezentat în Business Plan, la solicitarea Managerului operațional; Raportează managerului operațional stadiul aprovizionării echipamentelor și materialelor pentru contractele aflate în derulare; Pregătește împreună cu responsabilul logistic echipamentele și materialele pentru echipele de service Expediaza colete in regiuni Urmărește derularea în bune condiții, a contractelor comerciale avute în gestiune; Răspunde de lansarea comenzilor de execuție, proiectare, service în garanție; Urmărește efectuarea la timp a plăților furnizorilor și executanților; Gestionează toate documentele aferente contractului (contracte, acte adiționale, corespondența, etc.) și asigură arhivarea lor la finalizarea proiectului; Urmărește efectuarea serviciilor de mentenanță conform cerințelor contractuale (revizii planificate/programate, rezolvarea incidentelor); Proceseaza tichetele in Archibus Întocmește situații financiare (venituri/cheltuieli) și situațiile de lucrări (devize) pentru intervenții service în cadrul contractelor de întreținere și/sau intervenții; Elaborează și emite facturile către clienți, conform modelelor din anexele contractelor comerciale, încheiate cu aceștia; Adaugă facturile de furnizori pe propunerile de plăți, conform procedurilor, notelor interne și modalităților de lucru agreate la nivel de companie; Intocmeste Accrual pentru lucrarile executate si nefacturate Proceseaza PIC pentru contractele derulate Semnalează șefului ierarhic superior, erorile remarcate în cadrul documentelor aferente contractului în administrare, înainte de introducerea acestora în sistemul informatic; Raportează săptămânal către managerul operațional sau de fiecare dată când acesta o solicită, stadiul lucrărilor de intervenții preventive și corective, lucrarilor suplimentare, stadiul facturilor emise către beneficiar, cât și cu privire la orice alte chestiuni în legatură cu contractele avute în gestiune.

01.11.2019 - 31.10.2020

Departament: altele

Titlu Job: asistent analist

Responsabilitati:

Raportarea saptamanala catre manager a situatiei cu stadiul task-urilor alocate. Participarea la intalniri(audiente) si sedinte de lucru. Colectarea informatiilor si documentelor necesare proiectelor alocate. Completarea bazei de date specifice activitatii. Activitatea se desfasoara in platforma SAP astfel documentele si informatiile procesate sunt incarcate si prelucrate in cadrul acestei platforme. Contactul si consultanta partiala in scopul solutionarii necesitatilor clientilor. Colaborarea cu alte departamente din cadrul companiei.

01.12.2018 - 30.11.2019

Departament: altele

Titlu Job: agent operator

Responsabilitati:

Verificarea si emiterea de documente catre clienti in cadrul biroului; Utilizarea programului SAP in scopul mentinerii evidentei clientilor respectiv stadiul lucrarilor; Actualizarea bazei de date a respectivului client; Suport pentru celelalte departamente din cadrul companiei.

01.12.2017 - 31.05.2018

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: procesare documente

Responsabilitati:

Verificarea datelor extrase din documentele pe suport electronic;
Clasificarea documentelor electronice redactate;
Validarea datelor extrase din documentele redactate;
Completarea cu modificari ale datelor extrase din documente;
Introducerea si verificarea de balante contabile in sisteme electronice.

01.04.2014 - 30.09.2017

Departament: marketing

Titlu Job: voluntar - graphic designer

Responsabilitati:

Crearea si implementarea de concepte grafice pentru continut online sau offline;
Crearea elementelor de identitate vizuala (pliante,afise,bannere,roll-up si alte materiale pentru print);
Administrarea si postarea informatiilor pe website-ul organizatiei.

studii

 

Facultati:

2013 - 2017 Facultate: Ingineria produselor alimentare la Facultatea de Știinta și Ingineria Alimentelor din Galați. Chimie Analitica
Analize fizico-chimice
Biochimie
Chimie Organica si Anorganica
Microbiologie2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Profil tehnologic la Liceul Teoretic "George Vâlsan" din Făurei.

Premii

Certificari
Feb 2020 - Feb 2020: STRESS MANAGEMENT CERTIFICATE
In recognition of professional achievement on completing STRESS MANAGEMENT
Certificate given by EQUATORIAL (playground for new habbits)
Traininguri
Jan 2020 - Jan 2020: Cursul LUCRU IN ECHIPA
Curs sustinut de ENGIE SA ROMANIA in colaborare cu CORPORATE DYNAMICS
Dec 2019 - Dec 2019: Cursul MANAGEMENTUL TIMPULUI
Curs sustinut de ENGIE SA ROMANIA in colaborare cu CORPORATE DYNAMICS
Voluntariat
Jun 2015 - Nov 2015: Congresul National cu participare internationala pentru Studenti,Farmacisti si Medici RezidentiPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close