Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 14.08.1990

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:19.09.2009

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obiectivul profesional este acela de a lucra intr-un mediu dinamic in care sa existe si oportuniti de avansare.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Office / Back-office / Secretariat, Marketing, Administrativ / Logistica, Agricultura, Functii publice, Achizitii, Import - export, Banci, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - prezent

Departament: imobiliare

Titlu Job: analist servicii clienti

Responsabilitati:

Participarea la negocieri privind închirierea de spații, realizarea negocierilor pe partea de marketing, a negocierilor privind contractele siglelor de pe clădire ale chiriașilor, realizarea contractelor de închiriere spații birouri/ contracte marketing. Prezentarea spațiilor de închiriat, întâlniri cu diverși antreprenori care doresc o colaborare cu Băneasa. Întocmirea raportului lunar privind veniturile din marketing, gestionare/ verificare facturi, transmiterea fiselor de cont către chiriași, realizarea raportului Occupancy/Vacancy. Verificarea anexelor lunare si a sumelor de plata pe partea de marketing. Aprobarea/refuzul campaniilor de marketing. Întocmirea diverselor documente pentru directorul comercial, realizare de summary-uri ale contractelor. Realizare deconturilor, gestionarea sumelor alocate cadourilor de sarbători pentru angajați și chiriași. Responsabil PSI.

01.08.2015 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Actualizare și verificare conturi, alocare plăti, calculare și verificare comisioane, verificare
facturi și înaintarea lor la plată, crearea notelor contabile, actualizarea și gestionarea situației
de restanțe, realizarea deconturilor, proceselor verbale de compensare, rezolvarea problemelor clienților și a plăților greșite. Experiență în lucrul cu programele ERP, BRS, SHARPASIG. Responsabil PSI.

01.03.2015 - 31.08.2015

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: specialist relatii publice

Responsabilitati:

Verificarea dosarelor de credit, verificarea corectitudinii informațiilor de pe C.I, actualizarea extraselor bancare, acordarea împrumutului sau refuzul în cazul în care solicitantul nu îndeplinea condițiile necesare, rezolvarea problemelor întâmpinate de clienți în solicitarea împrumutului, probleme sesizate telefonic, e-mail sau chat.

01.12.2013 - 31.01.2015

Departament: vanzari

Titlu Job: sales advisor

Responsabilitati:

Activități de cash office (verificarea numerarului din seif asistat de către manager și transmiterea încasărilor către bancă, realizarea auditului la casele de marcat, participarea la inventarul mărfii),procesarea mărfii, activități de casierie, vânzări produse, customer service.

01.04.2013 - 31.05.2013

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Verificarea proiectelor pentru îndeplinirea condițiilor necesare accesării Fondurilor
Structurale ale Uniunii Europene, organizarea și arhivarea anumitor documente.

studii

 

Facultati:

2013 - 2015 Masterat: Administratie si Management Public la Academia de Studii Economice Bucuresti din Bucuresti.
2010 - 2013 Facultate: Administratie și Management Public la Academia de Studii Economice-București din București.
2006 - 2010 Liceu / Școală profesională: Filologie-Franceza la Liceul Teoretic Neagoe Basarab din Oltenița, Jud.Călărași.

Premii

Hobby-uri
activități culturale, șah, călătorii, sportPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close