Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.10.1986

obiectiv

 

Aplicarea in practica a cunoștințelor și experienței acumulate până în prezent si sa contribui la reusita echipei din care voi face parte.

Salariu: 4.500,00 USD / luna

Beneficii: Surse de informare si suport tehnic.

Tip job: Full time

Departament: Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani), Manager / Executiv, Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2018 - prezent

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: analist servicii clienti

Responsabilitati:

Evidența operațiunilor privind leasingul si avansurile spre decontare si a deconturilor – înregistrarea în programul de contabilitate a documentelor aferente, urmărirea reflectării corecte si la timp în contabilitate a operațiunilor economice si verificarea lunara a conturilor contabile privind leasingul si deconturile/avansurile acordate;
 menținerea relației cu furnizorul de leasing pentru proiectele in derulare;
 menținerea relației cu salariații companiei pentru clarificări si explicații privind întocmirea deconturilor si acordarea avansurilor spre decontare; participare la actualizarea procedurii locale privind avansurile și la întocmirea deconturilor aferente precum și verificarea acestora pentru fiecare salariat;
 calculul impozitului pe nerezidenți pentru contractele de leasing;
 evidența operațiunilor contabile privind mijloacele fixe;
 pregătirea rapoartelor de plăti și introducerea acestora în sistemul de plăti;
 pregătirea situațiilor privind componența de sold pentru conturile de furnizori și clienți;
 întocmirea și depunerea raportărilor obligatorii și a altor situații solicitate de BNR;
 Postarea in SAP a unor tranzacții lunare solicitate de către analiștii financiari; pregătirea și transmiterea reconcilierii diverselor conturi contabile către analiștii financiari; reclasarea unor operațiuni pe conturile solicitate conform politicii de raportare către grup;
 Organizarea activității proprii, verificări lunare ale conturilor contabile precum și propunerea unor soluții pentru eficientizarea activității și studiul legislației în vigoare.

01.01.2014 - 31.01.2018

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: contabil

Responsabilitati:

Evidența operațiunilor economico-financiare ale unui portofoliu de clienți – înregistrarea în programul de contabilitate a documentelor, urmărirea reflectării corecte si la timp în contabilitate a operațiunilor economice si verificarea lunara a conturilor contabile; menținerea relației cu clienții; întocmirea declarațiilor fiscale obligatorii și a situațiilor financiare;
 Organizarea activității proprii, verificări lunare ale conturilor contabile precum și propunerea unor soluții pentru eficientizarea activității și studiul legislației în vigoare.

01.05.2013 - 31.12.2013

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evidența operațiunilor economico-financiare lunare ale societății, urmărirea reflectării corecte si la timp în contabilitate a operațiunilor economice; menținerea relației cu furnizorii; întocmirea declarațiilor fiscale obligatorii și a situațiilor financiare;organizarea activității proprii în ceea ce privește colectarea documentelor de la furnizori, arhivarea acestora și verificările lunare ale conturilor contabile și studiul legislației în vigoare; pregătirea unor informări privind legislația în vigoare și modificările apărute solicitate de către superiorul ierarhic.
Am pregatit sumare legislative alaturi de interpretarea acestora in functie de activitatea specifica a companiei la cererea superiorului ierarhic.

12.07.2010 - 29.04.2013

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist

Responsabilitati:

Evidența operațiunilor economico-financiare lunare ale companiei si ale clienților – înregistrarea în programul de contabilitate al firmei documentelor contabile, întocmirea jurnalelor de vânzare și de cumpărare, a registrului de casă;evidența cheltuielilor si veniturilor înregistrate în avans, operațiuni privind leasing-ul;pregatirea invenarierii anuale. Alte responsabilități se referă la calculul amortizării, deprecierii imobilizărilor, calculul impozitului pe profit, întocmirea situatiilor financiare si a notelor explicative la situațiile financiare, întocmirea declarațiilor fiscale obligatorii; efectuarea reconcilierii conturilor si înregistrărilor contabile din cursul lunii și întocmirea rapoartelor de management si a diferitelor rapoarte lunare de activitate solicitate de către clienți sau de management.

Realizari:

Am reusit sa invat intr-un timp foarte scurt si sa realizez responsabilitatile atribuite foarte bine si m-am implicat in activitatea echipei ,mi-am asumat responsabilitati peste nivelul meu de experienta; am pregatit raportul de management al companiei dupa o perioada scurta de la angajare desi acest lucru presupunea un nivel de experienta mai mare.

01.10.2006 - 19.06.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: ---

Responsabilitati:

Pregatirea cursurilor si aplicatiilor practice tematice, explicarea notiunilor si conceptelor, rezolvarea aplicatiilor si diferitelor teste propuse, sprijin in realizarea proiectelor tematice pentru diferite materii si in stabilirea unei bibliografii.

studii

 

Facultati:

2009 - 2011 Masterat: Contabilitate si informatica de gestiune la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
2006 - 2009 Facultate: Contabilitate si informatica de gestiune la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
2002 - 2006 Liceu / Școală profesională: Economic la Scoala Superiaora ComercialaNicolae Kretzulescu din Bucuresti.

Premii

Calificari
Nov 2015: Expert contabil membru activ CECCAR

Conferinte
Apr 2010 - Apr 2010: Contabilitate Internationala
Participarea la Sesiuni de Comunicari Stiintifice in cadrul academiei de Studii Economice cu lucralie premiate:
1. Insuficientele modelului contabil clasic si exigentele investitorilor in materie de raporatre financiara
2. Studiu comparat privind definirea si prezentarea elementelor ce descriupozitia financiara a intreprinderii

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close