Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.11.1996

Permis conducere:  Cat.B,C,E, Data obtinerii:01.11.2014

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: 16.02.2017

experienta profesionala

 

01.10.2019 - prezent

Departament: inginerie

Titlu Job: analist map/méca - powertrain testing engineer

Responsabilitati:

-Crearea cererilor de incercare a motoarelor aflate in faza de dezvoltare sau de industrializare
-Demontarea si analizarea pieselor motoarelor
-Efectuarea rapoartelor de analiza in vederea validarii motoarelor
-Efectuarea cererilor de transport a pieselor analizate catre furnizor
-Mentinerea contactului cu pilotul de sinteza validari, cu responsabilii de la bancurile de incercare si cu furnizorii
-Asigurarea interfetei cu echipa de pilotaj privind activitatile de optimizare si analiza motor
-Receptionarea informatiilor necesare pentru noile proiecte sau modificarile in viata serie si transmiterea ulterioara a avizului si a sintezei tehnice
-Participarea la reuniunile de avansare si la cele de planificare incercari impreuna cu echipele implicate in proiecte
-Realizarea planului de validare pentru piesa/organul in dezvoltare sau pentru orice modificare solicitata de biroul de studii pentru o piesa existenta; propune planul de validare si obtine validarea acestuia impreuna cu pilotul tehnic
-Stabilirea impreuna cu pilotul tehnic al numarului de suporturi de incercare si participarea la optimizarea lor
-Transmiterea informatiilor necesare catre departamentul responsabil pentru a se realiza fisele de interogare si cererile de metrologie/instrumentare; realizarea unei sinteze complete pentru a raspunde catre pilotii din cadrul proiectelor pentru fiecare motor implicat in validare
-Urmarirea fiecarei validari in parte pentru a se asigura de avansarea ei si transmiterea acestei informatii catre echipa de pilotaj atunci cand este solicitat
-Primirea analizelor dupa efectuarea probelor si realizarea sintezei finale ce va fi transmisa catre pilotul tehnic; transmiterea validarilor pe baza rezultatelor obtinute; arhivarea tuturor rezultatelor la dosarul motorului

01.06.2018 - 31.08.2018

Departament: inginerie

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Practicant in cadrul Registrului Auto Roman, unde am deprins diverse abilitati (identificare motoare, intocmirea rapoartelor de verificare, efectuarea inspectiei tehnice periodice, efectuarea testelor de noxe, omologarea vehiculelor), in cadrul a 3 departamente diferite: Departamentul Poluare si Consultanta Tehnica, Departamentul Omologari Individuale şi Inspecţii Tehnice, Departamentul Omologări de Tip.

01.07.2017 - 31.08.2017

Departament: service / reparatii

Titlu Job: internship platit

Responsabilitati:

Am facut parte din programul "Radacini pentru studenti" la compania Radacini Motors. Am deprins abilitatea de a utiliza uneltele si sculele necesare reparatiei, utilizarea tester-ului pentru diagnoza electrica si mecanica si am dobandit diverse cunostinte tehnice de electrica si mecanica auto.

studii

 

Facultati:

2019 - prezent Masterat: FAIMA - Antreprenoriat, managementul si ingineria afacerilor la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti.
2015 - 2019 Facultate: Facultatea de Transporturi - Autovehicule Rutiere la Universitatea Politehnica Bucuresti din Bucuresti. Rezultate foarte bune la invatatura, cu bursa la admitere, dar si in primul an de facultate.
2011 - 2015 Liceu / Școală profesională: Real / Matematică - Informatică la Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu din București. Premiant in fiecare an de invatamant, elev cu rezultate scolare foarte bune.

Premii

Conferinte
Nov 2018 - Nov 2018: Workshop Autotehnica
Am asistat la cursurile "Constructia si functionarea sistemelor de suspensii" si "Probleme in functionarea sistemelor de franare" in cadrul workshopului organizat de catre Academia Autotehnica.
May 2018 - May 2018: Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti
Am participat la Sesiunea de Comunicari Stiintifice Studentesti din cadrul Facultatii de Energetica din Universitatea Politehnica Bucuresti cu tema "Sisteme de directie pentru platforme rutiere complexe".
Certificari
Jul 2018 - Jul 2018: Curs de pregatire tehnica de specialitate "Universitatea de Vara din domeniul Ingineriei Autovehiculelor"
Am parcurs cursurile de pregatire tehnica de specialitate in cadrul editiei a II-a a "Universitatii de Vara din domeniul Ingineriei Autovehiculelor - UNIvIA 2018" cu tematica "Reglementari si incercari in domeniul emisiilor poluante ale autovehiculelor rutiere" organizata de Academia Tehnica Militara din Bucuresti, Registrul Auto Roman si Societatea Inginerilor de Automobile din Romania in perioada 17 - 19 Iulie 2018.
Oct 2015 - Jun 2018: Modulul psihopedagogic nivel 1

Sep 2011 - Jul 2015: Diploma de Bacalaureat

Sep 2011 - Jun 2015: Atestat Competente Digitale

Hobby-uri
Lectura, Sportul, Muzica, Tehnologia, ExcursiilePagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close