Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 01.02.1993

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:11.02.2011

obiectiv

 

Doresc sa imi construiesc o cariera de succes.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Relatii publice, Marketing, Publicitate, Grafica / Webdesign / DTP, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Statistica / Matematica, Traduceri, Financiar / Contabilitate, Management

Oras de lucru: Brasov, Remote (de acasă)

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2019 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: analist kyc

Responsabilitati:

Am analizat dosarele clienților persoane juridice și persoane fizice pentru a verifica nivelul de conformitate al documentelor furnizate.

01.11.2017 - 30.11.2018

Departament: banci

Titlu Job: asistent analist kyc (limba franceză)

Responsabilitati:

Am analizat dosarele clienților persoane juridice și persoane fizice pentru a verifica nivelul de conformitate al documentelor furnizate în limba franceză.

01.07.2016 - 31.10.2018

Departament: traduceri

Titlu Job: asistent manager (limba franceză)

Responsabilitati:

Am avut discuții cu persoanele din conducerea companiei pentru a stabili un plan de acțiune prin care se dorea îmbunătățirea anumitor aspecte și rezolvarea anumitor probleme. Astfel, am ajuns la concluzia că trebuie să schimbăm interfața site-ului și să actualizăm datele de pe site, să creăm un catalog cu produsele, să utilizăm newsletterele și o campanie Google AdWords.

Pe lângă activitățile prezentate mai sus de care m-am ocupat personal, am tradus diferite documente în franceză, română și engleză.

01.02.2015 - 29.02.2016

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: agent servicii client (limba franceză)

Responsabilitati:

Oferirea de suport în limba franceză și ocazional engleză clienților prin chat, e-mail sau telefon cu privire la diferite situații.

01.02.2015 - 31.07.2017

Departament: internet / e-commerce

Titlu Job: marketing executive (remote)

Responsabilitati:

În perioada în care am ocupat această poziție, m-am ocupat de campaniile de marketing online ale clienților companiei. De la concept până la execuție, am gestionat campanii online punctuale pentru clienți ca plafar.net, tinar.ro, botiga.ro și alții. Partea de execuție constă în planificarea sau operarea directă a acțiunilor specifice, precum campanii de newslettere (newsman.ro sau mailchimp.com), campanii Google Adwords sau/și Facebook Ads, comunicarea pe canale social media, precum și suportul/îndrumările în ceea ce privește partea vizuală a campaniilor, bannere și landing page-uri.

Am fost responsabilă cu prezentarea rapoartelor campaniilor și cu realizarea analizei lor în vederea îmbunătățirii rezultatelor obținute.

01.09.2013 - 31.08.2014

Departament: marketing

Titlu Job: specialist marketing

Responsabilitati:

Am gestionat campaniile AdWords și rețelele de socializare ale companiilor. Am creat bannere, colaje, newslettere și articole pentru blog. Am modificat manualul de rețete și cel de utilizare pentru multicookerele Oursson.

Am răspuns la întrebările clienților prin e-mail sau telefonic, am preluat comenzi și am făcut AWB-uri pentru acestea.

studii

 

Facultati:

2015 - 2017 Masterat: Politici și strategii de marketing la Universitatea Transilvania din Brașov din Brașov.
2012 - 2015 Facultate: Marketing la Universitatea Transilvania din Brașov din Brașov.
2014 - 2014 Facultate: Marketing Relațional la École Supérieure de Commerce de La Rochelle din La Rochelle. Prin bursă Erasmus în anul al III-lea, semestrul I
2008 - 2012 Liceu / Școală profesională: Științe ale Naturii – bilingv franceză la Colegiul Național “Andrei Șaguna” din Brașov.

Premii

Traininguri
Jun 2018 - Aug 2018: Fundamente SQL/MySQL
Am învățat noțiuni fundamentale de baze de date, instrucțiuni de manipulare a structurii unei baze de date, instrucțiuni de manipulare a datelor, tipuri de date MySQL, expresii SQL, indecși, elemente de design, interogări multi-tabelă, subinterogări, view-uri, tranzacții, variabile și interogări precompilate. Pe parcursul cursului am utilizat MySQL Workbench și am dat diferite comenzi din CMD.
Oct 2013 - Apr 2014: Cursul “Online Marketing Academy” prin intermediul Google România
Prin intermediul acestui program, am dobândit noțiuni legate de mediul online: instrumentele Google pentru business-uri online, cum ar fi promovarea online prin intermediul AdWords și efectuarea analizelor cu ajutorul Analytics.
Certificari
Sep 2017: Digital Marketing - Atelierul Digital
Curs prin intermediul căruia am învățat cum să construiesc o prezență online, cum să creez un website și cum să îl promovez, noțiuni de search engine optimization (SEO) și search engine marketing (SEM), social media, email marketing, web analytics și altele.
http://atelieruldigital.com/
Mar 2017: Noțiuni fundamentale despre AdWords
Examenului Noțiuni fundamentale AdWords cuprinde aspecte elementare și intermediare legate de publicitatea online și programul AdWords.
https://support.google.com/partners/answer/6123881?hl=ro
Jul 2012: Atestat de competențe lingvistice în limba franceză
Pentru dobândirea atestatului de competențe lingvistice a trebui să redactez și să susțin un proiect. Tema acestuia este: „Les parfums - un symbole de la France”.
May 2012: Certificat ECDL Complet
Pentru a obține certificatul ECDL Complet, am susținut cursuri și examene legate de Tehnologia Informației. Permisul conține 7 module: concepte generale ale tehnologiei informaţiilor, utilizarea computerului şi organizarea fişerelor, Word, Excel, Acces, PowerPoint, informaţie şi comunicare.
https://www.ecdl.ro/articol/ecdl-complet_58.html
Aug 2011: DELF B2
Susținerea examenului de limbă franceză DELF - nivel B2. Examenul a fost structurat în 4 părți: evaluarea deprinderilor lignvistice receptive (înţelegerea orală şi scrisă) şi productive (înţelegere şi producţie orală).
Mar 2011: Atestat “VizaMedia – un visa pour le mutimédia”
Curs elementar de montaj video în Adobe Premiere
Hobby-uri
Jan 2014 - Jan 2014: Sport, Călătorii, Muzică, Plimbări

Voluntariat
Nov 2009 - May 2011: Hospice Casa Speranței
În cadrul voluntariatului la Hospice Casa Speranței, am avut diverse actitivăți, precum: confecționarea bijuteriilor, felicitărilor și mărțișoarelor pentru vânzare, aranjarea standurilor pentru diverse evenimente, prezența la stand, strângerea fondurilor și obținerea donațiilor, prezența la recepție în intervalul în care angajații nu erau disponibili, petrecerea timpului liber alături de pacienți și susținerea cursului de îngrijire paliativă.
https://www.hospice.ro/voluntari/
Proiecte
Nov 2008 - Nov 2010: International Award for Young People
Programul International Award for Young People oferă tinerilor posibilitatea de a se dezvolta personal prin intermediul parcurgerii a patru secțiuni: abilități personale, activități fizice, voluntariat și aventură. Am parcurs nivelul de Bronz al programului.
http://dofe.ro/ro/home/
Sep 2008 - Jun 2010: Minisatul “Sfântul Andrei”
Minisatul “Sfântul Andrei” reprezintă un atelier de creaţie şi spiritualitate românească, prin care se dorește păstrarea tradițiilor românești. Prin intermediul acestui proiect, am participat la diverse ateliere cum ar fi: folclor, iconografie și încondeiere.
http://www.minisat.home.ro/
Oct 2007 - May 2010: Clubul de Dans Sportiv “Step by Step” Brașov
Participarea la un curs de dans pentru începători, în care am învățat să dansez vals lent, Samba, Cha-Cha, Salsa, Bachata și Country.
http://www.stepbystepbv.go.ro/index.htmlPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close