Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 12.12.1983

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:05.06.2002

Stagiu militar: nu

obiectiv

 

Obtinerea unui job specific pregatirii mele si compatibil cu experienta dobandita. Dorinta de a lucra şi coabita împreună cu alte persoane, în medii multiculturale, în situaţii în care comunicarea şi munca în echipă sunt elemente esenţiale

Salariu: 2.500,00 USD / luna

Beneficii: Mod de lucru profesional carcterizat atat prin colectiv cat si prin aplicatiile utilizate de companie.Siguranta postului cat si posibilitatea de avansare.

Tip job: Full time

Departament: Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Telecomunicatii, Achizitii, Controlul calitatii, IT Hardware, Financiar / Contabilitate, Banci, Management, Specialisti / Tehnicieni

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - 31.10.2015

Departament: it software

Titlu Job: analist it suport 2

Responsabilitati:

Asigura preluarea, gestiunea si monitorizarea incidentelor IT pe durata de viata a acestora.

Inregistreaza incidentele semnalate telefonic sau prin e-mail in aplicatia Unicenter Service Desk, analizeaza, clasifica si aloca incidentele postate in aplicatia Unicenter Service Desk in vederea rezolvarii acestora; Rezolva incidentele in conformitate cu aria de competenta alocata; Informeaza utilizatorii despre stadiul rezolvarii incidentelor pe care acestia le-au postat

01.11.2013 - 31.03.2015

Departament: it software

Titlu Job: analist it -departament it

Responsabilitati:

Inregistrarea incidentelor IT semnalate de angajati, oferirea de suport si rezolvarea lor in timp optim.
Mentinerea în bună functionare a statiilor de lucru: devirusări, rezolvarea problemelor de soft/hard (înlocuire componente); Instalarea/configurarea de pachete software Windows; Instalare/configurare periferice; Instalarea de noi echipamente în retea; Monitorizari ale traficului Web,monitorizarea e-mail-ului oficial al institutiei si descarcarea corespondentei. Administrarea bazei de date al principalului sistem de software ERP (mediul de aplicatie). Gestionarea infrastructurii informatice locale (servere, statii de lucru, copiatoare, imprimante, fax-uri, telefoane, centrala telefonica si reteaua structurata existenta).

Totodata, coordonez activitatea de cautarea a ofertelor si achiziționarea echipamentelor IT (PC, notebook, echipamente periferice, inclusiv telefoane), precum și de realizarea licitațiilor în acest sens; Mențin relația cu furnizorul de servicii pentru configurarea/rezolvarea defectelor centralei telefonice; Mențin relația cu furnizorii de servicii pentru intreținerea copiatorului și, după caz, a altor echipamente IT.

01.09.2007 - 30.11.2013

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: economist dept. financiar-contabil-resurse umane

Responsabilitati:

Responsabil salarizare coordonand 10 subunitati teritoriale,intorcmirea declaratiilor conform legislatiei,utilizarea aplicatiei Charisma HR. Mentinerea relatiei profesionale cu bancile partenere ( intocmit ordine de plata,decont bilete ordin, CEC-uri), inregistarea in contabiliatea obligatiilor conturilor de salarizare si conturilor de banci.
Intocmirea inventarului anual de masa lemnoasa cat si cel al patrimoniului.Participarea la diferite receptii de lucrari, licitatii, etc ca membru al comisiei

studii

 

Facultati:

2007 - 2009 Masterat: Management financiar-bancar la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Piteşti din Rm.Valcea.
2003 - 2007 Facultate: Informatică economica la Universitatea Româno-Americană Bucureşti,Facultatea de Informatică Manageriala din Bucharest.

Premii

Traininguri
Apr 2015: SQL Intern curs Training

Proiecte
Jul 2014 - Aug 2014: Cursul „Managementul proiectelor cu finantare”
Europe Direct
Voluntariat
Apr 2013: Let s DoIT Romania
Protectia Mediului
Certificari
Jun 2011: EXPERT EVALUATOR - CORPUL EXPERŢILOR CONTABILI ŞI CONTABILOR AUTORIZAŢI DIN ROMÂNIA

Jun 2003: Competente in Informatică

Hobby-uri
Calculatoare/Internet,Turism/Excursii

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(mediu,mediu,mediu)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close