Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 06.11.1986

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:05.09.2006

obiectiv

 

Dezvoltare profesionala. Dorinta de autodepasire. Contribuirea la dezvoltarea si succesul organizatiei.

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Financiar / Contabilitate, Banci, Audit / Consultanta

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

20.05.2013 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: analist financiar

Responsabilitati:

Research si evaluarea companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti. Realizarea si fundamentarea previziunilor si evaluarilor financiare ale companiilor, pe baza unei foarte bune intelegeri a situatiilor financiare si a activitatii societatilor. Analiza raportarilor financiare intocmite dupa standardele RAS si IFRS. Pregatirea si realizarea de rapoarte si prezentari cu privire la companiile listate, precum si alte oportunitati investitionale.

01.09.2010 - 01.03.2013

Departament: asigurari

Titlu Job: analist financiar / director departament analiza

Responsabilitati:

Analiza financiară. Analiza fundamentală a companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti, analiză context macroeconomic şi sector de activitate. Structurarea, realizarea si fundamentarea previziunilor si evaluarilor financiare ale companiilor. Estimarea valorii juste a companiilor prin diverse metode. Cercetarea, realizarea si prezentarea rapoartelor, analizelor sectoriale si a recomandarilor catre clienti. Identificarea si evaluarea oportunitatilor investitionale atat pe piata de capital, cat si in segmentul de private equity. Gestiunea bazelor de date cu privire indicatorii financiari utilizaţi în fundamentarea analizelor. Consultanţă în vederea listării la Bursa de Valori Bucureşti şi asistarea companiilor în vederea admiterii la tranzactionare. Întocmirea prospectului în vederea admiterii la tranzacţionare la BVB. Activitate de management a portofoliului.

01.02.2010 - 01.09.2010

Departament: asigurari

Titlu Job: broker - agent pentru servicii de investitii financiare

Responsabilitati:

Promovarea serviciilor de investiţii financiare prestate de societate. Prospectarea pieţei şi atragerea de noi clienţi. Realizarea rapoartelor de tranzacţionare şi informare pentru clienţi.

01.12.2009 - 01.02.2010

Departament: asigurari

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Prospectarea pietei si atragerea de noi clienti

07.04.2008 - 25.04.2008

Departament: banci

Titlu Job: stagiu de practica

01.08.2007 - 22.08.2007

Departament: banci

Titlu Job: stagiu practica

studii

 

Activitati extracurriculare

Cunostinte in econometrie si statistica.

Foarte bună capacitate de analiza si sinteza, avand puterea de a reduce usor la esential un ansamblu de informatii.

Usurinta in stabilirea unor obiective clare si o buna putere de discernamant.

Capacitate de organizare a volumului de munca in raport cu timpul disponibil.

Bune abilitati de lucru in echipa, fiind capabila de a deveni o persoana agreabila in colectivul de munca si o buna capacitate de integrare si acomodare rapida la noi sisteme de munca.

Responsabilitate, dinamism, punctualitate, spirit critic, optimism

Premii

„Agent pentru servicii de investiţii financiare” curs organizat de Asociaţia Brokerilor, Bucureşti – perioada 22 – 26 iunie 2009, atestat de către C.N.V.M.

„Agent participant la sistemul decontare-compensare si registru”, atestat de către Depozitarul Central, 2012

„Certificate in Advanced English”, University of Cambridge ESOL Examinations, Council of Europe Level C1 (Utilizator experimentat), obţinut în data de 13.02.2008

„Management financiar/management de risc al investiţiilor” organizat de Asociaţia Brokerilor, Bucureşti – Perioada 17 – 21 octombrie 2011

„Produse de investiţii folosite în alte state UE, condiţii şi tehnici de implementare în România” organizat de Asociaţia Brokerilor, Bucureşti – Perioada 20 – 24 februarie 2012

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close