Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 15.05.1984

Permis conducere:  Cat.

obiectiv

 

Sunt o persoana deschisa, onesta si sociabila. Imi iau in serios responsabilitatile si depun maximul de efort in vederea indeplinirii cu succes a obiectivelor trasate si respectarea termenelor. Imi place munca in echipa, colaborarea eficienta si relationez bine cu oamenii din diferite structuri si nivele ierarhice. Ma adaptez usor la situatii noi si imi place sa ma implic in proiecte noi din alte arii de activitate.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Juridic, Statistica / Matematica

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2014 - prezent

Departament: statistica / matematica

Titlu Job: analist (dep. analiza raportare si recuperari)

Responsabilitati:

Responsabila de monitorizarea permanenta a indicatorilor specifici dosarelor cu litigiu (comercial/vatamare corporala) prin intocmirea cu frecventa lunara a rapoartelor referitoare la dosarele cu vatamari corporale (monitorizarea lunara a rezervei de dauna si a
platilor): Dosare cu vatamari corporale lichidate pe instanta si pe amiabil
(Raport lunar Sume economisite pe vatamari corporale).
Reconcilierea rapoartelor emise de pe ariile alocate cu Directia Juridic.
Verificarea si identificarea dosarelor de dauna cu proces care au cerinte
deschise atat pe Legal Case cat si pe Amicable, in vederea evitarii
suprarezervarii.
Gestionarea solicitarilor pentru dosare cu litigii/dosarele RCA-CV pentru diferite entitati: BAAR, ASF, Management etc. si livrarea rapoartelor/solicitarilor cu respectarea termenelor stabilite.
Monitorizarea KPI (key performance indicators) pentru dosarele de Carte Verde, prin calcularea daunei medii la nivel de tara eveniment si analiza evolutiei dosarelor avizate.
Responsabila de analiza detaliata a evolutiei pietei RCA vs Groupama, prin compararea datelor piblicate de ASF si raportarile trimestriale RCA (rezerve si despagubiri platite de catre companie in baza politelor RCA) intocmite si livrate catre ASF.

01.01.2013 - 31.12.2013

Departament: asigurari

Titlu Job: responsabil conturi daune zona nord

Responsabilitati:

Intocmirea si livrarea rapoartelor aferente ariei gestionate, solicitate de catre CSA, ASF si Management.
Gestiunea dosarelor de dauna auto aferente zonei alocate, si participarea activa la implementarea sistemului Insis-Upgrade.
Training sustinut in vederea implementarea cu succes a sistemului Insis-Upgrade, pe partea de instrumentare daune auto.
Centralizarea, verificarea si transmiterea catre Contabilitatea a facturilor emise de societati leasing in vederea recuperarii TVA-ului.

01.01.2012 - 31.12.2012

Departament: asigurari

Titlu Job: coordonator regional gestiune daune nord vest

Responsabilitati:

Responsabila de coordonarea si gestionarea dosarelor de dauna la nivel de regiune, prin asigurarea respectarii si incadrarii in termenele de plata stabilite.
Coordonarea si supervizarea activitatii Administratorilor/ Operatorilor Gestiune Daune din subordine. Distribuirea sarcinilor, delegarea responsabilitatilor si oferirea suportului necesar colaboratorilor directi.
Implementează sistemul de management al performanţei la nivelul ariei coordonate şi evalueaza activitatea colaboratorilor direcţi. Fixează şi monitorizează atingerea obiectivelor specifice ale departamentului şi a celor individuale;
Elaboreaza si transmite situatii si raportari (periodice si ad-hoc), conform solicitarilor si normelor / procedurilor interne de lucru (raspunzand de corectitudinea informatiilor furnizatesi de respectarea termenelor), inclusiv vizand activitatea derulata.

01.03.2007 - 31.12.2011

Departament: asigurari

Titlu Job: administrator gestiune daune auto regiunea nord vest

Responsabilitati:

Gestionarea, verificarea,programarea la plata si urmarirea pe circuit a dosarelor de dauna auto.
Menţinerea contactului permanent cu inspectorii de daune în vederea furnizării informaţiilor nou aparute in desfăşurarea activităţii lor, si a detaliilor legate de plata dosarelor de daună( suport program informatic INSIS; confirmarea încasărilor poliţei etc.)
Oferirea de informaţii despre plăţi, unităţiilor reparatorii si asiguraţilor sau păgubiţilor.
Centralizarea rapoartelor de activitate lunară, a inspectorilor de daune auto , şi întocmirea unor situaţii lunare pe baza acestora(ex: media avizatelor/lichidatelor lunii, pe judete, şi pe inspectori de daune)
Oferirea de informaţii in cadrul departamentului Help-Desk, pe probleme legate de implementarea programului informatic INSIS.

studii

 

Facultati:

2003 - 2007 Facultate: Drept la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj NAPOCA.
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: Filologie -intensiv limba engleza la Liceul Teoretic Avram Iancu din Cluj NAPOCA.

Premii

Traininguri
Feb 2015 - Feb 2015: Visual Basic for Application in ExcelPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close