Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 03.08.1964

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:15.10.1983

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dezvoltarea unei cariere într-o instituție privată.

Tip job: Part time, Full time

Departament: Imobiliare, Resurse umane / Psihologie, Marketing, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Paza si protectie / Militar, Achizitii, Protectia mediului, Protectia muncii, Merchandising / Promoteri

Oras de lucru: Brasov

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.10.2010 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: agent vânzări

Responsabilitati:

Prezentarea și vânzarea produsului potențialilor clienți, în mod individual sau în colectivități (societăți comerciale, primării, școli etc. )

01.04.2003 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: agent asigurari

Responsabilitati:

- contactarea clienților din evidență sau a clienților potențiali și includerea lor în baza de date a firmei; negocierea și încheierea de contracte și polițe de asigurare.

15.05.2002 - 31.05.2008

Departament: vanzari

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Contactarea furnizorilor și întocmirea comenzilor pentru aprovizionarea permanentă cu produsele epuizate din stoc; întocmirea notelor de intrare-recepție, a statului de plata și completarea registrului de casă; efectuarea inventarieriolor lunare și anuale; reprezentarea firmei în raport cu instituțiile de stat; solutionarea problemelor legate de angajare, promovare și încetare a raporturilor de muncă; implementarea măsurilor privind respectarea normelor de securitate și sănătate în muncă, P.S.I. și pază a obiectivului.

01.05.1993 - 01.09.2008

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: Şef compartiment resurse umane

Responsabilitati:

Gestionarea resurselor umane; consilierea comandantului unității în vederea soluționării legale și oportune a problemelor legate de resursele umane; îndrumarea personalului privind evoluția în carieră; slecţionarea angajaţilor în vederea perfecţionării pregătirii profesionale; coordonarea activităţii de evaluare anuală a performanţelor profesionale; selecţionarea candidaţilor pentru participarea la concurs în vederea angajării sau promovării; organizarea concursurilor pentru încadrarea posturilor vacante.

Realizari:

Am condus compartimentul de resurse umane, compus din 3 cadre militare, 1 referent şi 1 psiholog, având în evidență un număr de peste 500 de angajați. Politica de personal pe care am coordonat-o a avut ca principal rezultat asigurarea în permanență a unui nivel al încadrări corespunzător cerințelor anumitor etape.

23.08.1986 - 01.05.1993

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: ofiter tehic si de comanda

Responsabilitati:

Exploatarea şi întreţinerea tehnici din dotare; instruirea teoretică şi practică a personalului din subordine; gestionarea şi păstrarea în bune condiţii a bunurilor materiale din dotarea structurii pe care am comandat-o; asigurarea cadrului organizatoric pentru implementarea şi respectarea normelor de tehnica securităţii muncii, P.S.I. şi pază a obiectvului.

Realizari:

Am condus o structură având în subordine peste 40 de oameni, cu care am obţinut calificative maxime la aplicaţii, antrenamente precum şi cu ocazia inspecţiilor şi controalelor eşaloanelor superioare.

studii

 

Facultati:

Academia Forţelor Aeriene, licenţiat în specializarea managementul organizaţiei, 2007;
Şcoala Militară de Ofiţeri Activi de Artilerie Antiaeriană şi Radiolocaţie, 1986, echivalată cu studii superioare de scurtă durată, cu specializare în electrotehnică, telefonie - telegrafie, electromecanică tehnologică, maşini şi aparate electrice.

Activitati extracurriculare

Capacitate de analiză, organizare şi adaptare, rezistenţă la efort intelectual prelungit şi lucru în condiţii de stres.

Premii

Curs postuniversitar, Universitatea "TRANSILVANIA" din Braşov, specializarea Auditul securităţii şi sănătăţii în muncă (în curs de absolvire);
Curs de perfecţionare profesională - Relaţii de muncă, Centru de Pregătire şi Perfecţionare Profesională al Inspecţiei Muncii Braşov, 2008;
Curs de inspectori resurse umane, Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, 2006;
Curs intensiv de învăţare a limbii engleze, Academia Forţelor Aeriene, 2003;
Curs de utilizare a tehnicii de calcul, Şcoala de Aplicaţii a Forţelor Aeriene, 1999.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close