Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.07.1996

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.11.2014

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Obiectivul meu profesional este de a fi perseverent, implicat, concentrat, dedicat și de a castiga cât mai multă experiență în domeniul ales, spre o mai bună realizare.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Turism / Hotel staff, Cercetare - dezvoltare, Protectia mediului, Controlul calitatii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.02.2018 - 30.04.2018

Departament: publicitate

Titlu Job: agent recrutări

Responsabilitati:

Catalyst Solutions, cu domiciliul pe Strada Pitar Moș, numărul 6, sector 1, București, este o firmă de recrutări persoane, cu o experiență de peste 11 ani. Această firmă este responsabilită de realizarea sau susținerea unor evenimente precum: "Angajatori de Top", "DevTalks", "DevTalks for Juniors", "Top Talents Romania" și multe altele. Acest job, se axa în cea mai mare măsură pe contactarea persoanelor cu cunoștințe medii și mari în domeniul IT-ului, în vederea participării la evenimentul DevTalks. De asemenea, acestor persoane le-au fost puse la dispoziție toate informațiile de către angajații responsabili, inclusiv orientarea acestora către achiziționarea de tichete de participare, prin telefon sau prin intermediul unui site web. Responsabilitățile deținute în cadrul acestei firme începeau prin respectarea unei ținute adecvate, respectarea cu strictețe a programului de lucru și a pauzelor de masă. De asemenea, limbajul adecvat constituia o altă responsabilitate importantă, fiind necesare și abilități foarte bune de comunicare și de concentrare, în vederea unei mai bune gestiuni a activității realizate. Respectarea colegilor era mai mult decât necesară, deoarece, în cadrul acestei firme, colectivul era unit și plin de activitați interesante și în afara programului de lucru.

01.03.2017 - 30.04.2017

Departament: publicitate

Titlu Job: agent reclamă publicitară

Responsabilitati:

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din România. Are o experienta de peste 10 ani în organizarea de evenimente complexe, iar compania este construită în jurul conceptului de "arhitectură de eveniment". De asemenea, UNIVERSUM Events se ocupă și cu organizarea de Teambuilding-uri, Conferinte Corporate, Lansări de produse, Events Tech etc. Respectarea programului de lucru constituie principala responsabilitate a locului de muncă. Au fost necesare abilități de comunicare foarte bune, de consultanță, dar și noțiuni de marketing în vederea unei mai bune realizari a activităților din cadrul firmei.

01.02.2016 - 30.04.2016

Departament: publicitate

Titlu Job: agent reclama publicitara

Responsabilitati:

Această agenție a fost responsabilă de promovarea unor firme sau realizarea unei mai bune viziuni a acesteia. A fost necesară oferirea de informații necesare cu ajutorul pliantelor sau prin conversații cu fiecare persoană interesată. Responsabilitățile ca agent de reclamă publicitară sunt multiple și încep de la respectarea programului de lucru, fără întârzieri. Un alt lucru important îl constituie abilită țile de comunicare dobândite de agentul de reclamă, acestea fiind absolut necesare, în vederea realizării unei mai bune consultanțe sau în vederea unei mai bune înțelegeri între persoanele implicate în dialog. Atitudinea agentului de reclamă publicitară este de asemenea, de o importanță majoră în interacțiunea cu persoanele din jur, aceasta putând să joace un rol primordial în finalizarea cat mai eficientă a programului de publicitate. De asemenea, sunt necesare și abilități de consultanță, de gândire rapidă, de concentrare și de marketing.

studii

 

Facultati:

2018 - prezent Facultate: Drept la Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu din București.
2018 - prezent Masterat: Climatologie și Resurse de Apă la Facultatea de Geografie, Universitatea din București din București.
2015 - prezent Facultate: Geografia Mediului la Universitatea din Bucuresti din Bucuresti. Competențe profesionale: Practică pe teren (trasee montane,vizitarea punctelor turistice și dobandirea de cunoștinte despre morfologia, geologia și hidrologia zonelor din România) în cadrul Facultății de Geografie, Universitatea din București. In cadrul Facultatii de Geografie, specializarea Geografia Mediului, am utilizat in decursul celor trei ani de studii, soft-uri pentru text, pentru prelucrare statistica, pentru realizarea si prelucrarea de harti tematice, printre care se numara: Microsoft Office, QuantumGIS, ArcGis, Saga GIS, Surfer, MyStat etc. In anul I am participat alaturi de Asociatilor Studentilor Geografi la proiectul Geoformare printr-un Training de Leadership (26 octombrie - 1 noiembrie 2015). De asemenea, am realizat cursuri ce integreaza calitatea mediului (aer, apa, sol), gestiunea deseurilor, solutionarea problemelor de mediu, etc. In cadrul acestei facultati au existat 3 stagii de practica de specialitate (in anul I si in anul II al ciclului de licenta). Prima practica s-a desfasurat in regiunea transilvaniei, in realizarea unei viziuni geografice mai bune a studentilor, dar si pentru observarea structurilor geologice, sau a formatiunilor de natura geografica realiziate de natura, de om sau din interactiunea ambilor participanti. Cea de-a doua practica a avut loc in regiunea balneoclimaterica Calimanesti, in apropiere de Ramnicu-Valcea. In cadrul acesteia au putut fi observate masive montane precum Masivul Cozia, au putut fi observate formatiuni geologice, geografice, elemente ale florei si ale faunei. De asemenea, au fost evidentiate regiunile unde activitatea antropica este ridicata. Cea de-a treia practică a avut loc in diferite locuri din Romania: Bucuresti (Groapa de gunoi Rudeni), Campina, Breaza, Bucuresti (Parcul Natural Vacaresti). In anul al III-lea am obtinut bursa de studiu. Finalizarea studiilor a fost facuta posibila prin promovarea examenului de licenta si prin realizarea lucrarii de licenta. Lucrarea de licenta poarta titlul de "Potentialul Eolian al Depresiunii Fagarasului". Aceasta lucrare a fost realizata cu sprijinul Doamne Prof. Univ. Dr. Georgeta Bandoc.

Media generala de promovare a anilor de studii (2015 - 2018) - 8,30;
Media examenului de licenta - 8,41;
2011 - 2015 Liceu / Școală profesională: Stiinte Sociale la Liceul Teoretic Ion Barbu din Bucuresti. Competențe Generale: Limba și Literatura Română, Limba Engleză, Geografie, Istorie, TIC, Limba
Franceză, Educație Fizică, Educație muzicală, Educație plastică, noțiuni generale de latină.

Bacalaureat:
Evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala - Utilizator experimentat
Competente digitale - Utilizator de nivel mediu
Limba si literatura romana - 7,10
Istorie - 8,90
Geografie - 9,15
Media generala a examenului de Bacalaureat 8,38

Premii

Traininguri
Oct 2015 - Nov 2015: Training de Leardership

Hobby-uri
Fitnessul, Condusul, Cititul, Muzica, Traseele montane, Vizitatul muzeelorPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close