Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 15.06.1999

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:23.03.2018

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Sunt o persoana calma, sociabila si doresc sa invat tot ce este nevoie pentru un nou loc de munca.

Salariu: 1.800,00 USD / luna

Tip job: Full time

Oras de lucru: Galati

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Fara experienta

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2019 - prezent

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: agent de interventii

studii

 

Facultati:

2019 - 2019 Liceu / Școală profesională: DIPLOMA DE BACALAUREAT la Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" Galati din Galati.
2016 - 2018 Liceu / Școală profesională: DIPLOMA DE ABSOLVIRE A LICEULUI la Colegiul de Industrie Alimentara ''Elena Doamna'' din Galati.
2016 - 2018 Liceu / Școală profesională: Tehnician in prelucrarea produselor de origine animala la Colegiul de Industrie Alimentara Elena Doamna din Galati. ABILITATI CHEIE:

1. COMUINICARE IN LIMBA MODERNA

2.GANDIREA CRITICA SI REZOLVAREA DE PROBLEME

3.MANAGEMENTUL RELATIILOR INTERPERSONALE

4.UTILIZAREA CALCULATORULUI SI PRELUCRAREA INFORMATIEI

5.COMUNICARE

6.DEZVOLTAREA CARIEREI PROFESIONALE

7.PROCESAREA DATELOR NUMERICE

8.INITIEREA UNEI AFACERI

UNITATI DE COMPETENTE TEHNICE GENERALE:

9.CONDUCEREA CALITATII IN INDUSTRIA ALIMENTARA

10.PROTECTIA SI SECURITATEA MUNCII

11.CONTROLUL PROCESELOR BIOCHIMICE DIN INDUSTRIA ALIMENTARA

12.APLICAREA MASURILOR DE IGIENA SI PROTECTIA MEDIULUI IN INDUSTRIA ALIMENTARA

13.PROCESE TEHNOLOGICE IN INDUSTRIA ALIMENTARA

14.MARKETING IN INDUSTRIA ALIMENTARA

15.PLANIFICAREA PROCESELOR TEHNOLOGICE IN INDUSTRIA ALIMENTARA

UNITATI DE COMPETENTE TEHNICE SPECIALIZATE:

16.TEHNOLOGII SPECIFICE IN INDUSTRIA ALIMENTARA EXTRACTIVA

17.TEHNOLOGII SPECIFICE IN INDUSTRIA ALIMENTARA FERMENTATIVA

18.TEHNOLOGII SPECIFICE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA

19.TEHNOLOGII SPECIFICE DE PRELUCRARE A LEGUMELOR SI FRUCTELOR

20.TEHNOLOGII SPECIFICE DE OBTINERE A PRODUSELOR DE MORARIT SI PANIFICATIE
2014 - 2016 Liceu / Școală profesională: Certificat de absolvire a ciclului inferior al liceului.Profil Resurse naturale si protectia mediului la Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" din Galati.

Premii

Certificari
Oct 2018 - Jan 2019: Certificat de calificare profesionala AGENT DE SECURITATE
1.APLICAREA PREVEDERILOR LEGALE SPECIFICE ACTIVITATII AGENTULUI DE SECURITATE

2.UTILIZAREA MIJLOACELOR DIN DOTAREA INDIVIDUALA A ECHIPAMENTELOR DE SECURITATE

3.INDEPLINIREA CONSEMNELOR SI REZOLVAREA INCIDENTELOR DE SECURITATE

4.COMPLETAREA DOCUMENTELOR SPECIFICE SERVICIULUI DE SECURITATE

5.APLICAREA NORMELOR DE SANATATE SI SECURITATE IN MUNCA

6.RESPECTAREA NORMELOR DE PROTECTIE A MEDIULUI

7.COMUNICAREA SI MENTINEREA RELATIILOR DE MUNCA IN ECHIPA 
Nov 2014 - May 2015: Certificat de calificare profesionala Ospatar(Chelner) Vanzator in unitati de alimentatie publica
Competente profesionale dobandite:

1.Manipularea materiilor prime si materialelor in functie de data fabricatiei si de parametrii de calificare.

2.Incasarea contravalorii serviciilor.

3.Pregatirea locului de servire pentru o noua comanda.

4.Prelucrarea comenzilor clientilor.

5.Servirea preparatelor culinare si bauturilor.

6.Comunicarea interactiva la locul de munca.

7.Organizarea locului de munca.

8.Aplicarea normelor de igiena personala si a locului de munca.

9.Aplicarea NPM si  NPSI la locul de munca.



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close