Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 14.08.1966

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Vanzari, Relatii publice, Marketing, Relatii clienti / Call center

Oras de lucru: Bucuresti, Calarasi

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2013 - 30.06.2016

Departament: au pair / babysitter / curatenie

Titlu Job: agent curatenie

Responsabilitati:

Realizarea curateniei incintelor,mobilei,geamurilor si a altor obiecte ale clientilor, cat si calcarea obiectelor textile.
Mi-am insusit normele si procedura de lucru cu atentie si responsabilitate.

01.03.2013 - 31.10.2013

Departament: banci

Titlu Job: agent vanzari

Responsabilitati:

Desfasurarea activitatilor de colectare si raportare a creditelor nebancare.
Prin incasarea si manevrarea corecta a banilor am obtinut o formare profesionala pentru atingerea permanenta a disciplinei si corectitudinii.

01.11.2009 - 30.11.2010

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: casier

Responsabilitati:

Realizarea operatiunilor de incasare si plati in numerar in cadrul abatorului de porci al firmei,adica incasarea cecurilor de la clienti,inregistrarea cecurilor si a chitantelor,intocmirea registrului de casa,intocmirea nir-urilor pentru gestiunea magazinelor,efectuarea platii salariilor,efectuarea inventarelor la gestiunile din compartiment.
In cadrul departamentului am reusit incadrarea corecta si la zi a documentelor contabilizate pe venituri si cheltuieli, am mentinut un climat favorabil indeplinirii sarcinilor de lucru,am promovat respectul reciproc,colaborarea si transparenta,am raspuns de utilizarea optima a resurselor materiale si financiare alocate pentru realizarea obiectivelor.
ANISOARA BODEA - ECONOMIST
Asigurat masa de pranz si tichete de masa

15.04.2004 - 01.09.2009

Departament: vanzari

Titlu Job: vanzator

Responsabilitati:

Receptie produse finite si comercializarea lor in magazin specializat,incasarea banilor sau alte forme de plata,intocmire registre contabile

Realizari:

Am condus un magazin cu o echipa de 3 persoane, am pastrat o relatie buna cu tot personalul, dar mai ales cu clientii avand in vedere fidelizarea acestora

01.12.1996 - 01.02.2002

Departament: vanzari

Titlu Job: administrator unic

Responsabilitati:

Reprezentarea societatii juridic si financiar in raporturile cu tertii, tinerea registrelor contabile, incheierea contractelor de munca,raspunderea pentru obligatiile societatii.

Realizari:

Crearea de locuri de munca, asigurarea fondurilor banesti pentru desfasurarea activitatii, gasirea solutiilor pentru problemele frecvente care apar, elaborarea politicilor de stimulare si remunerare a angajatilor, pastrarea unei relatii bune cu clientii si fidelizarea lor.

studii

 

Facultati:

2005 - 2009 Facultate / Colegiu: Drept si administratie publica la Facultatea Spiru Haret din Bucuresti.

Premii

Certificari
Apr 2003 - May 2003: Certificat absolvire curs formare operator calculator
Cunostinte in introducerea,prelucrarea si validarea datelor pe calculator,
Utilizarea internetului.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close