Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 10.03.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:04.12.2012

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Juridic, Marketing, Educatie / Training / Arte, Achizitii, Protectia muncii, IT Software, Banci, Jurnalism / Editorial

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.01.2017 - 31.10.2020

Departament: juridic

Titlu Job: agent procedural

Responsabilitati:

MDI WOOD IDEAS este o societate de prelucrare a lemnului care execută mobilă şi articole din lemn. Responsabilitati privind inmanarea citatiilor si a comunicarii actelor de procedura.

01.07.2016 - 31.08.2016

Departament: juridic

Titlu Job: intern/practica

Responsabilitati:

Judecătoria Sectorului 2 este una dintre instanţele judecătoreşti prin intermediul căreia se realizează justiţia în România, fiind plasată la baza sistemului judiciar. Judecătoria nu are personalitate juridică, funcţionează în temeiul Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară, iar activitatea sa este ghidată de Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti.

Printre responsabilitatile desfasurate in cadrul acestui stadiu de practica se numara folosirea cunostinţelor acumulate de Drept civil, Obligaţii, Contracte, Drept Proecesual Civil, Drept penal si Drept procesual penal, participarea la procese, sortarea citaţiilor, sortarea comunicărilor, numerotarea şi legarea dosarelor.

01.07.2016 - 31.08.2016

Departament: juridic

Titlu Job: intern/practica

Responsabilitati:

Desfăşurarea de activitiăţi juridice de asistenţă, de reprezentare şi de consultanţă, în urmatoarele domenii ale dreptului: drept civil, drept comercial, financiar si asigurări, drept fiscal, administrativ şi concurenţă comercială, dreptul proprietăţii intelectuale şi industrial, dreptul muncii, drepturile omului.

În cadrul activităţilor desfăşurate la societatea civilă de avocatură am folosit cunostinţele acumulate în studiul disciplinelor Drept civil, Drept Procesual Civil, Drept penal şi Drept procesual penal, redactare înscrisuri cu conţinut juridic (cereri de chemare în judecată, întâmpinări, concluzii scrise.)

studii

 

Facultati:

2013 - 2017 Facultate: Drept la Universitatea Nicolae Titulescu, Facultatea de Drept din Bucuresti. Facultatea de Drept "Nicolae Titulescu" Bucuresti continuă tradiţiile şcolii româneşti de studii juridice oferind un profil de pregătire complex, cu deschidere spre relaţii internaţionale. Planurile de învăţământ cuprind atât discipline fundamentale de drept, cât şi disciplinele complementare, de profil economic şi social. De asemenea, studenţii au posibilitatea să studieze anumite discipline opţionale sau facultative.
2015 - 2016 Liceu / Școală profesională: Fotografie la Scoala de Fotografie NewAge Photography din Bucuresti.
2009 - 2013 Liceu / Școală profesională: Uman/Filologie la Colegiul National "Stefan Cel Mare" din Targu Neamt.

Premii

Traininguri
Feb 2017 - Mar 2017: Curs Aprofundare Cunostinte Juridice Lupu & Partners
Academia de Cursuri Juridice Lupu & Partners organizeaza cursuri de aprofundare a cunostintelor juridice.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close