Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 21.07.1993

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:24.01.2012

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dispun de abilități și cunoștințe esențiale, specifice client service/customer care, dobândite în urma experienței acumulate, orientare asupra clienților pentru a înțelege nevoile acestora, atenție la detalii, comunicare excelentă și gândire analitică, ambițios și organizat, orientat către dezvoltare profesională și personală. Bune capacități organizatorice; rezistență la lucrul sub presiune și abilități multitasking.

Salariu: nespecificat

Tip job: Part time, Full time

Departament: Asigurari, Imobiliare, Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Administrativ / Logistica, Achizitii, IT Software, IT Hardware, Auto / Echipamente, Management

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2019 - 30.06.2019

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: practicant

01.05.2018 - 31.05.2018

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: agent customer care back office enel

Responsabilitati:

Training Metode si Tehnici de Comunicare

01.05.2017 - prezent

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: agent customer care back office enel

Responsabilitati:

- Gestionarea reclamațiilor/solicitărilor de informații primite de la client;
- Interacțiunea cu clientul dacă anumite aspecte nu sunt clare;
- Analiza solicitării și includerea acesteia în modelul specific al sistemului conform modurilor de lucru;
- Identificarea și propunerea de soluții care pot fi aplicate "one step solution" sau transmiterea către un alt departament care poate soluționa cerința clientului (Creanțe, Facturare, Contractare sau către Operatorul de Distribuție Rețea);
- Livrarea rezultatelor și satisfacerea așteptărilor clienților;
- După efectuarea analizei și remedierea/soliționarea aspectelor semnalate de client sau în urma obținerii informațiilor necesare clientului, se transmite un răspuns bine argumentat;
- Servicii orientate către client;
- Analizarea situatiilor și luarea deciziilor;
- Abilități de planificare și organizare;
- Coordonarea cu ceilalți.

01.04.2015 - 31.05.2015

Departament: asigurari

Titlu Job: practicant

Responsabilitati:

Training Asigurari GRAWE Romania S.A.

studii

 

Facultati:

2017 - 2019 Masterat: Administrarea si Negocierea Afacerilor (ANA) la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti.
2013 - 2016 Facultate: Management Comercial - Economia Comertului si Serviciilor (ECS) la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti. General: management, marketing, contabilitate, analiză financiară și economică, planuri de afaceri.
Ocupațional:
- O gamă cuprinzătoare de abilități cognitive și practice necesare pentru a dezvolta soluții creative la problemele abstracte;
- Gestionarea și supravegherea exercițiului în contextul activităților de muncă sau de studiu în care există schimbări imprevizibile, revizuie și dezvolta performanța.
2007 - 2011 Liceu / Școală profesională: Servicii la Colegiul Economic Viilor din Bucuresti. Tehnician in achizitii si contractari

Premii

Calificari
Jun 2011: Atestat Achizitii si ContractariPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close