Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 04.07.1994

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:28.03.2013

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Adresa: Strada Erou Constantin Pritopescu, Voluntari, Judet Ilfov.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Asigurari, Vanzari, Marketing, Publicitate, Internet / e-Commerce, Achizitii, Relatii clienti / Call center, Merchandising / Promoteri, MLM / Vanzari directe, Management

Oras de lucru: Bucuresti, Ilfov

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2015 - 30.04.2018

Departament: vanzari

Titlu Job: agent comercial

Responsabilitati:

Descrierea companiei:

Simelco SRL este o companie ce se ocupa cu importul si distributia consumabilelor medicale si a echipamentelor de prim ajutor catre marea majoritate a spitalelor de stat si a ambulantelor de pe teritoriul Romaniei.


Responsabilitati:

-Informarea clientilor cu privire la modul de utilizare al produselor
- Efectuarea unor sarcini administrative, incluzand raspunsul la telefon, primirea si inregistrarea comenzilor de la clienti, facturare, inventarierea stockurilor, intocmirea evidentelor contabile pentru fiecare sfarsit al lunii, si formularea descrierii produselor in limba romana
-Participarea la expozitii medicale pentru promovarea echipamentelor de prim ajutor (Exemplu: Black Sea Defense & Aerospace 2016)
-Pregatirea documentelor necesare participarii la licitatiile publice desfasurate prin intermediul platformei electronice SEAP (Sistemul electronic de achizitii publice)

studii

 

Facultati:

2015 - 2018 Facultate: Administrarea Afacerilor, Specializarea Marketing la Universitatea Bucuresti din Bucharest.
2010 - 2014 Liceu / Școală profesională: la din Bucharest.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20