Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.




Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 31.12.1980

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Dezvoltarea careierei in domeniul alimentatiei publice.

Salariu: 400,00 USD / luna

Beneficii: In functie de atributile postului de munca.

Tip job: Full time

Departament: Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Cluj-Napoca

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: 20.09.2009

experienta profesionala

 

01.04.2008 - 04.09.2008

Departament: mlm / vanzari directe

Titlu Job: agent de vanzari

01.09.2005 - 01.10.2007

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

Responsabilitati:

Bucatar...responsabil cu meniul zilnic si organizarea de evenimente.

Realizari:

Imbogatirea meniului,mentinerea ridicata a calitatii produselor.

01.02.2004 - 02.05.2005

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

01.03.2003 - 07.04.2004

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

01.03.2002 - 05.04.2003

Departament: alimentatie / horeca

Titlu Job: bucatar

01.08.1999 - 31.01.2002

Departament: marketing

Titlu Job: responsabil vanzari

studii

 

Activitati extracurriculare

Punctualitate,spirit de echipa,perseverenta.

Premii

Octombrie 2002 – Februarie 2003
Curs pentru obtinerea certificatului de calificare profesionala in meseria de bucatar pe durata a 3 luni, urmat de 2 luni de practica realizata la restaurantul hotelului ’’NAPOCA’’ din Cluj-Napoca; curs avizat de Inspectoratul Scolar Judetean Cluj.

aptitudini

 

Limbi straine(Scris,Vorbit,Citit):

engleză(avansat,avansat,avansat)

italiană(avansat,avansat,avansat)

franceză(avansat,incepator,incepator)



Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close