Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 14.04.1959

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:20.07.1985

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Activitatea/jobul preferat : Proiectare/cercetare si implementare/productie in electronica/telecomunicatii, proiectare si dezvoltare software, inginerie de sistem software-sisteme de operare si baze de date Activitatea/jobul acceptat : Administrator tehnic/IT pentru retele LAN/WAN/Internet, manager tehnic si service computere, retele si de aparatura electronica.

Salariu: 250,00 USD / luna

Beneficii: Salariu in corcordanta cu studiile calificarile si experienta de lucru, plata in Euro sau Lei, in functie de tipul si durata jobului.

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Telecomunicatii

Oras de lucru: Medias

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.03.2000 - 01.06.2005

Departament: relatii clienti / call center

Titlu Job: administrator tehnic it si retele lan/wan/internet

Responsabilitati:

Manager tehnic /IT network administrating LAN/WAN/Internet, (workstations + servers + routers, switches) pentru Windows and Linux la 3 sali de Internet

Realizari:

Era o afacere privata de succes cu 3 sali de Internet si retea de gaming (in total 60 workstations ) pentru uz public, una din primele din oras, avand o buna contributie la popularizarea Internetului ca o nou si uzuala tehnologie

01.07.1993 - 01.12.1997

Departament: it software

Titlu Job: software designer si programator

Responsabilitati:

Software Designer si Programator pt. aplicatii software economic (contabilitate , gestiune si controlul/evidenta stocurilor pentru firme en-gros, retail, commerce si productie construite in limbajele de programarePascal /Turbo Pascal/Delphi, Dbase, Foxpro, Microsoft SQL Server, aplicatii independente/standalone sau Client/Server

Realizari:

Am proiectat un software compact si eficient si implementat o aplicatie client/server solution pentru retele LAN de mici dimensiuni, noua la vremea aceea.

01.06.1991 - 01.05.1993

Departament: telecomunicatii

Titlu Job: inginer electronist pentru sisteme de telecomunicatii

Responsabilitati:

Inginer Electronist pentru sisteme de telecomunicatii , instaland, administrand si facand service la relee RF si echipamente de comunicatii pentru reteaua intercity voice analogica si apoi digitala de 400 Mhz (noua la vremea respectiva)

Realizari:

Am lucrat la interconectarea la reteaua intercity voice a citorva orase mici si integrarea in reteaua nationala voice analogica si la primele teste cu echipamente digitale, relee RF, transpondere.

01.05.1989 - 01.09.1991

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electronist pentru cercetare, proiectare si service

Responsabilitati:

Proiectare, implementare si realizare de proiecte, aparatura si dispozitive electronice in Agricultura, Tehnologia si Cultura Plantelor, Horticultura, Viticultura si Silvicultura.

Realizari:

Proiectarea si realizarea unui dispozitiv electronic automat temporizat cu senzori pt. irigatii in Fitotehnia plantelor/Agricultura folosind biotehnologii.

15.09.1985 - 15.09.1988

Departament: inginerie

Titlu Job: inginer electronist proiectant pentru echipamente industriale la proiectare/cercetare

Responsabilitati:

Inginer Electronist ca proiectant electronic de standuri de incercare si testare de dispozitive si echipamente electrotehnice si electronice (in principal micromotoare, servomotoare sincrone si asincrone, motoare pas cu pas, relee electronice). Proiecte incluzind, proiectarea schemei electrice, pcb board design, producerea de prototipuri si de testare a produseleor finale, supervizare asamblarii echipamentelor/standurilor de incercare si testare (analogice si digitale)

Realizari:

Am realizat peste 20 de proiecte de dispozitive electronice ale intreprinderii si 2 inovatii nationale in colectiv ca si coautor.

studii

 

Activitati extracurriculare

Cunostinte avansate si experienta in proiectare electronica (circuit/schematic design si circuite imprimate/pcb design) folosind software specializat EAGLE CAD, ORCAD, KiCAD,
proiectare, realizare/implementare si testare de prototipuri.

Administrare Tehnic/IT , administrare de retele LAN/WAN/Internet,
Administrare de echipamente electronice/computere,
service computere/network.

Cunostinte de management tehnic pentru firme din domeniul IT.

Premii

Curs post-Universitar general pentru computere hardware/software si IT, 1988-1989 la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii.

Diploma Interjudeteana Transilvania locul 2 la Concursul Inginerilor Electronisti pe intreprinderi in 1987,
2 Brevete de Inovatie in domeniul electronicii realizate in colectiv si inregistrate la OSIM in 1987 ("Fluxmetru electronic" si "Releu static de temporizare").

Pregatire si perfectionare a limbajelor de programare : Pascal /Turbo Pascal, Dbase, Foxpro, SQL, in mediile client-server MySQL, PostgreSQL, Microsoft SQL Server, Borland Interserver.

Diploma certificata CNFPA - manager de inovare in 2013
Descriere: Curs manager de inovare-curs de perfectionare facut de ICG-Svasta Romania + Institutul Steinbeis Transferzentrum Ost-West Stuttgart GermaniaPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close