Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 27.07.1993

obiectiv

 

Doresc să mă dezvolt profesional într-o companie unde pot lucra în echipă și contribui alături de colegii mei la îndeplinirea obiectivelor periodice.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Resurse umane / Psihologie, Educatie / Training / Arte, Administrativ / Logistica, Agricultura, Turism / Hotel staff, Cercetare - dezvoltare, Inginerie, Protectia mediului, Protectia muncii, Proiectare civila / industriala

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.06.2017 - prezent

Departament: resurse umane / psihologie

Titlu Job: administrator financiar

Responsabilitati:

Întocmire/elaborare documente, actualizare informații în diverse platforme/sisteme informatice specifice activității curente și identificarea de informații utile și la zi în vederea îndeplinirii responsabilităților.
Nivel mediu pentru:
- Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint etc);
- Adobe Acrobat Reader;
- Introducere date în diverse sisteme informatice (EMSYS, REVISAL);
- Navigare diverse motoare de căutare pe internet.

Competențe dobândite la locul de muncă:
- desfășurarea activității de actualizare permanentă a cunoștințelor în domeniul resurselor umane;
- participarea la activitatea de solicitare și centralizare a fișelor de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale personalului didactic auxiliar și nedidactic din cadrul universității;
- introducerea datelor personalului în sistemul electronic de gestiune a resurselor umane implementat la nivelul universității;
- participarea la activități de stabilire a procedurilor interne de lucru și a riscurilor aferente activității desfășurate;
- întocmirea contractelor individuale de muncă;
- întocmirea actelor adiționale la contractele de muncă;
- întocmirea deciziilor de încetare a contractelor individuale de muncă.

studii

 

Facultati:

2016 - prezent Masterat: Ingineria si Managementul in Protectia Mediului la Universitatea Politehnica din Bucuresti din Bucuresti. Competenţe profesionale:
- practică - Energotech S.A. 01.03.2017 - 31.03.2017;
- practică - AgroConcept IMPEX 19.02.2018 - 08.03.2018.
2012 - 2016 Facultate: Ingineria Sistemelor Biotehnice - Ingineria Mediului la Universitatea Politehnica din Bucuresti din Bucuresti. Competenţe generale:
- dinamica şi controlul poluanţilor în biosferă;
- ingineria şi calitatea mediului;
- sisteme de transport;
- acţionări hidraulice şi pneumatice;
- infografică ( program utilizat SOLIDWORKS).
Competenţe profesionale:
- practică - Garda Naţională de Mediu 22.06.2015 - 11.09.2015.
2008 - 2012 Liceu / Școală profesională: Profil Real la Liceul Teoretic Dante Alighieri din Bucuresti.

Premii

Certificari
Nov 2017 - Nov 2017: MANAGEMENTUL RISCULUI SI GUVERNANTA CORPORATIVA
Participarea în perioada 9-12 noiembrie 2017 la programul de perfecționare cu durata de 36 de ore, pentru ocupația MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL RISCULUI, organizat de S.C. Expert Aktiv Group.
Aug 2017 - Aug 2017: Legislația muncii și noua lege a salarizării - LG 153/2017
Certificat de participare la programul de instruire cu tema „Legislația muncii și noua lege a salarizării - LG 153/2017”, în perioada 21-28 august 2017, program organizat de Actual Trening.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close