Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

13.11.2018

obiectiv

 

-Foarte bune abilităţi de comunicare - Foarte bune abilităţi manageriale - Spirit de observaţie foarte dezvoltat - Foarte mare atenţie la detalii - Foarte mare capacitate de memorare - Abilitatea de a lucra în echipă - Adaptabilitate – flexibilitate - Spirit de iniţiativă - Perseverenţă - Foarte bune abilităţi de conducător auto - Foarte bune abilităţi tehnice

Tip job: Full time

Departament: Constructii / Instalatii

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.11.2014 - prezent

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: administrator

01.11.2007 - 30.11.2014

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: director executiv

Responsabilitati:

- asigurarea managementul general al organizatiei, in conformitate cu obiectivele stabilite de Comitetul Director
- conduce procesul de planificare anuala;
- gestionarea bugetului finantelor si aspectelor legale ale organizatiei;
- supraveghearea performantelor individuale/ profesionale ale managerilor de proiecte si altor membrii ai echipei executive;
- bun purtator de cuvant al organizatiei;
- strangerea resurselor necesare indeplinirii obiectivelor organizatiei si asigurea dezvoltarii institutionala a organizatiei

01.10.2002 - 30.11.2007

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: Șef de șantier

Responsabilitati:

Scopul general al postului
Coordonarea eficienta a tuturor activitatilor proiectului in vederea atingerii obiectivelor stabilite la cele mai inalte standarde de calitate.

Obiectivele postului
Asigurarea comunicarii cu partenerii din cadrul proiectului si respectarea obligatiilor contractuale care decurg din acordurile de parteneriat.
Pregatirea si organizarea planurilor de activitate in cadrul proiectului si asigurarea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor proiectului.
Administrarea bugetului proiectului in conformitate cu procedurile interne aplicabile si cu conditiile finantatorului.
Valorificarea si dezvoltarea oportunitatilor pe durata implementarii proiectului.
Descrierea sarcinilor / atributiilor / activitatilor postului

- Coordoneaza activitatile din cadrul proiectului supervizand direct echipele tehnice, consultantii si alti colaboratori implicati.
- Stabileste relatii de colaborare pe termen lung cu partenerii, clientii, beneficiarii si finantatorii proiectului.
- Pregateste bugetul si cash-flow-ul proiectului pentru contractele finale in conformitate cu propunerea inaintata, cu comentariile beneficiarului si cu activitatile prevazute a se desfasura in cadrul proiectului, asigurand resursele necesare bunei desfasurari a acestuia.

- Monitorizeaza in timp progresul atins fata de obiectivele propuse si redacteaza rapoarte lunare catre finantatori, parteneri si beneficiari cu respectarea datelor prevazute in contracte.
- Asigura circulatia informatiei in cadrul proiectului si pentru alte departamente ale organizatiei, organizand periodic intalniri cu echipa de proiect si prezentand proiectul celorlalte departamente.
- Asigura rezolvarea problemelor aparute in realizarea proiectului si informeaza la timp echipa de management despre problemele aparute si pe care nu le poate rezolva la nivelul sau.

01.11.2000 - 30.11.2002

Departament: constructii / instalatii

Titlu Job: Șef echipa

Responsabilitati:

-comunicarea interactivă la locul de munca
-coordonarea membrilor echipei pentru a duce la indeplinirea sarcinilor de serviciu

studii

 

Facultati:

2007 - 2010 Liceu / Școală profesională: Școala de maiștri la Anghel Saligny din București.
2003 - 2007 Facultate: Universitate tehnica de construcții la Universitatea tehnica de construcții București din Bucuresti.
1992 - 1996 Liceu / Școală profesională: contabilitate la Liceul Calugareni din Giurgiu .Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close