Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 30.01.1985

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:11.11.2018

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Flexibilitate a gândirii, inteligență, asumare de riscuri, perseverență, receptivitate față de nou, exigență, spirit critic, subiectivitate redusă, consecvență, cinste, capacitate de relaționare, stabilitate comportamentală, echilibru emotiv, sociabilitate, limbaj elevat, reguli de conduită.

Salariu: 2.900,00 USD / luna

Departament: Altele, Administrativ / Logistica, Functii publice, Telecomunicatii, Transport / Distributie, Inginerie, Import - export, Traduceri, IT Hardware, Management

Oras de lucru: Timisoara

Nivel Cariera: Entry-Level (< 2 ani), Mid-Level (2-5 ani), Senior-Level (> 5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2017 - prezent

Departament: agricultura

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Start-Up ”Măsura 112, instalarea tânărului fermier”
Proiect Fonduri Europene

01.11.2015 - 30.11.2016

Departament: protectia muncii

Titlu Job: „Șef serviciu s.v.s.u” (serviciu voluntar pentru situații de urgență)

Responsabilitati:

Descriere sumară:
Coordonarea de specialitate a activităților de protecție civilă și de apărare împotriva incendilor, îndeplinirea atribuților pentru prevenirea riscurilor producerilor unor situații de urgență prin activități de îndrumare și control, intervenirea pentru acțiunile de îndrumare, control, ajutor și salvare a oamenilor și bunurilor materiale în caz de dezastre, în cooperare cu celelante structuri abilitate pentru asemenea situații.

01.08.2009 - 31.12.2017

Departament: relatii publice

Titlu Job: inginer

Responsabilitati:Descriere sumară a activităților desfășurate și a responsabilităților:
-Gestionarea relațiilor transfrontaliere româno-sârbe în domeniul apelor.
-Participarea la desfășurarea activităților de relații și programe internaționale, activități de gospodărire a apelor de frontieră, gestionarea relațiilor cu consulatul Serbiei din Timișoara, fișele cu proiectele posibile pentru finanțare externă, promovarea și implementarea programelor și proiectelor cu finanțare internațională.
-Participarea și realizarea indeplinirii prevederilor Convenților, Acordurilor și Regulamentelor precum și colaborarea în domeniul protecției și utilizării apelor de frontieră.
-Coordonarea și gestionarea documentelor referitoare la deplasările în străinătate ale participanților.
-Traducerea documentelor și documentațiilor din limba sârbă în română și viceversa
-Elaborarea propunerilor de proiecte transfrontaliere
-Contribuirea la dezvoltarea relațiilor bilatelare româno-sărbe
-Participarea la acțiunile de apărare împotriva inundațiilor și ghețurilor cât și a altor fenomene meteorologice periculoase
-Ofițer de riscuri

01.11.2006 - 31.05.2009

Departament: import - export

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Import-export distributie produse cosmetice profesionale/comerț

studii

 

Facultati:

2011 - 2013 Masterat: Optimizarea Sistemelor Hidrotehnice la Universitatea “Politehnica” din Timişoara, Facultatea de Construcţii din Timisoara. Master
2003 - 2008 Facultate: Inginerie economică
Inginerie economică în agricultură
la Universitatea de Stiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara – Facultatea de Management Agricol. din Timișoara. Facultate
1999 - 2003 Liceu / Școală profesională: Matematica-Informatica la Liceul Teoretic “ Dositei Obradovici” din Timișoara. LiceuPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close