Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la [email protected], alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 27.05.1983

Permis conducere:  Cat.B, Data obtinerii:12.12.2001

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Vreau un loc de munca cu responsabilitati, dezvoltare profesională si stabilitate pe term lung. *(sunt posesor de C.N.P. si de C.I., am rezidenta anagrafica si domiciliul fiscal in Romania de 5 ani)

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Inginerie, Management

Oras de lucru: Bucuresti, STRAINATATE, Ilfov

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.05.2016 - prezent

Departament: management

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Administrator si asociat unic, societatea ofera servicii de consultanta pentru dezvoltare, proiectare si gestionare lucrari in domeniul constructiilor rezidentiale, industriale si energetice.

01.04.2014 - 31.12.2016

Departament: management

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Administrator si reprezentant al sucursalei cu activitate de executie si montaj hale industriale.
Responsabilitate: dezvoltarea unei retele comerciale, coordonarea agentilor comerciali, verificarea si aprobarea ofertelor economice, participarea la licitatii, selectarea si gestionarea furnizorilor/subcontractorilor, negocieri cu stakeholder-i, monitorizarea costurilor si calitatea executiei lucrarilor, intocmirea raportului saptamanal referitor la stadiul lucrarilor in desfasurare pentru societatea mama din Italia.
Colaborare: la coordonarea departamentului de proiectare delocalizat in Romania in vederea respectarii riguroase a proiectului si implementarea solutiilor tehnice de optimizare a productiei impreuna cu responsabilii de productie din Italia.

01.02.2012 - 31.01.2014

Departament: inginerie

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Manager de Proiect pentru investiţii în domeniul energiei regenerabile
Responsabilitate: consultant tehnic pentru EPC Juwi AG, de la etapa de autorizare până la etapa de şantier şi de punere în funcţiune a 4 CEF cu o putere totală de 23MWp.
Colaborare la: procesul de dezvoltare a două parcuri FV de 20MWp, CTE si AC obţinută. Adaptarea proiectelor la normele din România pt. 2 parcuri Fotovoltaice: 7MWp EPC Tonello Energie Srl şi 7,4MWp EPC Building Energy SpA.

01.09.2009 - 31.12.2011

Departament: inginerie

Titlu Job: project manager

Responsabilitati:

Project Manager pentru sisteme fotovoltaice integrate pe acoperis BIPV sticla/sticla, colaborand cu birouri de arhitectura pentru proiectele relevante.
Responsabilitate: gestionarea directa a comenzilor, elaborarea ofertelor pana la realizarea proiectelor DDE (layout, structuri, integrare arhitecturala etc.), achizitii de materiale si coordonare in santier.
Colaborare: la proiectele electrice, elaborarea documentatiei privind obtinerea avizelor/autorizatiilor la ENEL si GSE, intretinere si monitorizare.

01.09.2008 - 31.08.2009

Departament: inginerie

Titlu Job: product manager

Responsabilitati:

Manager de produs pentru sisteme solare PVT, panouri hibride fotovoltaice-termice cu pompa de caldura "H-NRG de la ANAF Solar".
Responsabilitate: gestionarea directa a comenzilor, elaborarea ofertelor, studii de fezabilitate, proiectare instalatii (electrice si termice),pana la coordonarea echipelor de instalatori in santier.
Colaborare: la formarea agentilor comerciali si a instalatorilor, realizare kit de vanzare, participare la targuri si expozitii, colaborare cu departamentul de logistica.

01.09.2006 - 31.12.2007

Departament: management

Titlu Job: account manager

Responsabilitati:

Am lucrat part-time ca Account Manager in cadrul unor proiecte in domeniul energiei regenerabile (Enel G.P.).
Responsabilitati: gestionarea si dezvoltarea relatiilor cu clientii din regiunea desemnata, promovarea produselor si serviciilor companiei, organizarea si gestionarea vizitelor pentru agentii comerciali in zonele alocate, consultanta tehnica/administrativa clientilor B2B, intocmirea rapoartelor privind situatia vanzariilor.
Colaborare: dezvoltarea retelei de distributie a produselor/serviciilor, cresterea vanzarilor, elaborarea de strategii si organizarea campaniilor de promovare pentru produsele/serviciile noi.

studii

 

Facultati:

2003 - 2008 Masterat: Inginerie Constructii la Universitatea Politehnica din Torino (IT). Evaluare finala de 105/110
1998 - 2003 Facultate: Tehnic Constructii la Institutul Tehnic Geometri din Vibo Valentia (IT). Evaluare finala de 100/100

Premii

Calificari
Jan 2012: Agent Imobiliar

Jul 2005: Inginer de santier

Certificari
Jan 2008 - Jul 2008: Tehnician in domeniul Green Building
INSA - Institutul National des Sciences Appliquées de Lyon (FR)
Sep 2007 - Dec 2007: Responsabil cu protectia muncii in santier
Universitatea Politehnica din Torino (IT)Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close