Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

M 22.09.1962

Stagiu militar: da

obiectiv

 

Întreaga activitate pe care o coordonez si o desfășor să fie eficiență economic iar colectivul cu care lucrez sa devină o echipă. Acest obiectiv poate fi realizat prin planificarea riguroasa a activitatilor zilnice, saptamanale, lunare, trimesiale si anuale, pregatirea acestora si executarea lor in termen si de calitate. relatia cu personalul sa fie profeionala, prin crearea responsabilitatilor si verificarea indeplinirii sarcinilor primite. respectarea personalitatii fiecaruia fara a face rabat de la calitatea serviciului.

Salariu: nespecificat

Tip job: Full time

Departament: Altele, Administrativ / Logistica, Achizitii, Alimentatie / HoReCa

Oras de lucru: Bucuresti

Nivel Cariera: Manager / Executiv

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.04.2004 - 30.06.2017

Departament: paza si protectie / militar

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Coordonez activitatea societatii, controlez activvitatile din teren, tin legatura cu clientii, urmaresc nivelul incasarilor si al platilor.

01.09.2001 - 31.12.2002

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: sef birou contabilitate la comandamentul logistic al m.ap.n.

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii biroului Financiar contabil, centralizarea situatilor financiar contabile de la unitatile subordonate, transmiterea acestora catre esaloanele superioare, deschiderea creditelor catre unitatile subordonate, verificarea situatiilor financiar- contabile anuale si transmiterea acestora.

01.10.2000 - 31.08.2001

Departament: financiar / contabilitate

Titlu Job: sef birou contabilitate la brigada de tancuri

Responsabilitati:

Coordonarea activitatii biroului de contabilitate, verificarea documentelor de intrare si iesire a bunurilor materiale, precum si a activitatii financiare a unitatii.

01.09.1998 - 31.08.2000

Departament: altele

Titlu Job: ofiter financiar la batalion independent

Responsabilitati:

Tinerea evidentei financiar contabile a intregului patrimoniu al batalionului, intocmirea bugetului de cheltuieli si venituri, salarizarea personalului, gestionarea finantelor unitatii, legatura cu ordonatorul de credite si urmarirea executiei bugetare.

01.08.1988 - 31.07.1998

Departament: altele

Titlu Job: comandant de pluton si companie infanterie, cu efectivele si tehnica aferentă

Responsabilitati:

îndeplinirea misiunilor specifice, instruirea personalului, administrarea şi menţinerea în stare operativă a patrimoniului subunităţii (armament, echipament, tehnica auto - TAB -uri şi autocamioane)

studii

 

Facultati:

2007 - 2011 Facultate: Teologie pastorală la Facultatea de teologie "Iustinian Patriarhul" din Bucureşti.
1998 - 2001 Facultate: Inginerie economică şi managementul dezvoltării rurale la Universitatea de Stiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti.
1985 - 1988 Facultate: Infanterie la Scoala militară de ofiţeri activi "Nicolae Bălcescu" din Sibiu.Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close