Candidatii eJobs pot alege daca CVul lor este: CONFIDENTIAL, PUBLIC sau daca este disponibil doar clientilor eJobs. CVul de pe acesta pagina este public (fara date de contact insa). CVul Public ii ofera candidatului mai multe oportunitati de a fi gasit si contactat de potentiali angajatori. CVurile disponibile doar clientilor eJobs au un format mai complex, contin mai multe informatii si sunt mult mai detaliate.
Candidatii eJobs isi pot schimba in orice moment disponibilitatea CVului.

Daca sunteti firma si doriti sa contactati candidatul de mai jos, trimiteti-ne aceasta cerere la Contact@ejobsgroup.ro, alaturi de linkul catre aceasta pagina.

Unul din Relationship Managerii eJobs o sa va contacteze in maxim 24 de ore si o sa va ofere datele de contact DOAR dupa ce candidatul isi exprima acordul in acest sens.
Curriculum Vitae

informatii personale

 

F 11.02.1982

Permis conducere:  Cat., Data obtinerii:18.12.2006

obiectiv

 

Sa-mi folosesc experienta acumulata pana acum in postul pe care il voi ocupa si sa invat mai multe pentru a fi si mai buna in munca pe care o voi presta.

Salariu: nespecificat

Beneficii: salarizare pe masura muncii depuse: salariul fix plus comision, iar daca este cazul - masina, telefon

Tip job: Part time, Full time, Proiect / Sezonier

Departament: Vanzari, Office / Back-office / Secretariat, Altele, Administrativ / Logistica, Internet / e-Commerce, Relatii clienti / Call center, Banci, MLM / Vanzari directe

Oras de lucru: Targu Neamt

Nivel Cariera: Mid-Level (2-5 ani)

Disponibil: oricand

experienta profesionala

 

01.12.2013 - prezent

Departament: asigurari

Titlu Job: broker asigurari si credite

Responsabilitati:

Responsabilitati: telemarketing, prospectarea pietei in vederea indentificarii potentialilor clienti, promovarea si vanzarea serviciilor in conformitate cu standardele si politicile companiei, asistarea clientilor in alegerea ofertei optime de asigurare si creditare, dezvoltarea si gestionarea portofoliului de clienti, intocmirea politelor de asigurare si a dosarelor de credit, receptionarea, verificarea si analizarea solicitarilor,
- crearea, administrarea si dezvoltarea unui portofoliu de clienti si parteneri in vederea promovarii si vanzarii produselor financiare.
Recrutez si coordonez o echipa.
Recompensare: comision din vanzari credite si asigurari.
Am fost la cursuri de vanzari.

01.12.2013 - prezent

Departament: banci

Titlu Job: consultant financiar

Responsabilitati:

Colaborez cu Departamentul Vanzari Directe. Responsabilitati: telemarketing, prospectarea pietei in vederea indentificarii potentialilor clienti, promovarea si vanzarea serviciilor in conformitate cu standardele si politicile companiei, asistarea clientilor in alegerea ofertei optime de finantare, dezvoltarea si gestionarea portofoliului de clienti, intocmirea dosarelor de credit, receptionarea, verificarea si analizarea solicitarilor de finantare, crearea, administrarea si dezvoltarea unui portofoliu de clienti si parteneri in vederea promovarii si vanzarii produselor financiare.
Recompensare: comision din vanzarile cardurilor de credit, creditelor si asigurarile aferente creditelor.
Am fost la cursuri de vanzari.

01.12.2013 - prezent

Departament: vanzari

Titlu Job: administrator

Responsabilitati:

Activitate principala: Intermedieri financiare, consiliere clienti pentru obtinerea unui credit, a unei refinantari, a unui card de credit sau orice tip de asigurari.
Am mai multe coduri de activitate, printre care şi comerţ.

01.07.2007 - 01.11.2013

Departament: vanzari

Titlu Job: consilier vanzari credite

Responsabilitati:

Prospectarea pietei in vederea identificarii potentialilor clienti; promovarea si vanzarea serviciilor in conformitate cu standardele si politicile companiei; asistarea clientilor in alegerea ofertei optime de finantare; dezvoltarea si gestionarea portofoliului de clienti, intocmirea dosarelor de credit, receptionarea, verificarea si analizarea solicitarilor de finantare; crearea, administrarea si dezvoltarea unui portofoliu de clienti si parteneri in vederea promovarii si vanzarii produselor financiare
Beneficii: telefon mobil, bonuri de masa, comision din vanzari credite si asigurari.
Am fost la cursuri de vanzari.

01.04.2005 - 01.12.2006

Departament: administrativ / logistica

Titlu Job: secretara si agent vanzari

Responsabilitati:

Eram in legatura directa cu toate departamentele firmei ajutand la tot ce era nevoie; reprezentam firma in relatiile cu furnizorii si clientii: telefonic, la birou, la targuri de expozitii, livram marfa clientilor, intocmire pontaj, introducere si facturi/situatii ale agentilor de vanzari, ordine de deplasare, foi de parcurs, FAZ-uri, traduceri pentru diferite proiecte pentru dezvoltarea firmei, ma ocupam de corespondenta si de livrarea de marfa prin Cargus, aprovizionare birouri, eliberare/trimitere/urmarire comenzi, ma ocupam de dosare clienti/furnizori, arhivam dosarele societatii.
telefon mobil in deplasari, bonuri de masa, comisioane din vanzari

01.02.2004 - 01.02.2005

Departament: office / back-office / secretariat

Titlu Job: secretara

Responsabilitati:

In relatiile cu beneficiarii serviciilor de telecomunicatii oferite reprezentam in mod direct societatea, aveam obligatia de a inscrie personal in Registrul de sesizari orice reclamatie privind calitatea serviciilor; completam si semnam in numele societatii contracte cu beneficiarii; completam facturi si chitante, intocmire pontaj, contabilitate primara

01.08.2003 - 15.11.2003

Departament: vanzari

Titlu Job: account executive

Responsabilitati:

Era o companie americana.
- Contactarea clientilor si promovarea oportunitatilor financiare de investitii;
- Oferire de suport tehnic si informational clientilor;
- Marirea portofoliului de clienti
comisioane

01.07.2002 - 01.08.2003

Departament: vanzari

Titlu Job: junior account executive

Responsabilitati:

Era o companie americana.
- Contactarea clientilor si promovarea oportunitatilor financiare de investitii;
- Oferire de suport tehnic si informational clientilor;
- Marirea portofoliului de clienti
Observatii: Livingstone Asset Management a fuzionat cu compania FKS Global iar eu am fost promovata in functia de Account Executive
comisioane

studii

 

Facultati:

2005 - 2008 Facultate: Facultatea de Economie si administrarea afacerilor/ Management la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Premii

Certificari
Sep 2014 - Sep 2014: CURS VANZARI DESTINE BROKER

Traininguri
Jan 2002: Cursuri vanzariPagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20 

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close